Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiem ale to nie dla mnie :-) ja cały czas wysłuchuję że za lekko się ubieram i że na mój widok ludziom robi się bardziej zimno
Poza tym nie mój styl ale może ktoś inny się skusi ...pokaże i zobaczymy :-)

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iljova']Wiem ale to nie dla mnie :-) ja cały czas wysłuchuję że za lekko się ubieram i że na mój widok ludziom robi się bardziej zimno
Poza tym nie mój styl ale może ktoś inny się skusi ...pokaże i zobaczymy :-)[/QUOTE]

będę wdzięczna

Posted

Tak mi się wydawało, że nie do końca wiadomo co mu jest, móżdżek wykluczony... a sprawy neurologiczne to tak szerokie pojęcie... Nie mądrze się tylko się zastanawiam

[quote name='andegawenka']W poscie nr 1 pisze tak (fragment):

[COLOR=red][B]"Czaruś[/B] [/COLOR]był zdiagnozowany jakiś czas temu w przychodni AMICIS w Gdańku przez doktora Zalewskiego. Diagnoza: uszkodzony móżdżek."[/QUOTE]

Posted

[quote name='krolik2014']jestem tez u Czarka tak mi przykro ,co za los w tym tygodniu tez cos przesle dla niego[/QUOTE]

Wiem, że jesteś krolik i z całego serca dziękuję. A może dla kogoś na prezent.
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/241765-%E2%99%A5-na-zam%C3%B3wienie%E2%99%A5-do-17-04-13r?p=20680007#post20680007"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/241765-%E2%99%A5-na-zam%C3%B3wienie%E2%99%A5-do-17-04-13r?p=20680007#post20680007[/URL]

Posted

[quote name='krolik2014']i ja zagladam ,podeslalem male wsparcie ,w jakim on jest wlasciwie wieku[/QUOTE]

Młody za młody na takie chorowanie. W klinice w Gdyni na kieleckiej 22 pierwszy rzut oka weta i wpisali wiek 3 lata 3 miesiące ( pierwszym wypis). Myślę, że ma najwyżej 4-5 lat. Ze schronu wyciągnięty w listopadzie 2010r miał może 2 lata może 3 dokładnie nikt nie wie.

Posted

to młody pies. Lśniąca sierść, błyszczące zęby i nieschodzący uśmiech z pycha..... aaaaa żadnych siwych włosów w przeciwieństwie do mnie wryyyy

Posted

[quote name='krolik2014']i ja zagladam ,podeslalem male wsparcie ,w jakim on jest wlasciwie wieku[/QUOTE]

Krolik są pieniążki. Razem z Rebus wpłaciliście dla Czarka jednego dnia czyli 12.04.13r po 30zł. Wielkie dziękuję dla obojga:Rose:

Posted

[quote name='pikola']Jak Czaruniek sie czuje?[/QUOTE]

Niezmiennie, paszcza uśmiechnięta choć słabe nóżęta i powodów do radości brak, więcej leży niż stoi, w piątek kolejna iniekcja.

Posted

[quote name='AlkaM']Czaruś wstawaj.Słonko,trawka trzeba pobiegać,obwąchać.[/QUOTE]

Ala, jest coraz cieplej, masz blisko do Czarka możne się umówimy, poznamy wyjdę do połowy drogi:cool3:

Posted

Kochane byłam u Czarka podałam co miałam a oprócz depo-medrolu miałam jeszcze bombę witaminową. Kiepsko bardzo kiepsko, nie wytrzymuje 2 tygodni. Od 3 dni było już gorzej, od wczoraj nie wstaje. Może dam radę pojechać z nim w poniedziałek do weta trzeba pomyśleć nad czymś innym. Z tego wszystkiego nie mam nawet zdjęć za to mam mega wk.... i deprechę.:grab::grab::grab::grab:Secia wracaj z za tych oceanów.

Posted

[quote name='zachary']Lumix kochana, pisałaś, że prosiłaś o internetową konsultację. Czy masz jakąś odpowiedź?[/QUOTE]

niestety odpowiedzi brak. W pracy jest awaria i jeżeli serwis sobie nie poradzi w kilka godzin mogłabym nieć wolne w poniedziałek i pojechać do weta mam być pod telefonem zobaczymy.