Joodith Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Świetny tekst, oby przyniósł Pesteczce równie świetny domek Quote
majqa Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Kochani, więcej nie dam rady. 50 ogłoszeń ode mnie, ciągnijcie resztę dalej. Właśnie mam domowy surpirse, gigant awarię wodną w łazience (niefart, bo to baza wypadowa/ poligon ćwiczebny moich kotów ;-), nie wiem, w co łapska włożyć. Jak nie urok to... Quote
IVV Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Majqus jestes WIELKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cool3: dziekuje serdecznie:loveu::loveu::loveu: Quote
majqa Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 To teraz zmykam na Kajtka. Gdyby ogłoszenia były do pozdejmowania, czego Pesteczce życzę, dajcie mi znać na PW, proszę. Quote
IVV Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Dziekuje serdecznie za pomoc:loveu::loveu::loveu: Quote
Tola Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Majqa - bardzo, bardzo dziękujemy za piękny tekst i ogłoszenia:loveu: Mam nadzieję, ze z taką iloscia ogloszen i z allegro sunia ma szansę i ze znajdzie się ktos, kto pokocha Pestkę jeszcze przed swiatami ... Uaktualniłam 1 post, bo zadra zajęta Quote
funia Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Jak na razie Pesta lata ze'' swoją szanowną ''i roznosi zapachy po całym terenie dwa nie kastrowane dostają szału ....Ja również:lol: Quote
IVV Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 ehh ,musiala sie na amory zdecydowac ,tak to by juz byla po sterylce i czekala na domek.... Quote
sonia71 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 ale ,ale ...co się odwlecze to nie uciecze:diabloti: Quote
IVV Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 czy ktos moze dorobic wiecej ogloszen? kto moze zrobic plakacik do porozwieszania na miescie -vet,sklepy zoologiczne itp? czy sunia jest oglaszana w miejscowej dobrej gazecie ? mysle ,ze to wszystko trzeba tez zastosowac u Tayki i Pestki-tam trzeba moze tez zmienic cos w tytulach watkow i dodac prosbe o ogloszenia Huntera i Tosi kto jeszcze pomoze ????????????????????????????/ czy mozecie zalozyc strone zamojszczakow na FB i na NK tam jest duzo ludzi chetnych do pomocy i adopcji -strona psow z Szydlowca ma ponad 1000 znajomych !!!!!! jesli tego sie nie zrobi to bedziemy pykac tak w nieskonczonosc.............................................................................................. Quote
zadra Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Tola napisał(a):Majqa - bardzo, bardzo dziękujemy za piękny tekst i ogłoszenia:loveu: Mam nadzieję, ze z taką iloscia ogloszen i z allegro sunia ma szansę i ze znajdzie się ktos, kto pokocha Pestkę jeszcze przed swiatami ... Uaktualniłam 1 post, bo zadra zajęta Ja równiez bardzo Ci dziękuję za pomoc. Quote
Tola Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='IVV']czy ktos moze dorobic wiecej ogloszen? kto moze zrobic plakacik do porozwieszania na miescie -vet,sklepy zoologiczne itp? czy sunia jest oglaszana w miejscowej dobrej gazecie ? mysle ,ze to wszystko trzeba tez zastosowac u Tayki i Pestki-tam trzeba moze tez zmienic cos w tytulach watkow i dodac prosbe o ogloszenia Huntera i Tosi kto jeszcze pomoze ????????????????????????????/ czy mozecie zalozyc strone zamojszczakow na FB i na NK tam jest duzo ludzi chetnych do pomocy i adopcji -strona psow z Szydlowca ma ponad 1000 znajomych !!!!!! jesli tego sie nie zrobi to bedziemy pykac tak w nieskonczonosc.............................................................................................. Porobię plakaciki ze zdjęciem psiaków i porozwieszam u zamojskch wetów. W zamojskiej gazecie moge spróbowac, ale z doswiadzcenia wiem, ze na naszym terenie wzięcie mają psy i szczeniaki. Ale sprobujemy. Nie potrafię załozyc strony na FB. Poproszę kkogos o załozenei strony na NK. W poniedziałek dam znac, co udalo mi się zrobic. Quote
IVV Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 czy ktos moze pomoc Wam z tym kontem na FB ? to by strasznie Wam pomoglo !!! moze Pirahnia??? Quote
sonia71 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 polecę wieczorem poogladać tą stronę szydłowiaków-pewnie byłoby super dla zamojszczakow gdyby miały taką......ja tam jestem jeszcze z Molly ale nie umiem się tam lansować ,zero znajomych z moi znajomi z NK(na której już nie jestem) to na "starość "powariowali i qrczę łańcuszki mi przesylali ----niech będą.....zdrowi----- ale możemy zrobić tak,że jakbyśmy jakoś połączyli wszyscy siły ,ktoś by dał jakieś pomysły ....i coś.... to -może by to ruszyło ale trzeba mądrej głowy a raczej młodej i na czasie Quote
Tola Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 sonia71 napisał(a):polecę wieczorem poogladać tą stronę szydłowiaków-pewnie byłoby super dla zamojszczakow gdyby miały taką......ja tam jestem jeszcze z Molly ale nie umiem się tam lansować ,zero znajomych z moi znajomi z NK(na której już nie jestem) to na "starość "powariowali i qrczę łańcuszki mi przesylali ----niech będą.....zdrowi----- ale możemy zrobić tak,że jakbyśmy jakoś połączyli wszyscy siły ,ktoś by dał jakieś pomysły ....i coś.... to -może by to ruszyło ale trzeba mądrej głowy a raczej młodej i na czasie Jakby ktos zrobił taka strone na Nk, to na pewno pomoge rozsyłac. Quote
IVV Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 musimy wyjsc po pomoc poza dogo a FB i NK to morze ludzi ;) Quote
bazyla Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Bardzo proszę o info, jeśli to możliwe, o psiaku Kropka. Wiek, płeć, stan zdrowia, stosunek do innych psów (szczególnie suk), kotów, dzieci i ludzi. Znajduje się on/a aktualnie w schronisku w Zamościu, tak? Tak pytam na razie niezobowiązująco. Bardzo mi leży na sercu ten psiak. Pestka zresztą też. Czytam ten wątek od początku i obu psom życzę jak najlepiej. Quote
sonia71 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Pestka na wątku zamojszczaków na FB- http://www.facebook.com/album.php?aid=13816&id=100001675998176&saved#!/photo.php?fbid=114990308566835&set=a.114990278566838.13816.100001675998176 Quote
sonia71 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 IVV czy widzisz opis ? bo coś robiłam nie tak bo niektórzy ich nie widzą -a ja nie wiem co jest żle Quote
__Lara Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Sluchajcie jakas Pani do mnie napisala witam, próbowałam się do państwa dodzwonić przed zakończeniem aukcji, ale nikt nie odbierał, czy mogę prosić o kontakt pod nr tel 519 636 457 w celu porozmawiania o adopcji pieska? Pozdrawiam Ula Quote
Recommended Posts