margoth137 Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Teofil życzy Czarkowi udanego weekendu i przesyła z małopolski[IMG]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTNpi_B3HDy59Nd5ykR3AnYFrBAN48w1jGwtFNrEwjn51O6KUIu2w[/IMG] Quote
Secia Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 a ja pozdrawiam chłopaka z bieguna zimna czyli Melbourne. Dzisiaj padał deszcz, grad, było wietrznie i mglisto, no termometr parł aż do 14C Quote
Lumix Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 o ciotko się pojawiło, jak zbiory jęczmienia;) Quote
Rebus Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [quote name='Secia']a ja pozdrawiam chłopaka z bieguna zimna czyli Melbourne. Dzisiaj padał deszcz, grad, było wietrznie i mglisto, no termometr parł aż do 14C[/QUOTE] Biegun zimna.....toż by się wstydziła Cioteczka.....u nas w porywach ( i to jakich....mało głowy dzisiaj w schronie nie urwało-czapeczka, kapturek mile widziane) 15 i z tzw przelotnym (czyli "księże pokrop kropidłem") opadem. Matulu, rąk Ci u nas w PROMYKU BRAKUJE, prosimy o szarżę UPARTYCH WOLONTARIUSZY. 4 godziny i tylko 18 moich podopiecznych wyszło na spacer, tarzało się w trawie, a niewielu zaznało szczotki....a reszta czekała...i te OCZY pełne nadziei.... A CZARUŚ...CUDNY, nie mogę uwierzyć że nie może znaleźć się NIKT, żadna PIĘKNA i DOBRA DUSZA,która GO pokocha i przygarnie na dobre i na złe..... Quote
FLY Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Dziewczyny może któraś z Trójmiasta (najlepiej Gdynia) byłaby zainteresowana wzięciem ode mnie paczki ciuchów na bazarek? Ogłaszam już wszędzie i nikt się nie zgłasza;) A rzeczy są myślę fajne, wszystkie firmowe, w bdb stanie, naprawdę nie wstyd tego sprzedawać..(jakieś 15-20 sztuk). Ja niestety nie mam teraz czasu zająć się bazarkiem. W granicach Gdyni mogłabym to nawet podrzucić jeśli ktoś ma mieć problem z transportem. Quote
andegawenka Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='FLY']Dziewczyny może któraś z Trójmiasta (najlepiej Gdynia) byłaby zainteresowana wzięciem ode mnie paczki ciuchów na bazarek? Ogłaszam już wszędzie i nikt się nie zgłasza;) A rzeczy są myślę fajne, wszystkie firmowe, w bdb stanie, naprawdę nie wstyd tego sprzedawać..(jakieś 15-20 sztuk). Ja niestety nie mam teraz czasu zająć się bazarkiem. W granicach Gdyni mogłabym to nawet podrzucić jeśli ktoś ma mieć problem z transportem.[/QUOTE] Wieczorkiem przybędzie szefowa;) Quote
Lumix Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 Robiłam post rozliczeniowy na Czarkowym bazarku, ma być 170zł uwierzycie:crazyeye: . To dzięki Tobie Andegawenko nadpłaciłaś jak zwykle Czaruś Cię kocha i zaprasza na następne lato do Gdańska, ale to dogadamy jak się uwidzimy w listopadzie. Na razie jestem zarzucona rzeczami na bazarek, nie wiem czy się wyrobię w najbliższej pięciolatce, nie to jest jednak najgorsze tylko przechowywanie tych rzeczy córka już mówi, że jej pokój przypomina składzik. Quote
margoth137 Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 fajnie, że Czaruń już organizuje turnusy na następne lato.....;) Quote
martasekret Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 zapraszamy wszystkich do Trójmiasta, jest co robić! ;) Quote
margoth137 Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 ja przyjmuje zaproszenie i napewno pojawie się w przyszły roku;) Quote
martasekret Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 a moi rodzice (rudakacha) przez następne dwa dni są w twoich okolicach :lol: Quote
margoth137 Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 a wiem;) mama pisała, że być może uda się jej odwiedzić Teosia;) tylko kawaler będzie miał tylnie łapy nie obcięte na przyjazd gości, bo sobie nie pozwala:diabloti: Quote
Litterka Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='margoth137']a wiem;) mama pisała, że być może uda się jej odwiedzić Teosia;) tylko kawaler będzie miał tylnie łapy nie obcięte na przyjazd gości, bo sobie nie pozwala:diabloti:[/QUOTE] Dlaczego chcesz pieskowi łapy obciąć? Nieco makabrycznie wyszło:diabloti: Chyba chodziło o pazury? Quote
Lumix Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 w okolicach środy będę u Czarka z kaska wszystko opisze i udokumentuję. Miał Teoś gości? Quote
rudakacha Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Byliśmy, było cudnie a opis wizyty jest na wątku Teosia. Nie chcę się tutaj powtarzać ponieważ tu to Czaruś jest numero uno. A zresztą niech wiedzą: wielkie dzięki Sabinko za przemiłe przyjęcie:loveu:. Quote
margoth137 Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 naprawde nie ma za co;) czasu mało, trzeba się było nagadać, to pewnie dlatego wyleciały nam z głowy wspólne fotki:) buziorki dla Czarunia:loveu: Quote
Secia Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='margoth137']ja przyjmuje zaproszenie i napewno pojawie się w przyszły roku;)[/QUOTE] ja też przyjmuję zaproszenie i pojawię się w 3city w przyszłym roku :-) Lumix zbiory przystopowały na numerze 20 ale maść ciągle na noc walę na oko.No zrobiło sę wreszcie ciepło, wiosennie i mogę wygrzać oko. Przez 3 dni było 30C ale znowu pada i zimno 18C, weekend, normalka, wrrryyy. Quote
andegawenka Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='Secia']ja też przyjmuję zaproszenie i pojawię się w 3city w przyszłym roku :-) Lumix zbiory przystopowały na numerze 20 ale maść ciągle na noc walę na oko.No zrobiło sę wreszcie ciepło, wiosennie i mogę wygrzać oko. Przez 3 dni było 30C ale znowu pada i zimno 18C, weekend, normalka, wrrryyy.[/QUOTE] a kiedy wracasz?:roll: Quote
Lumix Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 Andegawenko ona tylko zajrzy niestety. Quote
andegawenka Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='Lumix']Andegawenko ona tylko zajrzy niestety.[/QUOTE] a na zawsze kiedy:roll:? Quote
Lumix Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 Obawiam się, że nigdy sama się pewnie do tego odniesie. Andegawenko przesyłka doszła? Quote
andegawenka Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='Lumix']Obawiam się, że nigdy sama się pewnie do tego odniesie. Andegawenko przesyłka doszła?[/QUOTE] Jeszcze nie:smile::smile: Quote
Lumix Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 A to dziwne. 4 osoby potwierdziły na wątku, że już mają. Przesyłki poszły jednego dnia, o jednej godzinie. Quote
Recommended Posts