Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

__Lara napisał(a):
Szkoda, że z tą Panią z Rudy Śląskiej nie wypaliło...allegro Pestki się skończyło :/

Lara czy mozesz zrobic nastepne prosze :) ile ta przyjemnosc kosztuje ?

Funiu, a moze beda jakies nowe zdjecia dziewczynki ?

Posted

IVV napisał(a):
Lara czy mozesz zrobic nastepne prosze :) ile ta przyjemnosc kosztuje ?

Funiu, a moze beda jakies nowe zdjecia dziewczynki ?

Takie full wypas 18,30zł, teraz potaniało o 3 zł :) nie ma sprawy, mogę odnowić :)

Posted

Cioteczki kleszcze u nas atakują ....Są na butach po krótkim przejsciu po trawie .Co dzień wyjmuję je psom pomimo ,ze w kwietniu wszystkie dostały Frontline .Niestety zwykle to wystarczało ,ale teraz musze się bardziej zabezpieczyć .
Proszę o zakup Kiltixa albo Preventika ( obroży ) .I wysłąnie jej na mój adres .Zobaczę ,czy wet da mi na kreskę .Bo nie mam środków aby kazdemu psu ją zakupić ,są zbyt drogie .
Nie wiem też czy taniej nie bedzie zamówić na allegro.
Napiszcie jak wolicie .

Posted

Jutro wet ma mi dokładnie powiedzieć .Na Taykę i Pestkę moze wystarczą te najmniejsze około 55 zł sztuka .
Dzisiaj Reksowi wyjęłam 6 sztuk:crazyeye:

Posted

Funiu poprosze pieknie kochana o jakies zdjecia Pesteczki by wstawic na jej wydarzenie na FB pleassssssssssssssssseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!

Posted

IVV napisał(a):
to chyba dobra taka ??? trzeba szybko dzialac ,by sunie nieczego nie zlapaly !!!

Tak, opinie ma bardzo dobre :) z tymże pies nie może mieć chorej skóry lub być w okresie rekonwalescencji.

Posted

Nadal nikt nie dzwoni w sprawie Pestki:(
Przygotowujemy festyn - zastanawiam sie które zdjecie suni wydrukowac na plakacie?
Moze macie jakies sugestie?