Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Secia']a ja pozdrawiam chłopaka z bieguna zimna czyli Melbourne. Dzisiaj padał deszcz, grad, było wietrznie i mglisto, no termometr parł aż do 14C[/QUOTE]

Biegun zimna.....toż by się wstydziła Cioteczka.....u nas w porywach ( i to jakich....mało głowy dzisiaj w schronie nie urwało-czapeczka, kapturek mile widziane) 15 i z tzw przelotnym (czyli "księże pokrop kropidłem") opadem. Matulu, rąk Ci u nas w PROMYKU BRAKUJE, prosimy o szarżę UPARTYCH WOLONTARIUSZY. 4 godziny i tylko 18 moich podopiecznych wyszło na spacer, tarzało się w trawie, a niewielu zaznało szczotki....a reszta czekała...i te OCZY pełne nadziei....
A CZARUŚ...CUDNY, nie mogę uwierzyć że nie może znaleźć się NIKT, żadna PIĘKNA i DOBRA DUSZA,która GO pokocha i przygarnie na dobre i na złe.....

Posted

Dziewczyny może któraś z Trójmiasta (najlepiej Gdynia) byłaby zainteresowana wzięciem ode mnie paczki ciuchów na bazarek? Ogłaszam już wszędzie i nikt się nie zgłasza;) A rzeczy są myślę fajne, wszystkie firmowe, w bdb stanie, naprawdę nie wstyd tego sprzedawać..(jakieś 15-20 sztuk). Ja niestety nie mam teraz czasu zająć się bazarkiem. W granicach Gdyni mogłabym to nawet podrzucić jeśli ktoś ma mieć problem z transportem.

Posted

[quote name='FLY']Dziewczyny może któraś z Trójmiasta (najlepiej Gdynia) byłaby zainteresowana wzięciem ode mnie paczki ciuchów na bazarek? Ogłaszam już wszędzie i nikt się nie zgłasza;) A rzeczy są myślę fajne, wszystkie firmowe, w bdb stanie, naprawdę nie wstyd tego sprzedawać..(jakieś 15-20 sztuk). Ja niestety nie mam teraz czasu zająć się bazarkiem. W granicach Gdyni mogłabym to nawet podrzucić jeśli ktoś ma mieć problem z transportem.[/QUOTE]

Wieczorkiem przybędzie szefowa;)

Posted

Robiłam post rozliczeniowy na Czarkowym bazarku, ma być 170zł uwierzycie:crazyeye: . To dzięki Tobie Andegawenko nadpłaciłaś jak zwykle Czaruś Cię kocha i zaprasza na następne lato do Gdańska, ale to dogadamy jak się uwidzimy w listopadzie. Na razie jestem zarzucona rzeczami na bazarek, nie wiem czy się wyrobię w najbliższej pięciolatce, nie to jest jednak najgorsze tylko przechowywanie tych rzeczy córka już mówi, że jej pokój przypomina składzik.

Posted

[quote name='margoth137']a wiem;) mama pisała, że być może uda się jej odwiedzić Teosia;) tylko kawaler będzie miał tylnie łapy nie obcięte na przyjazd gości, bo sobie nie pozwala:diabloti:[/QUOTE]
Dlaczego chcesz pieskowi łapy obciąć? Nieco makabrycznie wyszło:diabloti: Chyba chodziło o pazury?

Posted

Byliśmy, było cudnie a opis wizyty jest na wątku Teosia. Nie chcę się tutaj powtarzać ponieważ tu to Czaruś jest numero uno. A zresztą niech wiedzą: wielkie dzięki Sabinko za przemiłe przyjęcie:loveu:.

Posted

[quote name='margoth137']ja przyjmuje zaproszenie i napewno pojawie się w przyszły roku;)[/QUOTE]

ja też przyjmuję zaproszenie i pojawię się w 3city w przyszłym roku :-)

Lumix zbiory przystopowały na numerze 20 ale maść ciągle na noc walę na oko.No zrobiło sę wreszcie ciepło, wiosennie i mogę wygrzać oko. Przez 3 dni było 30C ale znowu pada i zimno 18C, weekend, normalka, wrrryyy.

Posted

[quote name='Secia']ja też przyjmuję zaproszenie i pojawię się w 3city w przyszłym roku :-)

Lumix zbiory przystopowały na numerze 20 ale maść ciągle na noc walę na oko.No zrobiło sę wreszcie ciepło, wiosennie i mogę wygrzać oko. Przez 3 dni było 30C ale znowu pada i zimno 18C, weekend, normalka, wrrryyy.[/QUOTE]

a kiedy wracasz?:roll: