Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zrobione:
[url]http://allegro.pl/mikrosunia-cala-w-loczkach-jak-baranek-szuka-domu-i1291834144.html[/url]

E-S jeśli chcesz żeby coś zmienić, albo coś dopisać to daj znać.
Dobranoc :)

• Replies 428
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='GPooLCLD']hehe , już patrzę:evil_lol:
Dzięki![/QUOTE]

Podesłałam Balbinkę paru osobom mailem, w niedzielę jeszcze, ale .... grobowa cisza .... :( durni jacyś. Nie głaskali jej !!! nie wiedzą co tracą !!! lecę z psiakami.

Posted

Balbincia nadal siedzi w schronisku, nie wzięłam aparatu i nie zrobiłam zdjęć, spieszyłam się dzisiaj strasznie, tylko Mikę zgarnęłam :(

Posted

Siedzi w schronisku niunia cudna ... są takie psy - śliczne, słodkie, malutkie, kochające i stworzone do kochania, idealne, żyjące w schronisku wyłącznie nadzieją na to, że w końcu zabierze je ktoś, da serce i dom - a tu NIC.... chyba nie wytrzymam i do niej pojadę ... tylko do niej .... nie wiem kiedy ... ale niedługo, jak tylko uda mi się wyrwac z tego kieratu na parę godzin.

Posted

No dokładnie, jest cudna, maciupeńka, słodka, miłość i radość ubrana w mięciusieńskie loczki ... i tak tam tkwi z nosem w kratach, w szczeniaczkarni ... ożywia się tylko gdy widzi człowieka.

Posted

[quote name='Jasza']Mała ma dużo ogłoszeń?
Przepraszam, jeśli nie doczytałam...[/QUOTE]

Wiem, że ma allegro, bo na moim koncie, As-co też zrobiła jej sporo innych ogłoszeń, ale nie pamiętam gdzie.

Posted

Kochana jesteś, ja schodzę na zapalenie zatok a teraz to już chyba i krtani i oskrzeli ... umieram po prostu ... kaszlę non stop, wszystko mnie boli, nos zatkany i nic nie pomaga, gorączka, czemu zawsze na każde święta jestem chora ??? :placz:

.... a Balbinka na mnie czeka w Nowodworze :placz:

Posted

Balbix ma ponad 200 wejść na allegro i 2 obserwatorów - ale cisza .... zgubiłam gdzieś plejaka cholera jasna, a jest jego nr podany, muszę obszukać samochód bo w domu na pewno nie ma ... a jeśli nie ma w aucie to mi na cmentarzu musieli rąbnąć ...

Posted

[quote name='E-S']Balbix ma ponad 200 wejść na allegro i 2 obserwatorów - ale cisza .... zgubiłam gdzieś plejaka cholera jasna, a jest jego nr podany, muszę obszukać samochód bo w domu na pewno nie ma ... a jeśli nie ma w aucie to mi na cmentarzu musieli rąbnąć ...[/QUOTE]

E-S szukaj, bo tam się pewnie dobijają tłumy chętnych na Balbinkę! Mam nadzieję, że znajdziesz w aucie...

Posted

Uwaga !!! ZGUBIŁAM NA CMENTARZU SWÓJ TELEFON Z PLAY TEN 790 coś tam .... [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_frown.gif[/IMG] kurde flak.
Pewnie ktoś się cieszy teraz ....

Posted

[quote name='moni12']Pokazuj sie Balbinko , cudna jesteś .[/QUOTE]

Och, ale póki co to nic z jej urody i idealnego charakteru nie wynika sensownego ...