Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie da się ukryć, smutne to i przykre. Właśnie rozmawiałam z Amnezją z kolanem ok. Chłopak śliczny, miły i zdrowy do domku pójść gotowy a domku ni widu ni słychu. Wczoraj dzwonił bardzo miły pan z Warszawy. Trafił na ogłoszenia Czarka ale chciał psa na podwórko.[quote name='andegawenka']No tak, wykruszyły się fanki naszego slicznego Czarusia....:roll:[/QUOTE]

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie musisz o to pytać cioteczko.[quote name='AresekSE']ja jestem wierna fanka Czarusia ale jemu to nie pomoze:(
moj kochany bidulinek!!!!!!!!
renata
czy moge zlapac Czarusia do banerku?[/QUOTE]

Posted

Jeżeli zdarzyłby się domek jaki się nie trafia, z ludziem co ma serce wielkie jak żyrafa to możne pomyślałabym.[quote name='Secia']Lumix wydalabys Czarusia do stolicy?[/QUOTE]

Posted

[quote name='Lumix']Jeżeli zdarzyłby się domek jaki się nie trafia, z ludziem co ma serce wielkie jak żyrafa to możne pomyślałabym.[/QUOTE]

Po długim zastanowieniu...może i wyda Czarusia:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Miałabym taki domek to i Czarek by w nim był.[quote name='andegawenka']Czaruś dimku nie ma ?[IMG]http://www.e-gify.com/gify/413.gif[/IMG][/QUOTE]

Posted

Odwiedzam Czarusia i bardzo mi przykro,że jeszcze nie w nowym domku...On jest taki śliczny i że jeszcze nikt się w nim nie zakochał...?Domki gdzie jesteście?Czaruś czeka.....!

Posted

To niestety już ponad rok Czarek jest u Amnezji i chwalić Pana, bo dziewczyna jest ok[quote name='Bogusik']Odwiedzam Czarusia i bardzo mi przykro,że jeszcze nie w nowym domku...On jest taki śliczny i że jeszcze nikt się w nim nie zakochał...?Domki gdzie jesteście?Czaruś czeka.....![/QUOTE]