Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani, więcej nie dam rady. 50 ogłoszeń ode mnie, ciągnijcie resztę dalej. Właśnie mam domowy surpirse, gigant awarię wodną w łazience (niefart, bo to baza wypadowa/ poligon ćwiczebny moich kotów ;-), nie wiem, w co łapska włożyć. Jak nie urok to...

Posted

Majqa - bardzo, bardzo dziękujemy za piękny tekst i ogłoszenia:loveu:
Mam nadzieję, ze z taką iloscia ogloszen i z allegro sunia ma szansę i ze znajdzie się ktos, kto pokocha Pestkę jeszcze przed swiatami ...
Uaktualniłam 1 post, bo zadra zajęta

Posted

czy ktos moze dorobic wiecej ogloszen?

kto moze zrobic plakacik do porozwieszania na miescie -vet,sklepy zoologiczne itp?

czy sunia jest oglaszana w miejscowej dobrej gazecie ?

mysle ,ze to wszystko trzeba tez zastosowac u Tayki i Pestki-tam trzeba moze tez zmienic cos w tytulach watkow i dodac prosbe o ogloszenia
Huntera i Tosi
kto jeszcze pomoze ????????????????????????????/

czy mozecie zalozyc strone zamojszczakow na FB i na NK tam jest duzo ludzi chetnych do pomocy i adopcji -strona psow z Szydlowca ma ponad 1000 znajomych !!!!!!

jesli tego sie nie zrobi to bedziemy pykac tak w nieskonczonosc..............................................................................................

Posted

Tola napisał(a):
Majqa - bardzo, bardzo dziękujemy za piękny tekst i ogłoszenia:loveu:
Mam nadzieję, ze z taką iloscia ogloszen i z allegro sunia ma szansę i ze znajdzie się ktos, kto pokocha Pestkę jeszcze przed swiatami ...
Uaktualniłam 1 post, bo zadra zajęta

Ja równiez bardzo Ci dziękuję za pomoc.

Posted

[quote name='IVV']

czy ktos moze dorobic wiecej ogloszen?

kto moze zrobic plakacik do porozwieszania na miescie -vet,sklepy zoologiczne itp?

czy sunia jest oglaszana w miejscowej dobrej gazecie ?

mysle ,ze to wszystko trzeba tez zastosowac u Tayki i Pestki-tam trzeba moze tez zmienic cos w tytulach watkow i dodac prosbe o ogloszenia
Huntera i Tosi
kto jeszcze pomoze ????????????????????????????/

czy mozecie zalozyc strone zamojszczakow na FB i na NK tam jest duzo ludzi chetnych do pomocy i adopcji -strona psow z Szydlowca ma ponad 1000 znajomych !!!!!!

jesli tego sie nie zrobi to bedziemy pykac tak w nieskonczonosc..............................................................................................

Porobię plakaciki ze zdjęciem psiaków i porozwieszam u zamojskch wetów.
W zamojskiej gazecie moge spróbowac, ale z doswiadzcenia wiem, ze na naszym terenie wzięcie mają psy i szczeniaki.
Ale sprobujemy.
Nie potrafię załozyc strony na FB.
Poproszę kkogos o załozenei strony na NK.
W poniedziałek dam znac, co udalo mi się zrobic.

Posted

polecę wieczorem poogladać tą stronę szydłowiaków-pewnie byłoby super dla zamojszczakow gdyby miały taką......ja tam jestem jeszcze z Molly ale nie umiem się tam lansować ,zero znajomych z moi znajomi z NK(na której już nie jestem) to na "starość "powariowali i qrczę łańcuszki mi przesylali ----niech będą.....zdrowi-----

ale możemy zrobić tak,że jakbyśmy jakoś połączyli wszyscy siły ,ktoś by dał jakieś pomysły ....i coś.... to -może by to ruszyło ale trzeba mądrej głowy a raczej młodej i na czasie

Posted

sonia71 napisał(a):
polecę wieczorem poogladać tą stronę szydłowiaków-pewnie byłoby super dla zamojszczakow gdyby miały taką......ja tam jestem jeszcze z Molly ale nie umiem się tam lansować ,zero znajomych z moi znajomi z NK(na której już nie jestem) to na "starość "powariowali i qrczę łańcuszki mi przesylali ----niech będą.....zdrowi-----

ale możemy zrobić tak,że jakbyśmy jakoś połączyli wszyscy siły ,ktoś by dał jakieś pomysły ....i coś.... to -może by to ruszyło ale trzeba mądrej głowy a raczej młodej i na czasie

Jakby ktos zrobił taka strone na Nk, to na pewno pomoge rozsyłac.

Posted

Bardzo proszę o info, jeśli to możliwe, o psiaku Kropka. Wiek, płeć, stan zdrowia, stosunek do innych psów (szczególnie suk), kotów, dzieci i ludzi.
Znajduje się on/a aktualnie w schronisku w Zamościu, tak?

Tak pytam na razie niezobowiązująco. Bardzo mi leży na sercu ten psiak. Pestka zresztą też.
Czytam ten wątek od początku i obu psom życzę jak najlepiej.

Posted

Sluchajcie jakas Pani do mnie napisala

witam, próbowałam się do państwa dodzwonić przed zakończeniem aukcji, ale nikt nie odbierał, czy mogę prosić o kontakt pod nr tel 519 636 457 w celu porozmawiania o adopcji pieska?
Pozdrawiam
Ula