coronaaj Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Jestem wreszcie....a to nam Misia zrobila psikusa!!!! Mysle, ze znajadzie sie jak zglodnieje...to juz 3 dzien!!! Ogloszenia, plakaty moze ktos ja widzial??? Quote
wtatara Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Florentynka napisał(a):A gdzie suczkę widziano? przy krzyżowaniu Mysliwskiej i Saskiej. A czy to ona była na pewno Quote
fizia Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 a od tego czasu nie ma żadnych sygnałów, że była widziana? Kurcze, może faktycznie wróciła do swojego starego domu? Jutro już powinnam mieć nowy tusz w drukarce, to postaram się przykleić trochę ogłoszeń, tylko wydaje mi się, że chyba najlepiej właśnie w tych okolicach, gdzie zaginęła Dodałam Ją tutaj http://zwierzaki.a4z.pl/objects/show/id/187/name/psy-krakow-okolice-ul-saskiej-lipskiej-zaginela-niewielka-ciemna-sunia.html Quote
kopciuszek Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Mam nadzieję, że sunia się znajdzie ... monitoruje ktoś schronisko ?? Quote
wtatara Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 [quote name='fizia']a od tego czasu nie ma żadnych sygnałów, że była widziana? Kurcze, może faktycznie wróciła do swojego starego domu? Jutro już powinnam mieć nowy tusz w drukarce, to postaram się przykleić trochę ogłoszeń, tylko wydaje mi się, że chyba najlepiej właśnie w tych okolicach, gdzie zaginęła Dodałam Ją tutaj http://zwierzaki.a4z.pl/objects/show/id/187/name/psy-krakow-okolice-ul-saskiej-lipskiej-zaginela-niewielka-ciemna-sunia.html fizia tamte okolice obklejone, w sklepach ulotki dzięki za ogłoszenie Quote
wtatara Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 [quote name='kopciuszek']Mam nadzieję, że sunia się znajdzie ... monitoruje ktoś schronisko ??[/QUOTE] oprócz tego że było zgłoszone koleżanka osobiście dzisiaj była. Niestety nie ma jej, telefonów też nie ma .CISZA Quote
Awit Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Tak jakby się zapadła.... Nawet nie wiadomo czy żyje... Quote
fizia Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Może ktoś Ją przygarnął? okropna jest taka niewiedza... Quote
wtatara Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 ma być ołoszenie w krakowskiej i dzienniku-może to cos da każdy głos telefonu to nadzieja i na tym się kończy Quote
fizia Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Wtataro - przepraszam, ale dopiero przed chwilą zobaczyłam, że mam nieodebrany telefon.. pika, że się rozładowuje Jestem u znajomych, nie mam go jak podładować, ale proszę napisać, jak mogę w czymś pomóc Będę zaglądać na dogo Masz zapchaną skrzynkę Quote
wtatara Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 potrzebuję telefonu do kogoś z Rzeszowa- mam domek w Krakowie dla 13 letniego pieska, którego 3 rok ogłaszam Quote
fizia Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Nie mam niestety do nikogo z Rzeszowa telefonu, ale może dobrze by było napisać na tym wątku schroniska w Rzeszowie http://www.dogomania.pl/threads/112113-samotne-RASOWIAKI-RZESZOWIAKI!-AKTUALIZACJA-STR.1!-nowe-zdjęcia!-SZUKAMY-DOMÓW! Quote
Florentynka Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 wtatara napisał(a):potrzebuję telefonu do kogoś z Rzeszowa- mam domek w Krakowie dla 13 letniego pieska, którego 3 rok ogłaszam ja mam, zaraz podam na PW Quote
wtatara Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 jeśli chodzi o Misię są telefony-jednak nic konkretnego. W schronisku koleżanka była 2 razy, jednak Misi tam nie ma i nie było Quote
Olga7 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 A Misi jak nie ma tak nie ma .Pewnie dalej gdzieś ponioslo ją .Może ją ktoś przygarnął nawet ? Oby.. Quote
Dzika_Figa Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Przepadła jak Chanel... do doopy to wszystko... Quote
wtatara Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 są jakies telefony ale to nie to. Trzeba znów odwiedzic schron Quote
fizia Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Mam nadzieję, że faktycznie ktoś Ją przygarnął.. Quote
wtatara Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 mąż był dzisiaj był w schronie i nic Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 wtatara napisał(a):mąż był dzisiaj był w schronie i nic Pani Wando spotkałm go ale ja juz wczesniej sprawdziłam w przyjetych .Prosze tylko co niedzile wysłac mi sms zebym nie zapomniala i zawsze sprawdze ,nie ma potrzeby gonic męza. Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Sunka jest dzisiaj w krakowskiej ,ciekawa jestem czy ktos cos da znac ? Quote
wtatara Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 niestety nie było ani jednego telefonu. W tym tygodniu w schronie nie bylismy bo byłam u mamy Foksia dziekuje Quote
fizia Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Dostałam przed chwilą taką wiadomość [FONT=Courier New][email protected][/FONT] [FONT=Courier New]Witam [/FONT] [FONT=Courier New]W piątek byłam w okolicy ul.Gromadzkiej ok. nr 101 ( nie wiem dokładnie) i wydaje mi sie ,iż piesek którego tam zobaczyłam ,siedział w krzakach koło budynku i był bardzo podobny.Zwróciłam uwage ,gdyż widziałam wcześniej ogłoszenie.Przy okazji spaceru podam dokładny nr jesli nadal sie nie znalazł. [/FONT] Quote
Recommended Posts