kajkoowa Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='agsasopelek']Coś mi nie idzie z tymi zdjęciami. Mam nadzieję, że teraz Bej będzie widoczny !!!!! http://www.dogomania.pl/attachment.php?attachmentid=5370&thumb=1&d=1288975632 Jakby cos mozna mi przysłać na email, służę pomocą :) [email protected] Quote
desktop19 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 ja rowniez bardzo sie cieszę że będą wiadomości o tym przystojniaku z pierwszej ręki:razz: Witam serdecznie nowych właścicieli pięknego Beja i czekam na większe fotki ;) Quote
Romka Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 [quote name='agsasopelek']Coś mi nie idzie z tymi zdjęciami. Mam nadzieję, że teraz Bej będzie widoczny !!!!! http://www.dogomania.pl/attachment.php?attachmentid=5370&thumb=1&d=1288975632 Coś tam wypatrzyłam,ale większe przydałyby się....:lol: Quote
argusiowa Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 no Bejuśka :D gratulacje piesku :) i oczywiście gratulacje dla nowych właścicieli BEJA :) Quote
Romka Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Dwa mi nie weszły(wrzucę do Mamanabank)a 2 są: Zaglądam,bo pewnie ktoś mnie woła. Quote
Romka Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 A tu jak się domyślamy balkon Beja i za oknem park gdzie chodzi na spacerki: Jak mi powiedzieli Państwo Bej lubi spacery w parku,boi się samochodów i otwartej przestrzeni. Quote
agsasopelek Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Witam. I minął nam już pierwszy wspólny tydzień. Bej ma wyciągnięte szwy i został zaszczepiony na parwowiroze. Bardzo ładnie nabiera ciałka, uwielbia spacery i pieszczoty. Nie ma choroby lokomocyjnej sprawdzone, lubi jeździć samochodem. Ale żeby nie było tak różowo nie lubi zostawać sam w domu i wtedy budzi się w Beju :evil_lol: Pozdrawiamy wszystkich bardzo serdecznie !!!! Quote
Romka Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Mam nadzieję,że nie niszczy i nie wyje...a ja jeszcze dziś odbierałam telefony w jego sprawie...po adopcji było chyba jeszcze 5-6 telefonów. Quote
mamanabank Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Bardzo serdecznie dziękujemy za wieści :-) Quote
Paula03 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 agsasopelek napisał(a):Witam. I minął nam już pierwszy wspólny tydzień. Bej ma wyciągnięte szwy i został zaszczepiony na parwowiroze. Bardzo ładnie nabiera ciałka, uwielbia spacery i pieszczoty. Nie ma choroby lokomocyjnej sprawdzone, lubi jeździć samochodem. Ale żeby nie było tak różowo nie lubi zostawać sam w domu i wtedy budzi się w Beju :evil_lol: Pozdrawiamy wszystkich bardzo serdecznie !!!! Cieszę się, że do was trafił! :) Quote
Cantadorra Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Trochę boję się zapytać co Bej robi, jak zostaje sam w domu :) Quote
mamanabank Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 a pytanie jest całkiem na miejscu :-) Quote
Romka Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 No właśnie, co robi Bej jak zostaje sam...hop,hop jest tam ktoś kto nam odpowie? Quote
Paula03 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 A ja dostałam kolejne zapytanie o Beja :D Quote
agsasopelek Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Kochany Bejek gdy został sam na chwilę w domu to nie dał o sobie zapomnieć sąsiadom oraz troszę zniszczył drzwi, ścianę przy drzwiach oraz rozprawił się z domofonem. Teraz jest już lepiej !!! Bej ładnie przybiera na wadze, dużo spaceruje i odpoczywa na łóżeczku hehe !!!! Pozdrawiamy Was bardzo serdecznie. Quote
Romka Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 Tak się domyśliłam,ma pewnie lęk przed zostawaniem w domu bez domowników...Co robicie,żeby to się nie powtarzało? Quote
Romka Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 Te psiaki boją się porzucenia i tak się zachowują...najczęściej wokalizy naszych psiaków słyszą sąsiedzi i oni nas o tym informują...chyba,ze wracamy do domu i...mamy zjedzone drzwi...;) Quote
anawa Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Paula03 napisał(a):A ja dostałam kolejne zapytanie o Beja :D To Irysa albo Gabi trzeba "wcisnąć" ;) Quote
Paula03 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Romka napisał(a):Te psiaki boją się porzucenia i tak się zachowują...najczęściej wokalizy naszych psiaków słyszą sąsiedzi i oni nas o tym informują...chyba,ze wracamy do domu i...mamy zjedzone drzwi...;) No ja miałam pozrzucane doniczki, pogryzione i potłuczone to co było na wierzchu :D anawa napisał(a):To Irysa albo Gabi trzeba "wcisnąć" ;) Raczej Gabi, bo pani pierwotnie szukała suni, ale bardzo spodobał jej się Bej ;) Quote
Izabela124. Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Super, ze Bej juz w sowim domku! powodzenia Quote
Romka Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Dostałam takie cudne zdjęcia Beja,bardzo dziękujemy: Quote
Recommended Posts