Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a od tego czasu nie ma żadnych sygnałów, że była widziana?

Kurcze, może faktycznie wróciła do swojego starego domu?

Jutro już powinnam mieć nowy tusz w drukarce, to postaram się przykleić trochę ogłoszeń, tylko wydaje mi się, że chyba najlepiej właśnie w tych okolicach, gdzie zaginęła

Dodałam Ją tutaj
http://zwierzaki.a4z.pl/objects/show/id/187/name/psy-krakow-okolice-ul-saskiej-lipskiej-zaginela-niewielka-ciemna-sunia.html

Posted

[quote name='fizia']a od tego czasu nie ma żadnych sygnałów, że była widziana?

Kurcze, może faktycznie wróciła do swojego starego domu?

Jutro już powinnam mieć nowy tusz w drukarce, to postaram się przykleić trochę ogłoszeń, tylko wydaje mi się, że chyba najlepiej właśnie w tych okolicach, gdzie zaginęła

Dodałam Ją tutaj
http://zwierzaki.a4z.pl/objects/show/id/187/name/psy-krakow-okolice-ul-saskiej-lipskiej-zaginela-niewielka-ciemna-sunia.html
fizia tamte okolice obklejone, w sklepach ulotki
dzięki za ogłoszenie

Posted

[quote name='kopciuszek']Mam nadzieję, że sunia się znajdzie ... monitoruje ktoś schronisko ??[/QUOTE]
oprócz tego że było zgłoszone koleżanka osobiście dzisiaj była. Niestety nie ma jej, telefonów też nie ma .CISZA

Posted

Wtataro - przepraszam, ale dopiero przed chwilą zobaczyłam, że mam nieodebrany telefon.. pika, że się rozładowuje

Jestem u znajomych, nie mam go jak podładować, ale proszę napisać, jak mogę w czymś pomóc
Będę zaglądać na dogo

Masz zapchaną skrzynkę

• 2 weeks later...
Posted

Dostałam przed chwilą taką wiadomość

[FONT=Courier New][email protected][/FONT]

[FONT=Courier New]Witam [/FONT]
[FONT=Courier New]W piątek byłam w okolicy ul.Gromadzkiej ok. nr 101 ( nie wiem dokładnie) i wydaje mi sie ,iż piesek którego tam zobaczyłam ,siedział w krzakach koło budynku i był bardzo podobny.Zwróciłam uwage ,gdyż widziałam wcześniej ogłoszenie.Przy okazji spaceru podam dokładny nr jesli nadal sie nie znalazł. [/FONT]