Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak się wyspecjalizowałam, że już chyba 5 zrobiłam ale ten rzeczywiście chyba najładniejszy. Ten z podopiecznym Koski to też moje dzieło, mam jeszcze dla Kory, Kukiego i Misi- jamnisi ze słowackiego, tak sobie ćwiczyłam ale mogę wysłać na pw. Wielka to frajda.[quote name='Secia']Lumix FB pytaj Amnezji. Pozwoliłam sobie poczęstować się gustownym banerkiem. Czyja to robota?[/QUOTE]

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lumix']Andegawenko przybywaj, czekam do jutra i dzwonię na 912 ;0[/QUOTE]
...a po co Ci informacja telefoniczna, nie ma stacjonarnego telefonu;)

[quote name='Secia']dobre, ja mogę zadzwonić na 000 tutaj taki obyczaj ;-)[/QUOTE]

Dzwoń Seciu bo Lumix nic nie wskóra tym 912:shake:

Stare mieszkania sprzątam, a w nowym mam same zwały, nic jeszcze nie na miejscu:placz::placz:

Posted

Ło matko to je numer alarmowy ja Cię chciałam poszukiwać......[quote name='andegawenka']...a po co Ci informacja telefoniczna, nie ma stacjonarnego telefonu;)

Dzwoń Seciu bo Lumix nic nie wskóra tym 912:shake:

Stare mieszkania sprzątam, a w nowym mam same zwały, nic jeszcze nie na miejscu:placz::placz:[/QUOTE]

Posted

Witam,wątek Czarusia podesłała mi kochana cioteczka KOSKA.Dla mnie,dziewczyny,jesteście WIELKIE i chylę czoła za to wszystko,co dla Czrusia zrobiłyście!
Mam jeszcze jeden pakiecik na 20 ogłoszeń,który wykupiłam na bazarku ogłoszeniowym.Jeżeli, choć w tak skromny sposób mogę pomóc,to chętnie przeznaczę go dla Czarusia.A "nóż widelec"przyniesie szczęście i piesio znajdzie wreszcie swój domek?Trzymam za to,bardzo mocno kciuki!
Jeżeli skorzystacie,to proszę o potwierdzenie tu na wątku i wysyłając dane podajcie mój nick.
[B] [/B]

[INDENT] [B]Do ogłoszeń potrzebuję [/B]
* 5 zdjęć
* informacji o psie :
-imię
-miejscowość + województwo w którym psiak przebywa
- czy ma szczepienia , odrobaczenie i kastrację / sterylizację
- dane kontaktowe
- tekst

[I][U]Informacje te proszę przesyłać na maila : [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] , koniecznie w tytule wpisując nick z dogo [/U][/I] [/INDENT]

Posted

:modla:Bogusik bardzo dziękuję z przyjemnością skorzystam. Na Czarka już czas najwyższy, żeby gdzieś na stałe zakotwiczył jak na chłopaka znad morza przystało.

Posted

[quote name='Lumix']:modla:Bogusik bardzo dziękuję z przyjemnością skorzystam. Na Czarka już czas najwyższy, żeby gdzieś na stałe zakotwiczył jak na chłopaka znad morza przystało.[/QUOTE]
Mam nadzieję,że właśnie tak się stanie!Będę tu do Czarusia zaglądać...

Posted

Bogusik coś ten adres nie jest dobry, 4 razy mi mail wrócił. Może wyślę do Ciebie, zaopiniujesz i przekarzesz dalej.[quote name='Bogusik']Witam,wątek Czarusia podesłała mi kochana cioteczka KOSKA.Dla mnie,dziewczyny,jesteście WIELKIE i chylę czoła za to wszystko,co dla Czrusia zrobiłyście!
Mam jeszcze jeden pakiecik na 20 ogłoszeń,który wykupiłam na bazarku ogłoszeniowym.Jeżeli, choć w tak skromny sposób mogę pomóc,to chętnie przeznaczę go dla Czarusia.A "nóż widelec"przyniesie szczęście i piesio znajdzie wreszcie swój domek?Trzymam za to,bardzo mocno kciuki!
Jeżeli skorzystacie,to proszę o potwierdzenie tu na wątku i wysyłając dane podajcie mój nick.
[B] [/B]

[INDENT] [B]Do ogłoszeń potrzebuję [/B]
* 5 zdjęć
* informacji o psie :
-imię
-miejscowość + województwo w którym psiak przebywa
- czy ma szczepienia , odrobaczenie i kastrację / sterylizację
- dane kontaktowe
- tekst

[I][U]Informacje te proszę przesyłać na maila : [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] , koniecznie w tytule wpisując nick z dogo [/U][/I] [/INDENT][/QUOTE]

Posted

Lumix,nie przesyłaj do mnie tylko,wrzuć bezpośrednio na wątek bazarku,bo dziewczyny też tak robią.A o to link:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/215146-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-20-30-50-og%C5%82osze%C5%84-.-Zapraszamy-do-25.10-[/url]!

Posted

Andegawenko 13.10 wpłynęło od Ciebie dla Czaruśia 50 zł bardzo dziekuję. Jak wszystko pójdzie po mojej myśli jutro lub w niedzielę będziemy u Czarka z karmę nakręcimy filmik .Wychodzę jutro będzie w poście rozliczeniowym.[quote name='andegawenka']Czaruś, okropne bez neta życie:shake:;)[/QUOTE]