Enigma79 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Dzień dobry piesku. Umieściłam Twój banerek u siebie... Co u Ciebie ? Quote
otita Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Oj! Coś pusto tu się robi! Trzymam kciuki za Farcika! Quote
_ogonek_ Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Dziękuję za pomoc w podnoszeniu . To naprawdę dużo. Quote
savahna Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Ja od piromanki (chyba?!) na zaproszenie. Ech cóż powiedziec, biedne psisko, ale ktos sie o niego martwi to mały kroczek ku lepszemu. Mam dziewczyny jeszcze pytanie. Czy trudno sie robi banerki?:razz: Ktos wie? Czy zgredzik z poprzedniej epoki jest w stanie to opanować?:eviltong: Chciałabym sie nauczyc, bo wiem,że to przydatna umiejętność a ze pomagam u nas tylko ogłaszając troszke to jeszcze moze banerki bym robiła...ale :shake: nie umiem. Ogonek i fiorsteibock macie fajne. ;) Quote
_ogonek_ Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 savahna napisał(a):Ja od piromanki (chyba?!) na zaproszenie. Ech cóż powiedziec, biedne psisko, ale ktos sie o niego martwi to mały kroczek ku lepszemu. Mam dziewczyny jeszcze pytanie. Czy trudno sie robi banerki?:razz: Ktos wie? Czy zgredzik z poprzedniej epoki jest w stanie to opanować?:eviltong: Chciałabym sie nauczyc, bo wiem,że to przydatna umiejętność a ze pomagam u nas tylko ogłaszając troszke to jeszcze moze banerki bym robiła...ale :shake: nie umiem. Ogonek i fiorsteibock macie fajne. ;) hyhy, ja w kwestiach techniczno-psich opanowałam jedynie robienie ogłoszeń, amatorska obróbka zdjęć i ich wrzucanie na serwisy. Banerki to wg mnie czarna magia (coś jak matma i fizyka :diabloti:) Quote
savahna Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 A ja tak sobie myślę,ze banerki nie sa trudne, no ale co ja się znam. Tak kombinuję,ze to zdjątko trzeba, strzelic mu napisik jakiś, podlinkować (linkiem z wątku konkretnego) i gotowe:oops::razz: Ale to tak tylko teoretycznie,bo nigdy nie robiłam, może popróbuje...:roll: Cóś przydatniejsza bym była:eviltong: Do góry piesia .:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Ingrid44 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Niestety , ja tez nie mam pojecia jak sie robi banerki. Zawsze prosze o to jakas cioteczke. Quote
savahna Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Podrzucę.:multi: Coś nowego u psiaka?:razz: Quote
fiorsteinbock Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Zagladam i miziam za uszkiem :) Quote
_ogonek_ Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 savahna napisał(a):Podrzucę.:multi: Coś nowego u psiaka?:razz: Co nowego? Ano nic... Niestety :( Quote
Ingrid44 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 _ogonek_ napisał(a):Co nowego? Ano nic... Niestety :( Szkoda :( :( :( Quote
savahna Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 naprawdę strasznie trudno ze starszymi psami, jesli o adopcję chodzi. U nas jest Onkowaty, niewidomy 6 -letni psiak i...zero domków na horyzoncie:-( Ale nie będe smęcić. Do góry piesku:multi::loveu: Quote
fiorsteinbock Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 I ja zajrze do cuda dogomaniackiego! Quote
polubek Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 ciotki dzisiaj już tylko zaznaczam, znalazłam na facebook Quote
fochu Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 fiorsteinbock napisał(a):I ja zajrze do cuda dogomaniackiego! i ja zaglądam,szkoda tylko że nic się nie ruszyło w sprawie chłopaka Quote
Enigma79 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 To prawda, że z domami strasznie ciężko ale "cuda" się zdarzają. U nas po ok roku właśnie onkowaty niewidomy pies lada dzień trafi do swojego człowieka, polska rodzina mieszkająca w Szwecji wypatrzyała go na Dogo. Wracając do Farcika - nie odezwała się ta niemiecka organizacja, o której ktoś wspominał ? Szczeciński TOZ też stara się współpracować z Niemcami i psiaki, które oni biorą naprawdę dobrze trafiają. Niemcy biorą właśnie starsze niezbyt urodziwe zwierzęta, którym u nas ciężko byłoby znaleźć dom (ale odpadło jedno schronisko i te adopcje też się zmniejszyły). Quote
Basia1968 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 pozwoliłam sobie założyć wydarzenie na FB - mam nadzieję, że mnie nie zabijecie:evil_lol: Kochani pociągnijcie akcje na Facebooku. Ja nie wiem jak z kontaktami itd. http://www.facebook.com/event.php?eid=169497749742918#!/event.php?eid=144700442246110#wall_posts Quote
_ogonek_ Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Basia1968 napisał(a):pozwoliłam sobie założyć wydarzenie na FB - mam nadzieję, że mnie nie zabijecie:evil_lol: Kochani pociągnijcie akcje na Facebooku. Ja nie wiem jak z kontaktami itd. http://www.facebook.com/event.php?eid=169497749742918#!/event.php?eid=144700442246110#wall_posts No problem ;) Dla mnie Facebook to czarna magia. Nie jestem obcykana. A apropo fundacji Niemieckiej. Nic nie wiem na ten temat, ale skoro rotek nic nie mówiła to raczej cisza z ich strony. Trochę szkoda :( Quote
Ingrid44 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 _ogonek_ napisał(a):No problem ;) Dla mnie Facebook to czarna magia. Nie jestem obcykana. A apropo fundacji Niemieckiej. Nic nie wiem na ten temat, ale skoro rotek nic nie mówiła to raczej cisza z ich strony. Trochę szkoda :( I u Niemcow ucichlo bo brali pieski z calej Europy ,pewnie maja juz zapsienie tak jak i u nas. Quote
Recommended Posts