Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='panbazyl']e, to u mnie aż tak wesoło nie jest :)
na razie szukam i jak znam siebie - zostanę w domu, bo zimy nie lubię....[/QUOTE]

no to jest druga strona medalu - my póki co od ponad tygodnia nie mamy drogi - odśnieżyli nas jedynie na wybory ;p
kto mi da pewność, że nie zasypie w lutym?
też pewnie poczekam do wiosny ;)

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agnethka']no to jest druga strona medalu - my póki co od ponad tygodnia nie mamy drogi - odśnieżyli nas jedynie na wybory ;p
kto mi da pewność, że nie zasypie w lutym?
też pewnie poczekam do wiosny ;)[/QUOTE]
e, to my jesteśmy porządnie odśnieżani, nawet i bez wyborów. :)
A luty - no właśnie - tajemnica jak będzie. Rok temu chyba był koszmarny mróz. Pamięta ktoś?

Posted

[quote name='panbazyl']e, to my jesteśmy porządnie odśnieżani, nawet i bez wyborów. :)
A luty - no właśnie - tajemnica jak będzie. Rok temu chyba był koszmarny mróz. Pamięta ktoś?[/QUOTE]

sobota była możliwa, było zimno, ale dało się dojechać - bo byłam na wystawie ;)
w niedzielę podobno ostro śniegiem sypnęło... poczytaj zeszłoroczny wątek o tej wystawie, było opisanych sporo wrażeń ;)

Posted

ja bym chciala moja labradorke w klasie baby wystawic ale mam 0 doswiadczenia i troche mam stracha, szkoda, ze nie ma kto jej za mnie wystawic..

Posted

[quote name='iwi83']ja bym chciala moja labradorke w klasie baby wystawic ale mam 0 doswiadczenia i troche mam stracha, szkoda, ze nie ma kto jej za mnie wystawic..[/QUOTE]
trzeba próbować to doświadczenie z czasem bedzie.Ja tez sie bardzo bałam ale odważyłam i teraz śmigam...
wiec sama psiaka wystawiac.

Posted

[quote name='iwi83']ja bym chciala moja labradorke w klasie baby wystawic ale mam 0 doswiadczenia i troche mam stracha, szkoda, ze nie ma kto jej za mnie wystawic..[/QUOTE]

w tej klasie to akurat dobrze że obie jesteście nowe, bo sie nauczycie. Oplata jeszcze nie jest duża za tą klasę wiec lepiej się uczyć za mnijesze pieniądze niż potem w klasach wyżej gdzie już normalna oplata. Szybko się nauczysz - musisz próbować, niestety.... Naucz ją po prostu chodzić dobrze na smyczy. To już sukces będzie! A potem patrz, patrz i patrz na inne psy jak się wystawia. I powiem Ci - ja już kilka lat wystawiam swoje psy i nadal twierdzę, ze nie umiem jeszcze tego robić.Cały czas uważam, że coś źle robię. To niekończąca sie nauka.
W każdym razie życzę sukcesu!

Posted

zapraszam , mozemy się spotkać pare razy przed wystawa z miłą chęcia pomoge

Posted

Ogromnie polecam klasę baby, to świetna nauka dla szczeniaka i potem w dorosłych klasach jest dużo łatwiej. Dla nas Rzeszów rok temu był bardzo szczęśliwy, bo moje bejbisiątko w wieku 3 miesięcy i 1 dnia (jak ten czas szybko leci) stanęło nawet na BIS BABY IV, czego się w ogóle nie spodziewałam także trzeba próbować i nie zrażać się jeśli coś nie wyjdzie.

Posted

[quote name='karkakarka']Czy ktoś ma namiary na jakiś tani nocleg w Rzeszowie? W miejscu gdzie jest w miarę blisko na wystawę?
Bardzo proszę o jakiekolwiek informacje :)[/QUOTE]
Podłączam się do tego pytania. Dodam jeszcze że fajnie było by gdyby to był jakiś hotel/motel pod Rzeszowem (w kierunku granicy Słowackiej), lub na trasie Rzeszów-Presov :)

Posted

Hmm, z tego, co mi wiadomo to chyba z psami hotel ISKRA przyjmuje, ale głowy nie daję. Koło Podpromia, praktycznie rzut beretem, jest hotel 'Prezydencki' (tam nie wiem jak z psami), na Nowym Mieście przy ulicy Podwisłocze, można popytać ;)

Posted

[quote name='Kisses']Hmm, z tego, co mi wiadomo to chyba z psami hotel ISKRA przyjmuje, ale głowy nie daję. Koło Podpromia, praktycznie rzut beretem, jest hotel 'Prezydencki' (tam nie wiem jak z psami), na Nowym Mieście przy ulicy Podwisłocze, można popytać ;)[/QUOTE]

Dzięki za info , na pewno się przyda. A co z hotelami "po trasie" do Presov? Gdzieś pod granicą, na przykład...Ma kto jakieś info na ten temat? :)

Posted

[quote name='panbazyl']ja chyba to się gdzieś w ciepłe kraje wybiorę, choć mam ochotę na Rzeszów, bo tam nie bylam jeszcze![/QUOTE]

kochana przyjeżdżaj koniecznie, u nas są fajne wystawki :)

Posted

[quote name='AnkaW']kochana przyjeżdżaj koniecznie, u nas są fajne wystawki :)[/QUOTE]
z chęcią. nawet wielką, tylko szukam transoprtu, bo ech... No szukam i już. No i młodego bym pokazała, bo trzeba go cywilizować z otoczeniem :)

Posted

[quote name='karkakarka']Czy ktoś ma namiary na jakiś tani nocleg w Rzeszowie? W miejscu gdzie jest w miarę blisko na wystawę?
Bardzo proszę o jakiekolwiek informacje :)[/QUOTE]

Jeszcze trochę poszukałam - podzwoniłam i znalazłam tani nocleg 1,5 km od miejsca wystawy :) A co najważniejsze akceptują psiaki :D
[url]http://www.klubowa.ipr.pl/hotel_sportowy.html[/url]

a tu są ceny: [url]http://hotelerzeszow.w.interia.pl/hotelsportowy.html[/url]

Posted

[quote name='karkakarka']Jeszcze trochę poszukałam - podzwoniłam i znalazłam tani nocleg 1,5 km od miejsca wystawy :) A co najważniejsze akceptują psiaki :D
[url]http://www.klubowa.ipr.pl/hotel_sportowy.html[/url][/QUOTE]

dzięki za info, mi to się strasznie nie chciało szukać a tu już gotowy namiar dałaś;) i faktycznie super cena! zarezerwowałam:)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='AnkaW']Ufff w końcu wysłałam zgłoszenie, aleeee formularz nie uznaje roku 2011 hihihi, musiałam wpisać 2010[/QUOTE]

A uznają? Moja znajoma (BullWest) także próbowała się na Rzeszów zgłosić i nie uznawało roku 2011, to napisała do zk. :)

Posted

[quote name='Ciapkowa.']A uznają? Moja znajoma (BullWest) także próbowała się na Rzeszów zgłosić i nie uznawało roku 2011, to napisała do zk. :)[/QUOTE]

A czemu nie, poszło. Mnie się nie chciało do nich pisać.