kasumi Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 [quote name='anita_happy'][SIZE=7][B]DEMONA POSZŁA DO DOMU!!!!wow[/B][/SIZE] dzwoniłam do jej Pańciostwa - młodzi ludzie...jak sie karma bedzie kończyła to mają dać mi znac :) mam dla Demony jeszcze dwa wory karmy :) heh kasumi - za jakies 2 tyg - moze znajdziesz czas na wizytacje u Demony z aparatem???[/QUOTE] Demona? suuuuper! nareszcie! ona taka świetna jest :D z poadopcyjną nie ma problemu :) ale to w Radomiu jest? Quote
anita_happy Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 w radomiu - mam adres i juz dzwoniłam..bo mam dwa worki karmy dla Demonicy jeszcze :) bede wysyłac sukcesywnie :) powiedziałam, ze sunia pod naszym dozorem :) Quote
tula Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 [quote name='Monday']Proszę o wpisanie Kropki do tych już mających domy!!! :) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/193298-Przejechał-i-uciekł-Kropka-cierpiała!!!-ALE-JUŻ-MA-DOM[/URL]-)-!!!!! Suńka cierpiała, czekała....i się doczekała!!!! Dzięki tula za to cafeanimal - ty to masz szczęście, że twoje ogłoszenia do metra wybierają :)!!!!!!!!!!!![/QUOTE] hehe a Twoich to niby nie drukują:cool3::lol: sama wiesz Monday że to tylko mrówcza praca, super że Kropcia w domu:) Strasznie się ciesze że Demona w końcu trafiła do domu, nareszcie się sunia doczekała:multi: Quote
anita_happy Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Posokowiec to SUNIa - z wypadku samochodowego. Jeden samochód ją potrącił!!pojechał drugi zatrzymał się - przytrzymał psa i zadzwonił do SM - SM po patrol i tak sunia trafiła do schroniska Prosilam o spr czy nie ma chipa tatuażu brak - sprawdzane było Quote
anhata Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 O, Demona w domu. Dobra wiadomość. Trzymamy kciuki za Blankę :) Quote
Monday Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Co do Blanki pan miał mi dziś dać swoje dane jak się zdecyduje.... Mariusz twierdzi, że ja za mało zachęcałam tego pana do adopcji Blanki....ale ja mówiłam wszystko jak jest, żeby nie było rozczarowań. Dla mnie to wspaniały pies. Tylko ma problem, który trzeba wyeliminować. A zachęcać - no cóż, jak ktoś określa psa jakiego chce, to ja mogę powiedzieć czy dany pies będzie odpowiadał wymaganiom i tyle Quote
Owieczka Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Przepraszam za spam ale prosze o pomoc chociaż w rozesłaniu watku [URL]http://www.dogomania.pl/threads/204579-Skrajnie-zagłodzony-Husky-!!!-Potrzebna-pomoc-!!-Nie-wiem-co-robić-((((?p=16539138#post16539138[/URL] Quote
kasumi Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Monday, wstaw jeszcze raz zdjęcia Bili /tej długowłosej owczarkowatej/, bo się nie otwierają... Quote
snuszak Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 czy sunia posokowca będzie mieć osobny wątek? Czy ktoś powiadomił pogotowie adopcyjne posokowców? Quote
Owieczka Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 [quote name='snuszkak']czy sunia posokowca będzie mieć osobny wątek? Czy ktoś powiadomił pogotowie adopcyjne posokowców?[/QUOTE] Oj jak dobrze że jesteś :) Ja Was szukałam ale sierota jestem i nie umieałam znaleźć !!! Mogę jej założyć osobny wątek jak jest pilna potrzeba :( Sucz jest kochana i grzeczna. Quote
tula Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 [quote name='kasumi']Monday, wstaw jeszcze raz zdjęcia Bili /tej długowłosej owczarkowatej/, bo się nie otwierają...[/QUOTE] Kasumi a czy na allegro nie można kopiować zdjęć z dysku? Bo jak kopiujesz z jakiegoś portalu z fotkami to zawsze jest ryzyko że ktoś usunie zdjęcia i będą niewidoczne, a jak masz je skopiowane na komp to jest o wiele wygodniej. Quote
anita_happy Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 ja porozrzucałam ją po necie ..posokowce w potrzebie etc. zanim wyjdzie bedzie wysterylizowna Quote
Owieczka Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 [quote name='anita_happy']nie pójdzie...ja porozrzucałam ją po necie ..posokowce w potrzebie etc. zanim wyjdzie bedzie wysterylizowna[/QUOTE] To czemu nie piszesz ??!! hahahahahahaha Ja to dopiero jestem :P Panikara :DDDD Quote
anita_happy Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 [B]Bajeer pojechał do domu![/B] zamieszka pod Wrocławiem...w rozśpiewanej Rodzinie :) Quote
anita_happy Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 bo wiem, ze nie pójdzie :) jak pies jest zarezerwowany to za chińskiego zbója nie wyda nikt do adopcji Quote
anhata Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Pako jest w Metrze... [URL]http://emetro.newspaperdirect.com/epaper/viewer.aspx[/URL] Trzymać kciuki :P Quote
Owieczka Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 [quote name='anita_happy']bo wiem, ze nie pójdzie :) jak pies jest zarezerwowany to za chińskiego zbója nie wyda nikt do adopcji[/QUOTE] To juz jestem spokojna i grzczna ;D Quote
kasumi Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 [quote name='tula']Kasumi a czy na allegro nie można kopiować zdjęć z dysku? Bo jak kopiujesz z jakiegoś portalu z fotkami to zawsze jest ryzyko że ktoś usunie zdjęcia i będą niewidoczne, a jak masz je skopiowane na komp to jest o wiele wygodniej.[/QUOTE] zdjęcia z dysku to chyba tylko można do galerii, a ja chcę w tekscie... ale jak ja biorę z imageshack.us to jeszcze nigdy mi się nie usunęły... Quote
Monday Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 a mi z allegro usuwają zdjęcia z treści.... :( Ale to żadne zdjęcie Bili się nie otwiera???? która to strona? Quote
Monday Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 np w tym allegro usunęli mi zdjecie Iryska z tekstu :( Nie wiem dlaczego [URL]http://allegro.pl/kolczyki-recznie-robione-hand-made-jak-z-galerii-i1519454841.html[/URL] robią tak w każdym Quote
anita_happy Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 to nie allegro usówa zdjecia [LEFT][IMG]http://i52.tinypic.com/6gwtpd.jpg[/IMG] to twój serwer z kt wrzucasz foty [/LEFT] Quote
kasumi Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Bila była na 3 którejś stronie chyba...bliżej 40 (?) Quote
snuszak Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 przydałby się osobny wątek dla suni posokowca, tu ciężko może być z wymianą informacji Quote
Recommended Posts