Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 331
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja od piromanki (chyba?!) na zaproszenie. Ech cóż powiedziec, biedne psisko, ale ktos sie o niego martwi to mały kroczek ku lepszemu. Mam dziewczyny jeszcze pytanie. Czy trudno sie robi banerki?:razz: Ktos wie? Czy zgredzik z poprzedniej epoki jest w stanie to opanować?:eviltong: Chciałabym sie nauczyc, bo wiem,że to przydatna umiejętność a ze pomagam u nas tylko ogłaszając troszke to jeszcze moze banerki bym robiła...ale :shake: nie umiem. Ogonek i fiorsteibock macie fajne. ;)

Posted

savahna napisał(a):
Ja od piromanki (chyba?!) na zaproszenie. Ech cóż powiedziec, biedne psisko, ale ktos sie o niego martwi to mały kroczek ku lepszemu. Mam dziewczyny jeszcze pytanie. Czy trudno sie robi banerki?:razz: Ktos wie? Czy zgredzik z poprzedniej epoki jest w stanie to opanować?:eviltong: Chciałabym sie nauczyc, bo wiem,że to przydatna umiejętność a ze pomagam u nas tylko ogłaszając troszke to jeszcze moze banerki bym robiła...ale :shake: nie umiem. Ogonek i fiorsteibock macie fajne. ;)

hyhy, ja w kwestiach techniczno-psich opanowałam jedynie robienie ogłoszeń, amatorska obróbka zdjęć i ich wrzucanie na serwisy. Banerki to wg mnie czarna magia (coś jak matma i fizyka :diabloti:)

Posted

A ja tak sobie myślę,ze banerki nie sa trudne, no ale co ja się znam.
Tak kombinuję,ze to zdjątko trzeba, strzelic mu napisik jakiś, podlinkować (linkiem z wątku konkretnego) i gotowe:oops::razz:
Ale to tak tylko teoretycznie,bo nigdy nie robiłam, może popróbuje...:roll: Cóś przydatniejsza bym była:eviltong:
Do góry piesia
.:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

naprawdę strasznie trudno ze starszymi psami, jesli o adopcję chodzi.
U nas jest Onkowaty, niewidomy 6 -letni psiak i...zero domków na horyzoncie:-(
Ale nie będe smęcić. Do góry piesku:multi::loveu:

Posted

To prawda, że z domami strasznie ciężko ale "cuda" się zdarzają. U nas po ok roku właśnie onkowaty niewidomy pies lada dzień trafi do swojego człowieka, polska rodzina mieszkająca w Szwecji wypatrzyała go na Dogo.
Wracając do Farcika - nie odezwała się ta niemiecka organizacja, o której ktoś wspominał ? Szczeciński TOZ też stara się współpracować z Niemcami i psiaki, które oni biorą naprawdę dobrze trafiają. Niemcy biorą właśnie starsze niezbyt urodziwe zwierzęta, którym u nas ciężko byłoby znaleźć dom (ale odpadło jedno schronisko i te adopcje też się zmniejszyły).

Posted

Basia1968 napisał(a):
pozwoliłam sobie założyć wydarzenie na FB - mam nadzieję, że mnie nie zabijecie:evil_lol:
Kochani pociągnijcie akcje na Facebooku. Ja nie wiem jak z kontaktami itd.
http://www.facebook.com/event.php?eid=169497749742918#!/event.php?eid=144700442246110#wall_posts

No problem ;) Dla mnie Facebook to czarna magia. Nie jestem obcykana.

A apropo fundacji Niemieckiej. Nic nie wiem na ten temat, ale skoro rotek nic nie mówiła to raczej cisza z ich strony. Trochę szkoda :(

Posted

_ogonek_ napisał(a):
No problem ;) Dla mnie Facebook to czarna magia. Nie jestem obcykana.

A apropo fundacji Niemieckiej. Nic nie wiem na ten temat, ale skoro rotek nic nie mówiła to raczej cisza z ich strony. Trochę szkoda :(

I u Niemcow ucichlo bo brali pieski z calej Europy ,pewnie maja juz zapsienie tak jak i u nas.