Lumix Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 Nie da się ukryć, smutne to i przykre. Właśnie rozmawiałam z Amnezją z kolanem ok. Chłopak śliczny, miły i zdrowy do domku pójść gotowy a domku ni widu ni słychu. Wczoraj dzwonił bardzo miły pan z Warszawy. Trafił na ogłoszenia Czarka ale chciał psa na podwórko.[quote name='andegawenka']No tak, wykruszyły się fanki naszego slicznego Czarusia....:roll:[/QUOTE] Quote
andegawenka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 No to chodź Czarek szukac domku... Quote
AresekSE Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 ja jestem wierna fanka Czarusia ale jemu to nie pomoze:( moj kochany bidulinek!!!!!!!! renata czy moge zlapac Czarusia do banerku? Quote
Lumix Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 Nie musisz o to pytać cioteczko.[quote name='AresekSE']ja jestem wierna fanka Czarusia ale jemu to nie pomoze:( moj kochany bidulinek!!!!!!!! renata czy moge zlapac Czarusia do banerku?[/QUOTE] Quote
andegawenka Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Czarek, bedziemy tak biegać na te spacerki, szukaj swojego domku... Quote
katarzyna09 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Andegawenko,Ty dbasz o spacerki,ja o allegro-napisałam już do Luzi o przedłużenie;) Quote
Lumix Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Kasiu Tobie dzięki stokrotne:modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla: Quote
andegawenka Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [quote name='Secia']Lumix wydalabys Czarusia do stolicy?[/QUOTE] a po co Seciu ?, tam nie mikroklimatu;) Quote
andegawenka Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [quote name='katarzyna09']Idę z Wami...[/QUOTE] :lol:Oć:);) Quote
Lumix Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 Jeżeli zdarzyłby się domek jaki się nie trafia, z ludziem co ma serce wielkie jak żyrafa to możne pomyślałabym.[quote name='Secia']Lumix wydalabys Czarusia do stolicy?[/QUOTE] Quote
andegawenka Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='Lumix']Jeżeli zdarzyłby się domek jaki się nie trafia, z ludziem co ma serce wielkie jak żyrafa to możne pomyślałabym.[/QUOTE] Po długim zastanowieniu...może i wyda Czarusia:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
andegawenka Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Czaruś dimku nie ma ?[IMG]http://www.e-gify.com/gify/413.gif[/IMG] Quote
Lumix Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 Miałabym taki domek to i Czarek by w nim był.[quote name='andegawenka']Czaruś dimku nie ma ?[IMG]http://www.e-gify.com/gify/413.gif[/IMG][/QUOTE] Quote
Bogusik Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Odwiedzam Czarusia i bardzo mi przykro,że jeszcze nie w nowym domku...On jest taki śliczny i że jeszcze nikt się w nim nie zakochał...?Domki gdzie jesteście?Czaruś czeka.....! Quote
Lumix Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 To niestety już ponad rok Czarek jest u Amnezji i chwalić Pana, bo dziewczyna jest ok[quote name='Bogusik']Odwiedzam Czarusia i bardzo mi przykro,że jeszcze nie w nowym domku...On jest taki śliczny i że jeszcze nikt się w nim nie zakochał...?Domki gdzie jesteście?Czaruś czeka.....![/QUOTE] Quote
andegawenka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Czarek, nie idziemy szukać domku[IMG]http://www.picturesanimations.com/w/weather/555.gif[/IMG] Quote
andegawenka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='lumix']andegawenka to ma krzepę[/quote] hę?................. Quote
Recommended Posts