Jump to content
Dogomania

Schronisko w *RADOMIU* setki wpatrzonych w kraty oczu czeka na pomoc!

Recommended Posts

Posted

[quote name='anita_happy'][SIZE=7][B]DEMONA POSZŁA DO DOMU!!!!wow[/B][/SIZE]
dzwoniłam do jej Pańciostwa - młodzi ludzie...jak sie karma bedzie kończyła to mają dać mi znac :) mam dla Demony jeszcze dwa wory karmy :)
heh
kasumi - za jakies 2 tyg - moze znajdziesz czas na wizytacje u Demony z aparatem???[/QUOTE]

Demona? suuuuper! nareszcie!
ona taka świetna jest :D

z poadopcyjną nie ma problemu :) ale to w Radomiu jest?

Posted

[quote name='Monday']Proszę o wpisanie Kropki do tych już mających domy!!! :)
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/193298-Przejechał-i-uciekł-Kropka-cierpiała!!!-ALE-JUŻ-MA-DOM[/URL]-)-!!!!!

Suńka cierpiała, czekała....i się doczekała!!!!
Dzięki tula za to cafeanimal - ty to masz szczęście, że twoje ogłoszenia do metra wybierają :)!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

hehe a Twoich to niby nie drukują:cool3::lol: sama wiesz Monday że to tylko mrówcza praca, super że Kropcia w domu:)
Strasznie się ciesze że Demona w końcu trafiła do domu, nareszcie się sunia doczekała:multi:

Posted

Posokowiec to SUNIa - z wypadku samochodowego.
Jeden samochód ją potrącił!!pojechał
drugi zatrzymał się - przytrzymał psa i zadzwonił do SM - SM po patrol i tak sunia trafiła do schroniska

Prosilam o spr czy nie ma chipa
tatuażu brak - sprawdzane było

Posted

Co do Blanki
pan miał mi dziś dać swoje dane jak się zdecyduje....
Mariusz twierdzi, że ja za mało zachęcałam tego pana do adopcji Blanki....ale ja mówiłam wszystko jak jest, żeby nie było rozczarowań. Dla mnie to wspaniały pies. Tylko ma problem, który trzeba wyeliminować. A zachęcać - no cóż, jak ktoś określa psa jakiego chce, to ja mogę powiedzieć czy dany pies będzie odpowiadał wymaganiom i tyle

Posted

Przepraszam za spam ale prosze o pomoc chociaż w rozesłaniu watku
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/204579-Skrajnie-zagłodzony-Husky-!!!-Potrzebna-pomoc-!!-Nie-wiem-co-robić-((((?p=16539138#post16539138[/URL]

Posted

[quote name='snuszkak']czy sunia posokowca będzie mieć osobny wątek?
Czy ktoś powiadomił pogotowie adopcyjne posokowców?[/QUOTE]
Oj jak dobrze że jesteś :) Ja Was szukałam ale sierota jestem i nie umieałam znaleźć !!! Mogę jej założyć osobny wątek jak jest pilna potrzeba :( Sucz jest kochana i grzeczna.

Posted

[quote name='kasumi']Monday, wstaw jeszcze raz zdjęcia Bili /tej długowłosej owczarkowatej/, bo się nie otwierają...[/QUOTE]
Kasumi a czy na allegro nie można kopiować zdjęć z dysku? Bo jak kopiujesz z jakiegoś portalu z fotkami to zawsze jest ryzyko że ktoś usunie zdjęcia i będą niewidoczne, a jak masz je skopiowane na komp to jest o wiele wygodniej.

Posted

[quote name='anita_happy']nie pójdzie...ja porozrzucałam ją po necie ..posokowce w potrzebie etc.

zanim wyjdzie bedzie wysterylizowna[/QUOTE]

To czemu nie piszesz ??!! hahahahahahaha Ja to dopiero jestem :P Panikara :DDDD

Posted

[quote name='anita_happy']bo wiem, ze nie pójdzie :)
jak pies jest zarezerwowany to za chińskiego zbója nie wyda nikt do adopcji[/QUOTE]

To juz jestem spokojna i grzczna ;D

Posted

[quote name='tula']Kasumi a czy na allegro nie można kopiować zdjęć z dysku? Bo jak kopiujesz z jakiegoś portalu z fotkami to zawsze jest ryzyko że ktoś usunie zdjęcia i będą niewidoczne, a jak masz je skopiowane na komp to jest o wiele wygodniej.[/QUOTE]

zdjęcia z dysku to chyba tylko można do galerii, a ja chcę w tekscie...
ale jak ja biorę z imageshack.us to jeszcze nigdy mi się nie usunęły...

Posted

np w tym allegro usunęli mi zdjecie Iryska z tekstu :(
Nie wiem dlaczego
[URL]http://allegro.pl/kolczyki-recznie-robione-hand-made-jak-z-galerii-i1519454841.html[/URL]

robią tak w każdym