Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak się wyspecjalizowałam, że już chyba 5 zrobiłam ale ten rzeczywiście chyba najładniejszy. Ten z podopiecznym Koski to też moje dzieło, mam jeszcze dla Kory, Kukiego i Misi- jamnisi ze słowackiego, tak sobie ćwiczyłam ale mogę wysłać na pw. Wielka to frajda.[quote name='Secia']Lumix FB pytaj Amnezji. Pozwoliłam sobie poczęstować się gustownym banerkiem. Czyja to robota?[/QUOTE]

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lumix']Andegawenko przybywaj, czekam do jutra i dzwonię na 912 ;0[/QUOTE]
...a po co Ci informacja telefoniczna, nie ma stacjonarnego telefonu;)

[quote name='Secia']dobre, ja mogę zadzwonić na 000 tutaj taki obyczaj ;-)[/QUOTE]

Dzwoń Seciu bo Lumix nic nie wskóra tym 912:shake:

Stare mieszkania sprzątam, a w nowym mam same zwały, nic jeszcze nie na miejscu:placz::placz:

Posted

Ło matko to je numer alarmowy ja Cię chciałam poszukiwać......

andegawenka napisał(a):
...a po co Ci informacja telefoniczna, nie ma stacjonarnego telefonu;)

Dzwoń Seciu bo Lumix nic nie wskóra tym 912:shake:

Stare mieszkania sprzątam, a w nowym mam same zwały, nic jeszcze nie na miejscu:placz::placz:

Posted

Witam,wątek Czarusia podesłała mi kochana cioteczka KOSKA.Dla mnie,dziewczyny,jesteście WIELKIE i chylę czoła za to wszystko,co dla Czrusia zrobiłyście!
Mam jeszcze jeden pakiecik na 20 ogłoszeń,który wykupiłam na bazarku ogłoszeniowym.Jeżeli, choć w tak skromny sposób mogę pomóc,to chętnie przeznaczę go dla Czarusia.A "nóż widelec"przyniesie szczęście i piesio znajdzie wreszcie swój domek?Trzymam za to,bardzo mocno kciuki!
Jeżeli skorzystacie,to proszę o potwierdzenie tu na wątku i wysyłając dane podajcie mój nick.

Do ogłoszeń potrzebuję
* 5 zdjęć
* informacji o psie :
-imię
-miejscowość + województwo w którym psiak przebywa
- czy ma szczepienia , odrobaczenie i kastrację / sterylizację
- dane kontaktowe
- tekst

Informacje te proszę przesyłać na maila : [email protected] , koniecznie w tytule wpisując nick z dogo

Posted

:modla:Bogusik bardzo dziękuję z przyjemnością skorzystam. Na Czarka już czas najwyższy, żeby gdzieś na stałe zakotwiczył jak na chłopaka znad morza przystało.

Posted

Lumix napisał(a):
:modla:Bogusik bardzo dziękuję z przyjemnością skorzystam. Na Czarka już czas najwyższy, żeby gdzieś na stałe zakotwiczył jak na chłopaka znad morza przystało.

Mam nadzieję,że właśnie tak się stanie!Będę tu do Czarusia zaglądać...

Posted

Bogusik coś ten adres nie jest dobry, 4 razy mi mail wrócił. Może wyślę do Ciebie, zaopiniujesz i przekarzesz dalej.[quote name='Bogusik']Witam,wątek Czarusia podesłała mi kochana cioteczka KOSKA.Dla mnie,dziewczyny,jesteście WIELKIE i chylę czoła za to wszystko,co dla Czrusia zrobiłyście!
Mam jeszcze jeden pakiecik na 20 ogłoszeń,który wykupiłam na bazarku ogłoszeniowym.Jeżeli, choć w tak skromny sposób mogę pomóc,to chętnie przeznaczę go dla Czarusia.A "nóż widelec"przyniesie szczęście i piesio znajdzie wreszcie swój domek?Trzymam za to,bardzo mocno kciuki!
Jeżeli skorzystacie,to proszę o potwierdzenie tu na wątku i wysyłając dane podajcie mój nick.

Do ogłoszeń potrzebuję
* 5 zdjęć
* informacji o psie :
-imię
-miejscowość + województwo w którym psiak przebywa
- czy ma szczepienia , odrobaczenie i kastrację / sterylizację
- dane kontaktowe
- tekst

Informacje te proszę przesyłać na maila : [email protected] , koniecznie w tytule wpisując nick z dogo

Posted

Andegawenko 13.10 wpłynęło od Ciebie dla Czaruśia 50 zł bardzo dziekuję. Jak wszystko pójdzie po mojej myśli jutro lub w niedzielę będziemy u Czarka z karmę nakręcimy filmik .Wychodzę jutro będzie w poście rozliczeniowym.

andegawenka napisał(a):
Czaruś, okropne bez neta życie:shake:;)