Lumix Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Tak się wyspecjalizowałam, że już chyba 5 zrobiłam ale ten rzeczywiście chyba najładniejszy. Ten z podopiecznym Koski to też moje dzieło, mam jeszcze dla Kory, Kukiego i Misi- jamnisi ze słowackiego, tak sobie ćwiczyłam ale mogę wysłać na pw. Wielka to frajda.[quote name='Secia']Lumix FB pytaj Amnezji. Pozwoliłam sobie poczęstować się gustownym banerkiem. Czyja to robota?[/QUOTE] Quote
Lumix Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 Andegawenko przybywaj, czekam do jutra i dzwonię na 912 ;0 Quote
Secia Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 dobre, ja mogę zadzwonić na 000 tutaj taki obyczaj ;-) Quote
andegawenka Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [quote name='Lumix']Andegawenko przybywaj, czekam do jutra i dzwonię na 912 ;0[/QUOTE] ...a po co Ci informacja telefoniczna, nie ma stacjonarnego telefonu;) [quote name='Secia']dobre, ja mogę zadzwonić na 000 tutaj taki obyczaj ;-)[/QUOTE] Dzwoń Seciu bo Lumix nic nie wskóra tym 912:shake: Stare mieszkania sprzątam, a w nowym mam same zwały, nic jeszcze nie na miejscu:placz::placz: Quote
Lumix Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 Ło matko to je numer alarmowy ja Cię chciałam poszukiwać......[quote name='andegawenka']...a po co Ci informacja telefoniczna, nie ma stacjonarnego telefonu;) Dzwoń Seciu bo Lumix nic nie wskóra tym 912:shake: Stare mieszkania sprzątam, a w nowym mam same zwały, nic jeszcze nie na miejscu:placz::placz:[/QUOTE] Quote
Lumix Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 [URL]http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103454,10496874,Co_gminy_robia_z_pieniedzmi_na_bezdomne_zwierzeta_.html[/URL] Quote
Bogusik Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Witam,wątek Czarusia podesłała mi kochana cioteczka KOSKA.Dla mnie,dziewczyny,jesteście WIELKIE i chylę czoła za to wszystko,co dla Czrusia zrobiłyście! Mam jeszcze jeden pakiecik na 20 ogłoszeń,który wykupiłam na bazarku ogłoszeniowym.Jeżeli, choć w tak skromny sposób mogę pomóc,to chętnie przeznaczę go dla Czarusia.A "nóż widelec"przyniesie szczęście i piesio znajdzie wreszcie swój domek?Trzymam za to,bardzo mocno kciuki! Jeżeli skorzystacie,to proszę o potwierdzenie tu na wątku i wysyłając dane podajcie mój nick. [B] [/B] [INDENT] [B]Do ogłoszeń potrzebuję [/B] * 5 zdjęć * informacji o psie : -imię -wiek -stosunek do psów , kotów , dzieci -miejscowość + województwo w którym psiak przebywa - czy ma szczepienia , odrobaczenie i kastrację / sterylizację - dane kontaktowe - tekst [I][U]Informacje te proszę przesyłać na maila : [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] , koniecznie w tytule wpisując nick z dogo [/U][/I] [/INDENT] Quote
Lumix Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 :modla:Bogusik bardzo dziękuję z przyjemnością skorzystam. Na Czarka już czas najwyższy, żeby gdzieś na stałe zakotwiczył jak na chłopaka znad morza przystało. Quote
andegawenka Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Czaruś jutro już andegawenka w domu neta mieć bedzie....:razz: Quote
Bogusik Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 [quote name='Lumix']:modla:Bogusik bardzo dziękuję z przyjemnością skorzystam. Na Czarka już czas najwyższy, żeby gdzieś na stałe zakotwiczył jak na chłopaka znad morza przystało.[/QUOTE] Mam nadzieję,że właśnie tak się stanie!Będę tu do Czarusia zaglądać... Quote
Lumix Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 Bogusik coś ten adres nie jest dobry, 4 razy mi mail wrócił. Może wyślę do Ciebie, zaopiniujesz i przekarzesz dalej.[quote name='Bogusik']Witam,wątek Czarusia podesłała mi kochana cioteczka KOSKA.Dla mnie,dziewczyny,jesteście WIELKIE i chylę czoła za to wszystko,co dla Czrusia zrobiłyście! Mam jeszcze jeden pakiecik na 20 ogłoszeń,który wykupiłam na bazarku ogłoszeniowym.Jeżeli, choć w tak skromny sposób mogę pomóc,to chętnie przeznaczę go dla Czarusia.A "nóż widelec"przyniesie szczęście i piesio znajdzie wreszcie swój domek?Trzymam za to,bardzo mocno kciuki! Jeżeli skorzystacie,to proszę o potwierdzenie tu na wątku i wysyłając dane podajcie mój nick. [B] [/B] [INDENT] [B]Do ogłoszeń potrzebuję [/B] * 5 zdjęć * informacji o psie : -imię -wiek -stosunek do psów , kotów , dzieci -miejscowość + województwo w którym psiak przebywa - czy ma szczepienia , odrobaczenie i kastrację / sterylizację - dane kontaktowe - tekst [I][U]Informacje te proszę przesyłać na maila : [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] , koniecznie w tytule wpisując nick z dogo [/U][/I] [/INDENT][/QUOTE] Quote
Bogusik Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Lumix,nie przesyłaj do mnie tylko,wrzuć bezpośrednio na wątek bazarku,bo dziewczyny też tak robią.A o to link: [url]http://www.dogomania.pl/threads/215146-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-20-30-50-og%C5%82osze%C5%84-.-Zapraszamy-do-25.10-[/url]! Quote
Lumix Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Zrobione według woli szanownej cioteczki. Podziękował:modla: Quote
andegawenka Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Czaruś, okropne bez neta życie:shake:;) Quote
andegawenka Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='Lumix']podziękował netowi dobre i jutro[/QUOTE]:crazyeye: [IMG]http://www.picturesanimations.com/t/thank_you/0-a-danke%2811%29.gif[/IMG] Quote
andegawenka Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='Lumix']bez andegawenki jak bez ręki[/QUOTE] [IMG]http://www.picturesanimations.com/t/thank_you/0-a-danke%2811%29.gif[/IMG] (post wyzej taki miała być:oops: te reklamy mnie oslepiają) Quote
Lumix Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Andegawenko 13.10 wpłynęło od Ciebie dla Czaruśia 50 zł bardzo dziekuję. Jak wszystko pójdzie po mojej myśli jutro lub w niedzielę będziemy u Czarka z karmę nakręcimy filmik .Wychodzę jutro będzie w poście rozliczeniowym.[quote name='andegawenka']Czaruś, okropne bez neta życie:shake:;)[/QUOTE] Quote
Bogusik Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Cioteczko Lumix,takie coś wynalazłam,więc ogłaszaj! [url]http://www.dogomania.pl/threads/216502-Oferuj%C4%99-po-20-og%C5%82-dla-ka%C5%BCdego-psiaka-z-dogo[/url] Quote
Lumix Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Bogusiku jesteś wielka już zrobione. Bardzo, bardzo dziękuję. Quote
Lumix Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 [IMG]http://i55.tinypic.com/34imohs.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts