mru Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Lunka po zabiegu! Sunia, którą roboczo nazywam Lunka, jest już po zabiegu :(:(:( Mimo ciężkich przeżyć jest pogodna, garnie się do ludzi. Jest spokojna, nieabsorbująca... piękna :) aha - z innymi psami i sukami super, zero problemów nawet jak one coś teges :) do kotów w lecznicy też nic nie miała :lol: jest czysta, wie co to dom, co to legowisko. podejrzewam, że była domowa, ale niestety zaszła w ciążę i się skończyło... Lunka ma rok-dwa... max. sięga do kolana, waży 25 kg (ale jest spasiona) i... jest cudna! :loveu: tu można wpłacić grosik na Lunkę: 22 1370 1109 0000 1706 4838 7304 Fundacja Międzynarodowy Ruch Na Rzecz Zwierząt Viva! Kopernika 6 m 8, 00-367 Warszawa z dopiskiem „Luna” * ludzie no już dzwonię gdzie mogę i nic w Ciechanowie jest suka w zaawansowanej ciąży - trzeba zabierać i ciąć :( pokryjemy koszty transportu i oczywiście sterylka na nas, tylko proszę o pomoc w zabraniu suni! my po 1. najwcześniej możemy jechać w czwartek a po 2. nie mamy czym :( POMOCY! Quote
mru Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 sunia po sterylce nie wiem tylko z czego zapłacimy... miała dużo sporych szczeniaków :(:(:( Quote
malagos Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Szczęście, ze zabrana i już po. Jaki koszt tej sterylizacji? I co to za sunia, mała, duża, kudłata czy gładkowlosa?......... Quote
mru Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 koszt poznam przy odbiorze, dziś sunia ONkowata (stary typ), ale mała do kolana młoda, spokojna, trochę przestraszona ma różnokolorowe oczy :) Quote
mru Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 wrzuciłam Lunki fotki i info w 1post. taka jest cuda, tak pogodna. taka bieda, szkoda mi jej jak nie wiem... Lunka jeszcze dziś druga noc w cieple. jutro od rana czeka ją hotelowy boks, mimo, że porządny i blisko weta... wciąż:( pomocy! ona jest tak niekłopotliwa....!!! Quote
malibo57 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 No, czekamy na info. Jak poszły przenosiny? I, ogólnie, jak to widzisz? Quote
mru Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 niby spoko, ona ma w sobie huskiego, ale jednak teraz powinna mieć lepiej. zasypywac jej strzeba też sutki, żeby wilgoć się nie zbierała. Quote
mru Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 szukamy dla Luny wizytatora w Gdyni :) Quote
mru Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 nmo szukam, chciałabym szybko. mam na druga połowę tygodnia, ale szukam na pierwszą może :) pisałam do natalia_aa, czekam. Quote
malibo57 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Napisz jeszcze do Cantadorry - ona jest chyba z Gdańska Quote
mru Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 natalia_aa pójdzie zdaje się w czwartek :) super! Quote
mru Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 dostałam dziś smsa "zakupiłam już pieska więc dziękuję" ... Quote
mru Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Lunka była dziś gwiazdą poranną w kawie czy herbacie ;) słodko się prezentowała na kanapie oczywiście. było trochę telefonów, Magda robi sekelcję :) jest jedna Pani chyba najfajniejsza z Łodzi... będziemy sprawdzać :) trzymajcie kciuki... Quote
malibo57 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Podesłałam 150 na "fundusz sterylkowy" Lunki. Kciuki trzymam. Quote
mru Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 dzieki :) ja nadal nie wiem ile za zabieg, dowiem sie podliczę tez wpłaty, ale poza tym od Ciebie to chyba niewiele tego... Quote
mru Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 jednak ten dom w Łodzi to nie wiem (coś z budą tam było wspomniane, a jednak chodzi o dom nie o budę, bo Lunka lubi kanapy :roll::evil_lol:;)), są dwa inne jeszcze. jednym ludziom psiak przygarnięty uciekł pod płotem (no zdarza się niby) a drudzy fajni się wydają - ich ostatni pies odszedł ze starości - Kozienice, warto sprawdzić chyba! Quote
malibo57 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Pewnie, że warto. Kozienice? Czy tam w pobliżu nie ma AnnyA? Quote
malibo57 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Jasna sprawa;-) Nie byłabyś Mru, gdybyś czekała, aż ktoś Ci coś podsunie. Mam nadzieję, że domcio okaże się akceptowalny. Quote
martik b Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 mru..potrzebujecie jeszcze kogoś do tej wizyty w bydgoszczy? Quote
mru Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 oh, martik, paulinken chyba idzie :) dzieki ze pytasz. dla Lunki są chetni w Wwy, jutro ją zobaczą :) wy zobaczycie ja dziś, bo mam nowe foty. i trzymajcie kciuki za ;ludzi z Wwy bo są fajni! Quote
Recommended Posts