ani@ Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 Tak mi się dzisiaj przypomniało, że Nikoszczak został przetestowany na koty Testerem był stary kot moich Rodziców. :diabloti: W pierwszym momencie Niko chciał dogonić kota, lecz gdy ten się zatrzymał z pytaniem: "Czego sobie pan życzy? Pytam grzecznie!" :mad: Niko poszczekał i odpuścił :lol: Quote
ElzaMilicz Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Pies myśliwski... na którego zapolować chciały Aza i Baba Jaga. "Będzie mój!" "Prawie go mam! Zaraz się podzielimy łupem." Mordercza jaszczurka. cdn... Quote
ani@ Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 Jak widać nie tak łatwo pożreć jaszczurkę ;) Quote
ElzaMilicz Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 -Mamo, dlaczego Nikuś jeszcze tu jest, nie pojechał z państwem ? -Bo ich całymi dniami nie ma w domu, przyjeżdżają tam tylko spać. -Tak, ale dlaczego go nie zabrali? -Bo im go nie dałam, chcę dla niego znaleźć normalną rodzinę. -Mamo, czy my jesteśmy normalną rodziną? -Tak misiu. -A więc Nikuś zostanie u nas na zawsze. TAK? ... Jak mogłam dziecku powiedzieć, że do normalnych nie należymy ? :confused: Quote
toyota Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Dzieci robią podchody , żeby nie oddać Nikusia :lol: ? Quote
ElzaMilicz Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Niko czyli bajka pod tytułem: "Co mały dużemu może uczynić z rana?" Quote
bernika Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Niko jaszczurko kochana, kiedy znajdziesz bezpieczną przystań? Niko rządzi :multi::multi: Quote
ani@ Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 [SIZE="5"]Za chwilę przyjedzie do nas kolejny zaniedbany i potrzebujący troski Berneńczyk! Przez 3 miesiące pomogliśmy 30 psom. Pod naszą opieką jest ich teraz 7. Nasza Fundacja nie otrzymuje żadnych dotacji i subwencji! Obecnie brak środków finansowych na koncie wiąże nam ręce i uniemożliwi przyjmowanie, otaczanie opieką i leczenie SZWAJCARÓW. Wszyscy w Fundacji działamy jako wolontariusze! Quote
ElzaMilicz Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Nikon ma w sobie spokój wodza. :diabloti: Nigdy nie wie co go czeka. :evil_lol: Quote
ani@ Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 Nikon nie ma to jak kochające dzieci ;) Quote
ElzaMilicz Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Nikon otrzymał dar od losu, od piątku mieszka z Piotrem jego żoną Iwoną i córką Nadią. Od tego czasu nie zdążył za dużo nabroić :diabloti:, za to zaczyna zdobywać duszę nowych właścicieli bo miłość miał już wcześniej. :p Quote
ElzaMilicz Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Nadia zabiera swojego niepokornego psa do domu. :-) Quote
bernika Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Dziękuję, dziękuję bardzo:lol::lol: Nikuś - bądź grzeczny chłopaku. Powodzenia w nowym domu:lol: Quote
ani@ Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 27.04. Nikuś wrócił z adopcji. Dziękujemy Rodzinie adopcyjnej za wielkie serce i czas poświęcony Nikusiowi! :loveu: Quote
ani@ Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Niko jest psiakiem żywiołowym. Nie może trafić do bloku. Wszystkie nowe dźwięki zza ściany działają na niego pobudzająco. Niko będąc u nas wcale nie szczeka zbyt wiele. Daje znać gdy na podwórko wchodzą obcy. Na jedno moje "dosyć!", rzucone w jego stronę, milknie. To naprawdę fajny psiak. Do czasu gdy się pojawił Nana była oazą spokoju i nigdy nie pokazała zębów żadnej z moich suk. Nikusiowi dostało się za całokształt już pierwszego dnia. Teraz są najlepszymi kumplami. Mały wytrzeszcz ;) Quote
ElzaMilicz Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Popełniłam błąd wydając go do bloku. Teraz, mimo wielu ogłoszeń, nikt po niego nie dzwoni. Quote
Asia & Ginger Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Wrzucę psiaka na forum spanielowe. Nie czytałam całego wątku, w jakiej miejscowości on teraz przebywa? Quote
Milla.j Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Zapraszam na bazarek dla Pasterzowych tricolorków i jednej białaski. Quote
ani@ Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Niko wciąż czeka na człowieka który go pokocha Nikoszczak to wspaniały kompan dziecięcych zabaw Quote
ElzaMilicz Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 "Nie straszny nam charakterny CTR" "Taki gość jak ja musi radzić sobie w każdej sytuacji. :diabloti: - JESTEŚ DZIKIEM, JESTEŚ DZIKIEM..." Quote
Recommended Posts