matrioszka2 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Ale ma szanse równie duże, jak nasze inne psy, któe poszły do cudownych DS.Jutro jadę po Muszkę i zawożę prosto do wymarzonego domku. Quote
evel Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='matrioszka2']Ale ma szanse równie duże, jak nasze inne psy, któe poszły do cudownych DS.Jutro jadę po Muszkę i zawożę prosto do wymarzonego domku.[/QUOTE] Edit: nieaktualne już, psina w DS.[URL="http://www.dogomania.pl/threads/195863-Sznaucer-albo-pudlo-sznaucer-PILNE-TRANSPORT-ZAMO%C5%9A%C4%86-LUBLIN-na-niedziel%C4%99-lub-poniedz%21/page5?p=15719727#post15719727"][/URL] Quote
Andzike Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='matrioszka2']Ale ma szanse równie duże, jak nasze inne psy, któe poszły do cudownych DS.Jutro jadę po Muszkę i zawożę prosto do wymarzonego domku.[/QUOTE] oooo :) super, bo własnie mialam zajrzec na watek zobaczyć czy Muszka już w domciu :) Quote
matrioszka2 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 No właśnie wyszło tak fajnie, że zabrana z Nowodworu pojechała na chwilę do Lublina, potem do Zamościa, a teraz ją zawracam do Lublina.:lol: Quote
E-S Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 Wszystko wiem, bo dzwoniłam do Matrioszki ! Ej, a był ktoś w Nowodworze, pomiziać Balbinkę, jest ona jeszcze ? Quote
matrioszka2 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [quote name='evl']Edit: nieaktualne już, psina w DS.[URL="http://www.dogomania.pl/threads/195863-Sznaucer-albo-pudlo-sznaucer-PILNE-TRANSPORT-ZAMO%C5%9A%C4%86-LUBLIN-na-niedziel%C4%99-lub-poniedz%21/page5?p=15719727#post15719727"][/URL][/QUOTE] Balbinka ma dom ? Ja nie byłam, aleeeeeee ... aleeee ....:razz: Quote
E-S Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 Ja to czytałam, ale nie wiem, czy to było o Muszce, czy o Balbince ? Quote
evel Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 To było o małym kudłatku z Zamościa :oops: Quote
E-S Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Czyli Balbix bez domu nadal ... na allegro ma 181 wejść i 0 obserwujących. Nie dzwoni i nie pisze w jej sprawie kompletnie nikt. Quote
E-S Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 [quote name='Kenny']nie zdążyłam jeszcze przejrzeć całego wątku, ale zapisuję sobie. mała jest cudowna! przyciągnęły mnie tutaj jej piękne oczy z banerka E-S...niewiarygodnie piękny psiak - nie wierzę, że jeszcze bez domu :/[/QUOTE] No nie ? Jest przepiękna, przemiła, bezproblemowa, wcielenie łagodności i miłości, malutka, ma przecudowne, miękkie, pudelkowate futerko loczkowane i sama także nie mogę uwierzyć, że nadal bezdomna .... Quote
matrioszka2 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Kto pomoże cudnym jamnisiom ? [URL]http://www.dogomania.pl/threads/196410-Dwa-jamnisie-szukają-domu[/URL] Quote
Kenny Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [quote name='E-S']No nie ? Jest przepiękna, przemiła, bezproblemowa, wcielenie łagodności i miłości, malutka, ma przecudowne, miękkie, pudelkowate futerko loczkowane i sama także nie mogę uwierzyć, że nadal bezdomna ....[/QUOTE] strasznie dziwne, że nie ma tłumu chętnych na takiego psiaka. teraz jest jakiś gorszy okres chyba, bo "mój" szczeniak tak samo czeka i czeka a z ogłoszeń ani jednego telefonu, ani nic! aż zdążył maluszek podrosnąć i dalej nic. Balbinka jest przepiękna, ktos musi się w niej zakochać. Strasznie przypomina mi mojego Puszka (za TM) czarnego pudla.To spojrzenie..eh... Quote
Andzike Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Kenny, nie strasz mnie z tym szczeniakiem... Mój (sygnaturka) też nie miał nawet jednego telefonu... :( A co do Balbinki to dziwię się - tak jak wszyscy... :( Quote
Jasza Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Ja też zaglądam. I też się dziwię ,że TAKI pies jeszcze domu nie znalazł. A zarazem w tym przedmikołajkowym i przedświątecznym czasie boję się, że te adopcje często kończą się licho. Bo ludzie szukają prezentów :angryy: i trzeba być bardzo ostrożnym. Quote
LadyS Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Bardzo proszę o pomoc! Karilka ma w bezpłatnym domu tymczasowym sunię, która choruje na nużycę, ma krzywicę - potrzeba wsparcia na antybiotyki, leki bądź pomocy w zakupie karmy! Proszę, pomagajmy ostatnim bezpłatnym domom tymczasowym! [url]http://www.dogomania.pl/threads/195552[/url] Quote
Charly Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 podkochuję się w tej sunieczce już od jakiegoś czasu. Jest przepiękna. Domek to pewnie kwestia czasu. Oby dobry- z ogłoszen sprawdzony, zawsze się obawiam adopcji prosto ze schroniska. Sunieczka naprawdę 4kg?? Pytam, bo mam psiaczka jej wielkości-wydaje się nawet mniejszy i waży 7kg, a 4 wazy moja Tośka; taka troche przerośnięta, bardzo drobna "cziłka". Na poniższym zdjęciu Balbisia wydaje sie byc całkiem spora. [URL]http://img109.imageshack.us/img109/6223/dsc3236e.jpg[/URL] Może przydałoby się porobić parę zdjęc, gdzie widać jaka naprawdę jest malutka i z tymi zrobić ogloszenie. Ludzie ubóstwiają małe pieski. Quote
NataliaJ. Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Witam serdecznie. E-S to ja pisałam meila w sprawie Balbinki. :) Może skopiuję tego meila: Mam na imię Natalia, mam 22 lata. Mieszkam w woj. pomorskim. Jestem zainteresowana adopcją Balbinki, ogłoszenie zobaczyłam na allegro. Zauroczyła mnie ta śliczna, wesoła psinka z filmiku. Mam 2,5 latnią córeczkę Jagodę, mój Mąż Łukasz, pracuje na stałe za granicą, bywa w domu raz na kilka tygodni. Nie chodzę do pracy, zajmuję się córeczką. Mieszkanie wynajmujemy od 3 lat. Mieszkanie mamy malutkie, właściwie kawalerke, bo ma ok 30m. Ale miejsce dla pieska jest napewno. Jestem w stanie zapewnić jej dobry pokarm, opiekę weterynaryjną gdy nadejdzie potrzeba. Napewno potrzebna jest pielęgnacja futerka, o które również bym dbała. Nikt z rodziny nie jest uczulony na sierść zwierząt, opiekowaliśmy się kilka tygodni kotem krewnych, i wszystko było dobrze... córeczka lubi zwierzęta, nie zrobiłaby jej krzywdy... Nigdy nie miałam adoptowanego pieska. Mam nadzieję że się nadaję... Jest tylko jeden problem, od suni dzieli mnie 8 godzin jazdy, tak pokazało wyliczenie trasy z lublina. Nie mam samochodu, ani prawa jazdy. Czy znalazł by się ktoś kto mógłby przywieźć sunie? oczywiście za paliwo zwrócę. Jesli oczywiście będę mogła ją przygarnąć... Quote
Andzike Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Natalia, witamy na dogo i gratulujemy super decyzji :) Quote
NataliaJ. Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Jestem zdecydowana na Balbinkę w 100%. :bigcool: Czekam na instukcje adopcyjne. Pozdrawiam Wszystkich. Quote
as_ko Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Witam serdecznie :) W takim razie szukamy osoby do wizyty przedadopcyjnej u Natalii. Z jakiego jesteś miasta? I gdzie podziała się nasza E-S, od jakiegoś czasu nie widać jej na dogo coś. Quote
Recommended Posts