ejnogoska Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Ta, porobię. To dogadaj sie z p. Kasią i tak ma jutro do mnie przyjechać bo ma mamie pokazać jakieś zdjęcia psów- poprosiłam, żeby nam poszukała do wzięcia na stałe. Quote
tula Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 dobra to probę ogłoszenia dzisiaj a jak będą nowe fotki to poodnawiam. Quote
anita_happy Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [quote name='ejnogoska']Ta, porobię. To dogadaj sie z p. Kasią i tak ma jutro do mnie przyjechać bo ma mamie pokazać jakieś zdjęcia psów- poprosiłam, żeby nam poszukała do wzięcia na stałe.[/QUOTE] wedź na album - zobacz - tam sa zdjecia od KASI Quote
anita_happy Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [quote name='tula']dobra to probę ogłoszenia dzisiaj a jak będą nowe fotki to poodnawiam.[/QUOTE] dzieki - ładne..male..oryginalne Quote
lilith27 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 ha ja zaczynam chwytać powolutku ten photobucket Quote
tula Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [quote name='lilith27']ha ja zaczynam chwytać powolutku ten photobucket[/QUOTE] ja tez się powolutku orientuję, ale mi sie strasznie wiesza.. Quote
tula Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 ta łaciata młodu sunia z Pankracego znalazła dom:) wzięła ją jakaś znajoma wetów, Lilith zdejmij jej allegro, dzięki. Quote
anita_happy Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 moze podmien allegro na cos innego...nawet zbiorowe... [B]cudni i oryginalni POSZUKIWACZE DOMÓW - nie kupuj/adoptuj[/B] photobucket jest fajny - mozna tam nawet edytowac foty -- dodawac opisy Quote
tula Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 zrobiłam maluchom ogłoszenia na moich stałych portalach: cafeanimal, szerlok, adopcjapsa i gumtree, ale z jednym zdjęciem. Z photobucketa nie mogłam skorzystać, wiesza mi się jak diabli, ściągnęłam sobie dwa zdjecia Demony i tyle, więcej juz nie chciał ze mną współpracować, dlatego właśnie wolę fotosik. Jak będą nowe fotki chłopaków to bardzo proszę wklejcie je na wątek:) Quote
Monday Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 dzisiejsze metro i dwa "nasze" psiaki... bo kapsel to chyba ten kapsel od AnnyA [URL]http://emetro.newspaperdirect.com/epaper/viewer.aspx[/URL] Quote
tula Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Cacusiowi Metro przyniosło dom, może Tamarce i Kapselkowi też się poszczęści.. Quote
anita_happy Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 [quote name='tula']zrobiłam maluchom ogłoszenia na moich stałych portalach: cafeanimal, szerlok, adopcjapsa i gumtree, ale z jednym zdjęciem. Z photobucketa nie mogłam skorzystać, wiesza mi się jak diabli, ściągnęłam sobie dwa zdjecia Demony i tyle, więcej juz nie chciał ze mną współpracować, dlatego właśnie wolę fotosik. Jak będą nowe fotki chłopaków to bardzo proszę wklejcie je na wątek:)[/QUOTE] dzis dzwoniła fajna babka o TAMARKE! zarezerwowała sobeo - musze jej foty podesłac - jakiej wielkosci jest sunia super O sznaucery miałam dwa fony:) w sobotę Perełka po operacji jedzie do DT do Szydłowca Fotosik to zdzierusy - photobucket jest za free i ma fajne opcje edycji zdjęć :) Quote
anita_happy Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 TAMARA jest w Metrze ...hahahah... juz kobitka dzwoniła...jakas starsza...ale jak usłyszała, ze szczyel - to skrzywiła sie Quote
tula Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Tamarkę wstawaiałm od wielu dni codziennie na cafeanimal, no i nareszcie ją wydrukowali:) A ja mam konto na fotosiku i wstawiam z niego zdjęcia na forum za free, to za co tam sie płaci? Quote
anita_happy Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 [quote name='tula']Tamarkę wstawaiałm od wielu dni codziennie na cafeanimal, no i nareszcie ją wydrukowali:) A ja mam konto na fotosiku i wstawiam z niego zdjęcia na forum za free, to za co tam sie płaci?[/QUOTE] za transfer...przekroczysz limit i koniec zabawy - haracz placisz... Quote
anhata Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 [quote name='Monday']dzisiejsze metro i dwa "nasze" psiaki... bo kapsel to chyba ten kapsel od AnnyA [URL]http://emetro.newspaperdirect.com/epaper/viewer.aspx[/URL][/QUOTE] Trzymam kciuki za psiaki :) Quote
tula Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 [quote name='anita_happy']za transfer...przekroczysz limit i koniec zabawy - haracz placisz...[/QUOTE] no to faktycznie zdzierstwo, już reklamy im nie wystarczą... Quote
anita_happy Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 [quote name='tula']no to faktycznie zdzierstwo, już reklamy im nie wystarczą...[/QUOTE] i to jakies parenacie złoty!!! ja wolo photobucketa... SWOJĄ DROGĄ - o Tamare dzwonił fajny domek..trzymać kciukiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Quote
tula Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 trzymam bardzo mocno:) strasznie mi zależy żeby ta maluszka znalazła dobry dom. Quote
kasumi Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 [CENTER][SIZE="5"][COLOR="purple"]ZAPRASZAM na bazarek dla chorej CaDeBou i Pieguski/Kropeczki! [url]http://www.dogomania.pl/threads/203442-WSZYSTKO!-Dla-ka%C5%BCdego!-Bi%C5%BCu-kosmetyki-ciuchy-i-wiele-wiele-innych!!!-11.03-20.00?p=16424759#post16424759[/url][/COLOR][/SIZE][/CENTER] Quote
lilith27 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 najtańszy abonament to 3,50 za miesiąc lub 19 złotych za rok na fotosiku da się znieść Quote
anita_happy Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 ha ha ha - lilith - przy takiej ilosci zdjec jaką ja mam - wołają ode mnie 18 zł - na miech...brak limitu na transfer.. [B]TAMARA = przedadopcyjna w KRAKOWIE kto poszuka osobnika[/B] Asior zalatana pewnei pilne bo mam TRANSPORT na środe ! z Szydłowca... [B]trzeba bedzie podrzucic psa do Szydłowca z Radomia w środę[/B] Quote
anita_happy Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 [quote name='tula']trzymam bardzo mocno:) strasznie mi zależy żeby ta maluszka znalazła dobry dom.[/QUOTE] [B]dwie Tośki zostaną [/B] z tej serii Quote
anita_happy Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 [COLOR=red][B]KTO SKOORDYNUJE ADOPCJE SUNI!!![/B][/COLOR] [B]email osoby zaiteresowanej[/B] [I]Dzień dobry. Piszę w imieniu mojego taty. Rodzice mieszkają w Kwidzynie. Rok temu adoptowali pieska ze schroniska - ŁATKA. Łatek przebywał we Włocławku. Rodziców nie było stać żeby po niego jechać (oboje są na rencie) oraz nie miał kto ich zawieść, więc Pani koordynatorka adopcji osobiście przywiozła Łatka do rodziców. Łaciu ma teraz CUDOWNY dom, jest niesamowitą przylepą i najlepszym przyjacielem mojego taty. Nie da się go nie kochać! Jest cudowny, taka skacząca sprężynka :) Znaleźliśmy na allegro GABI i niesamowicie nas ujęła. Szczególnie tatę. Przede wszystkim z wyglądu jest niemal identyczna jak Łatek. Wygląda na poczciwą sunię. Radom jest prawie 400 km od Kwidzyna, ale czasem jest tak, że akurat ktoś jedzie w te strony i chcielibyśmy poinformować, że tu w Kwidzynie czeka na Gabi kochający dom. Może tu nigdy nie dotrze, a może będzie miała tyle szczęścia, że się uda. Miałaby kochającą rodzinę i towarzysza Łatka. Jeśli pojawi się iskierka szansy i nadziei proszę o kontakt z moim tatą: Pozdrawiam Agn[/I] [B]CHODZI O TĄ SUNIE[/B] [IMG]http://img20.allegroimg.pl/photos/oryginal/14/76/55/66/1476556671[/IMG] PILNE! kto na ochotnika..............\ [COLOR=red] [B] TAMARA MA DO W KRAKOWIE - ma darmowy transport do Krakowa z Szydłowca [/B] [B]trzeba bedzie podrzucic psa do Szydłowca z Radomia w środę /do południa/[/B] [/COLOR] Quote
tula Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Ja mogę Tamarkę rano do Szydłowca zawieźć, ale rano bo o 11 mam rahabilitację Igora i o 10 musze być w domu. Quote
Recommended Posts