as_ko Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Zrobione: [url]http://allegro.pl/mikrosunia-cala-w-loczkach-jak-baranek-szuka-domu-i1291834144.html[/url] E-S jeśli chcesz żeby coś zmienić, albo coś dopisać to daj znać. Dobranoc :) Quote
E-S Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 Dzięki wielkie, jakie serduszka śliczne :) :Rose: Niczego nie trzeba dopisywać. Quote
al'akir Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Potrzebuję dane do ogłoszeń dla suni ;) Quote
Andzike Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 [quote name='GPooLCLD']Potrzebuję dane do ogłoszeń dla suni ;)[/QUOTE] Są w allegro dwa posty wyżej ;) Quote
al'akir Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 [quote name='Andzike']Są w allegro dwa posty wyżej ;)[/QUOTE] hehe , już patrzę:evil_lol: Dzięki! Quote
E-S Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 [quote name='GPooLCLD']hehe , już patrzę:evil_lol: Dzięki![/QUOTE] Podesłałam Balbinkę paru osobom mailem, w niedzielę jeszcze, ale .... grobowa cisza .... :( durni jacyś. Nie głaskali jej !!! nie wiedzą co tracą !!! lecę z psiakami. Quote
E-S Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 Balbincia nadal siedzi w schronisku, nie wzięłam aparatu i nie zrobiłam zdjęć, spieszyłam się dzisiaj strasznie, tylko Mikę zgarnęłam :( Quote
E-S Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Siedzi w schronisku niunia cudna ... są takie psy - śliczne, słodkie, malutkie, kochające i stworzone do kochania, idealne, żyjące w schronisku wyłącznie nadzieją na to, że w końcu zabierze je ktoś, da serce i dom - a tu NIC.... chyba nie wytrzymam i do niej pojadę ... tylko do niej .... nie wiem kiedy ... ale niedługo, jak tylko uda mi się wyrwac z tego kieratu na parę godzin. Quote
moni12 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Nie no szok!!!!!!! Tak cudne stworzenie i w schronie ,nic tylko w łeb sobie strzelic! Quote
E-S Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 No dokładnie, jest cudna, maciupeńka, słodka, miłość i radość ubrana w mięciusieńskie loczki ... i tak tam tkwi z nosem w kratach, w szczeniaczkarni ... ożywia się tylko gdy widzi człowieka. Quote
Jasza Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Mała ma dużo ogłoszeń? Przepraszam, jeśli nie doczytałam... Quote
E-S Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 [quote name='Jasza']Mała ma dużo ogłoszeń? Przepraszam, jeśli nie doczytałam...[/QUOTE] Wiem, że ma allegro, bo na moim koncie, As-co też zrobiła jej sporo innych ogłoszeń, ale nie pamiętam gdzie. Quote
Jasza Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 To postaram się też o jakieś. Jak się ogarnę. Quote
E-S Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 Kochana jesteś, ja schodzę na zapalenie zatok a teraz to już chyba i krtani i oskrzeli ... umieram po prostu ... kaszlę non stop, wszystko mnie boli, nos zatkany i nic nie pomaga, gorączka, czemu zawsze na każde święta jestem chora ??? :placz: .... a Balbinka na mnie czeka w Nowodworze :placz: Quote
E-S Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 Balbix ma ponad 200 wejść na allegro i 2 obserwatorów - ale cisza .... zgubiłam gdzieś plejaka cholera jasna, a jest jego nr podany, muszę obszukać samochód bo w domu na pewno nie ma ... a jeśli nie ma w aucie to mi na cmentarzu musieli rąbnąć ... Quote
Andzike Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 [quote name='E-S']Balbix ma ponad 200 wejść na allegro i 2 obserwatorów - ale cisza .... zgubiłam gdzieś plejaka cholera jasna, a jest jego nr podany, muszę obszukać samochód bo w domu na pewno nie ma ... a jeśli nie ma w aucie to mi na cmentarzu musieli rąbnąć ...[/QUOTE] E-S szukaj, bo tam się pewnie dobijają tłumy chętnych na Balbinkę! Mam nadzieję, że znajdziesz w aucie... Quote
E-S Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 Uwaga !!! ZGUBIŁAM NA CMENTARZU SWÓJ TELEFON Z PLAY TEN 790 coś tam .... [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_frown.gif[/IMG] kurde flak. Pewnie ktoś się cieszy teraz .... Quote
E-S Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 Zmieniłam allegro Balbinki, podałam służbowy telefon bo już innego nie mam ... Quote
E-S Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 [quote name='moni12']Pokazuj sie Balbinko , cudna jesteś .[/QUOTE] Och, ale póki co to nic z jej urody i idealnego charakteru nie wynika sensownego ... Quote
E-S Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Balbinka ma 320 wejść na allegro, 3 wiernych obserwatorów i nadal nic z tego nie wynika ... Quote
Energy Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Ogłoszenie dla ślicznoty:loveu: [url]http://www.psy.pl/adopcje/art7545,balbinka.html[/url] Quote
Recommended Posts