Marycha35 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 ludziki ja z bazarku dla Gabi, mam nadzieję, że dotrze do tego domku mimo braku całej sumy:) Czy dobrze zrozumiałam, że to ma być DS????:) Quote
kasumi Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 [quote name='Marycha35']ludziki ja z bazarku dla Gabi, mam nadzieję, że dotrze do tego domku mimo braku całej sumy:) Czy dobrze zrozumiałam, że to ma być DS????:)[/QUOTE] ja jeszcze nie pisałam na bazarku nowin, ale wczoraj już nie dałam rady :) tak więc, w przeciągu kilku dni był jeszcze jeden telefon o Gabi, pan dzwonił z Radomia. Okazało się, że to sąsiad p.psycholog ze schronu. Dom jest super, więc Gabi jedzie do DS w RADOMIU, a rezygnujemy z tego w Kwidzyniu. Pieniądze zostaną przekazane na "Radomską Skarpetę". [SIZE="1"]Mam nadzieję, że niczego nie pomieszałam...[/SIZE] Quote
kasumi Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Jak pisalamm kilka stron wcześniej, potrzebujemy smyczy do schronu. W skarpecie mamy 160zł. Zamierzam kupić 2 smycze z przepinkami u taks /dochod pójdzie na ich skarpetę/. Koszt: 20zł / 2 smycze (z przesyłką). Ponad to ludzie z molosów zasponsorują nam więcej smyczy! :) Quote
anita_happy Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [B]WIZYTA PRZEDADOPCYJNA dla PITKA...kto ogarnie?? DOM SUPER...ankieta THE BEST! dom sam pojedzie po psa!do Radomia Warszawa Grochów, ul. Paca [/B] lilith - Gosław to okolice Promenady /jak u tych białych szczylków co organizowalaś PA/ masz adresy??? Quote
Monday Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Gabi od wczoraj miała być w DS...Magda W miała ją panu zawieźć, jeżeli nie dzwoniła tzn, że wszytsko tak jak ustaliła... No, chyba, że będzie zwrot - ale to niemożliwe - nie z taką ślicznotą :) Quote
anhata Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Ile kosztuje wyróżnione ogłoszenie na allegro? Quote
kasumi Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 ALLEGRO Wyróżnienie - 12 zł podświetlenie - 3 zł pogrubienie - 2 zł na 14 dni - 1zł --------------------- RAZEM: 18zł Quote
Monday Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Marzec miesiącem sterylizacji.... W radomiu chyba ciężko było o rabat w marcu na sterylkę w gab. weterynaryjnych... a tu proszę - można za darmo...i to w schronisku!!!!! [URL]http://radom.naszemiasto.pl/artykul/798088,bezplatne-zabiegi-sterylizacyjne-dla-zwierzat,id,t.html#405aaff9eda4f1c5,1,3,5[/URL] Quote
lilith27 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='anita_happy'][B]WIZYTA PRZEDADOPCYJNA dla PITKA...kto ogarnie?? DOM SUPER...ankieta THE BEST! dom sam pojedzie po psa!do Radomia Warszawa Grochów, ul. Paca [/B] lilith - Gosław to okolice Promenady /jak u tych białych szczylków co organizowalaś PA/ masz adresy???[/QUOTE] nie mam wysłałam wówczas tylko pw do ludzi w Wawy kto się odezwał widziałaś na wątku Quote
kasumi Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 [quote name='Monday']Marzec miesiącem sterylizacji.... W radomiu chyba ciężko było o rabat w marcu na sterylkę w gab. weterynaryjnych... a tu proszę - można za darmo...i to w schronisku!!!!! [URL]http://radom.naszemiasto.pl/artykul/798088,bezplatne-zabiegi-sterylizacyjne-dla-zwierzat,id,t.html#405aaff9eda4f1c5,1,3,5[/URL][/QUOTE] Modnay, dostaniesz się dopiero w kwietniu...pytałam się o Kropeczkę i tak mi powiedzieli. Myślę, że gdzieś by nas wcisnęli, ale zrezygnowalyśmy i DS ją wysterylizuje. Quote
red Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Jeśli ktoś się wybiera w najbliższym czasie do Jamora? Trzeba przywieźć Iryska na rtg. Quote
anita_happy Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Jamor moze zawieść za zwrot kosztów..zapytaj Quote
kasumi Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Zmieniłam pierwszą stronę, jutro dokończę... Może być? Coś zmienić, poprawić? Quote
red Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='anita_happy']Jamor moze zawieść za zwrot kosztów..zapytaj[/QUOTE]Wiem, 50 zł plus koszty wizyty u lekarza, a Irys ma na koncie póki co 280 zł, dlatego pytam, bo przyjechałby przy okazji, jeśli nie, będę musiała tak zrobić. Quote
tula Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Kasumi a dowiadywałaś się może o tego psiaka dredziaka z pod dworca? Quote
kasumi Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 [quote name='tula']Kasumi a dowiadywałaś się może o tego psiaka dredziaka z pod dworca?[/QUOTE] nie, nie pytałam...mało zrobiłam, a p.Kasia była zalatana i tylko do 13 (z resztą ja też), ale byłam u niego i wesoły, skaczący itp. Quote
anita_happy Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 do domu pojechała [IMG]http://i1100.photobucket.com/albums/g420/bezdomneradom10/3.jpg[/IMG] [B] Pitek ma powodzenie!!![/B] wiec juz mozna przestac ogłaszac..juz wysyłam inne psy na jego konto Quote
Marycha35 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 dzięki, cieszę się Gabi tak super trafiła:) a kasiora się przyda! Quote
tula Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Czyli Tineczki już nie ogłaszamy:) a co to za domek jej sie trafił? Kasumi to jak bys była w schronie w najbliższym czasie to zrób proszę dredziaczkowi fotki, chyba że p.Kasia by mogła, ale ja nie mam kontaktu do niej. Quote
anita_happy Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 tinka - dom spoko - do sprawdzenia poadopcyjnie Ludzie - przejeci Chcieli jechac i się zapoznać...pojechali i zabrali... wiecie czym mnie ujeli :) dzwoni Pan -i mowi, ze to pies dla córki... mi sie skóra zjeżyła - i umoralniam...ze to szczeniak, ze nie bedzie miał oporów i odgryzie sie!!etc...paluszki do oka itp... a Pan do mnie :), ze dla córki, ale córka ma 17 lat:)))) ale to ON dzwoni! pojechali i sie zakochali Quote
anita_happy Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 ten Pies jest u Kasi G. w domu - po tajniacku... Poróbcie mu tez ogłoszenia..Kasia nie chce go do schronu dawac - jest maleńki jak pekin ok. 1,5/2 lata - kontaktowy - pieszczoch - do inntch psów OK [IMG]http://i1100.photobucket.com/albums/g420/bezdomneradom10/do%20adopcji/KASIA%20G%2010_3_2011/DSC02804.jpg[/IMG] [url]http://s1100.photobucket.com/albums/g420/bezdomneradom10/do%20adopcji/KASIA%20G%2010_3_2011/[/url] ja mu allegro robie Quote
tula Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='anita_happy']tinka - dom spoko - do sprawdzenia poadopcyjnie Ludzie - przejeci Chcieli jechac i się zapoznać...pojechali i zabrali... wiecie czym mnie ujeli :) dzwoni Pan -i mowi, ze to pies dla córki... mi sie skóra zjeżyła - i umoralniam...ze to szczeniak, ze nie bedzie miał oporów i odgryzie sie!!etc...paluszki do oka itp... a Pan do mnie :), ze dla córki, ale córka ma 17 lat:)))) ale to ON dzwoni! pojechali i sie zakochali[/QUOTE] he he, no i dobrze że tato dzwonił bo przecież córka niepełnoletnia:) i umowy by podpisać nie mogła:) A Bajerka rozumiem nadal ogłaszamy? Tede mi sie strasznie podoba, mam nadzieję że oba chłopaki dostaną super domy. Ja temu psiakowi od p.Kasi zrobię troche ogłoszęń, wklej jak możesz Anita link do allegro to sobie skopiuję tekst:cool3: Quote
Owieczka Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='kasumi']Zmieniłam pierwszą stronę, jutro dokończę... Może być? Coś zmienić, poprawić?[/QUOTE] Tak zerknęłam bo jeszcze sie u Was nie łapię w tych psiakach ale wydaje mi się ze ta mała ma dom. Na poprzednich stronach wkleiłam jej mame i ja że posżły do domu. No chyba ze się pomyliłam i to nie ta sunia :( [IMG]http://img3.imageshack.us/img3/732/dsc01984640x4801.jpg[/IMG] Quote
anita_happy Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='Owieczka']Tak zerknęłam bo jeszcze sie u Was nie łapię w tych psiakach ale wydaje mi się ze ta mała ma dom. Na poprzednich stronach wkleiłam jej mame i ja że posżły do domu. No chyba ze się pomyliłam i to nie ta sunia :( [IMG]http://img3.imageshack.us/img3/732/dsc01984640x4801.jpg[/IMG][/QUOTE] owieczka - to ta mała jamnikowata mama co szczypie - ją zabrałaś bankowo...a z nia szczyla - to ten...czyli co...one w DT? Quote
Recommended Posts