Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lunka po zabiegu!

Sunia, którą roboczo nazywam Lunka, jest już po zabiegu :(:(:( Mimo ciężkich przeżyć jest pogodna, garnie się do ludzi. Jest spokojna, nieabsorbująca... piękna :)

aha - z innymi psami i sukami super, zero problemów nawet jak one coś teges :)

do kotów w lecznicy też nic nie miała :lol:

jest czysta, wie co to dom, co to legowisko. podejrzewam, że była domowa, ale niestety zaszła w ciążę i się skończyło...

Lunka ma rok-dwa... max. sięga do kolana, waży 25 kg (ale jest spasiona) i... jest cudna! :loveu:

tu można wpłacić grosik na Lunkę:

22 1370 1109 0000 1706 4838 7304

Fundacja Międzynarodowy Ruch Na Rzecz Zwierząt Viva!
Kopernika 6 m 8, 00-367 Warszawa

z dopiskiem „Luna”

*

ludzie no już dzwonię gdzie mogę i nic

w Ciechanowie jest suka w zaawansowanej ciąży - trzeba zabierać i ciąć :(

pokryjemy koszty transportu i oczywiście sterylka na nas, tylko proszę o pomoc w zabraniu suni!

my po 1. najwcześniej możemy jechać w czwartek a po 2. nie mamy czym :( POMOCY!

Posted

koszt poznam przy odbiorze, dziś
sunia ONkowata (stary typ), ale mała do kolana
młoda, spokojna, trochę przestraszona
ma różnokolorowe oczy :)

Posted

wrzuciłam Lunki fotki i info w 1post. taka jest cuda, tak pogodna. taka bieda, szkoda mi jej jak nie wiem...

Lunka jeszcze dziś druga noc w cieple. jutro od rana czeka ją hotelowy boks, mimo, że porządny i blisko weta... wciąż:( pomocy! ona jest tak niekłopotliwa....!!!

Posted

niby spoko, ona ma w sobie huskiego, ale jednak teraz powinna mieć lepiej. zasypywac jej strzeba też sutki, żeby wilgoć się nie zbierała.

Posted

Lunka była dziś gwiazdą poranną w kawie czy herbacie ;) słodko się prezentowała na kanapie oczywiście. było trochę telefonów, Magda robi sekelcję :) jest jedna Pani chyba najfajniejsza z Łodzi... będziemy sprawdzać :) trzymajcie kciuki...

Posted

jednak ten dom w Łodzi to nie wiem (coś z budą tam było wspomniane, a jednak chodzi o dom nie o budę, bo Lunka lubi kanapy :roll::evil_lol:;)), są dwa inne jeszcze. jednym ludziom psiak przygarnięty uciekł pod płotem (no zdarza się niby) a drudzy fajni się wydają - ich ostatni pies odszedł ze starości - Kozienice, warto sprawdzić chyba!

• 2 weeks later...
Posted

oh, martik, paulinken chyba idzie :) dzieki ze pytasz. dla Lunki są chetni w Wwy, jutro ją zobaczą :) wy zobaczycie ja dziś, bo mam nowe foty. i trzymajcie kciuki za ;ludzi z Wwy bo są fajni!