JankaBezZiemii Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 [quote name='mtf zalesie']nie jade karmic w weeked,daj najpierw kotom bo one wyjadaja Reksiowi.siedze w domu i czekam na tel.wlasciceelki zgodnie z instrukcja pana z SM[/QUOTE] jasne = daj znac czy dzwoniła ;) Quote
mtf zalesie Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 jest zgoda na sterylki kotek i musimy zaszczepic REksia na wscieklizne.kot bialo czarny jest do zlapania bez problemu a pozostale dwa chyba musze skombinowac klatki lapki.trzeba zlapac 3 od razu bo jak pierwsza proba bedzie niudana to potem trudno bedzie Quote
JankaBezZiemii Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 chetnie pomogę - daj znac jestem do dyspozycji Quote
mtf zalesie Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 pod tarasem zostawilam klatke lapke z puszka aby wlazily i przyzwyczajaly sie do pulapki- gdybys mogla zostawic tam troche zarcia i sprawdzic czy nie obluzowlala sie przywiazana klapa aby reksio w leb nie dostal.. Quote
JankaBezZiemii Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 [quote name='mtf zalesie']pod tarasem zostawilam klatke lapke z puszka aby wlazily i przyzwyczajaly sie do pulapki- gdybys mogla zostawic tam troche zarcia i sprawdzic czy nie obluzowlala sie przywiazana klapa aby reksio w leb nie dostal..[/QUOTE] jasne :) jutro polecę Quote
mtf zalesie Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 czy te koty podchodza do miski przy tobie- czy masz czas jutro po 11-tej Quote
JankaBezZiemii Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 [quote name='mtf zalesie']czy te koty podchodza do miski przy tobie- czy masz czas jutro po 11-tej[/QUOTE] podchodzą- dziś były trzy klatka ok - włożyłam do puszki trochę makaronu z mięsem :) koło południa moge być - koło 11 moje dzieci wyjeżdżają i zaraz mogę przylecieć Quote
mtf zalesie Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 wezme kontenerek na 2 koty -bialo -czarnego mam nadzieje zlapac recznie ,najgorszy jest bury..nie wiem czy nie wystrasza sie jak bedziemy 2... Quote
JankaBezZiemii Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 [quote name='mtf zalesie']wezme kontenerek na 2 koty -bialo -czarnego mam nadzieje zlapac recznie ,najgorszy jest bury..nie wiem czy nie wystrasza sie jak bedziemy 2...[/QUOTE] szkoda że się nażarły dziś jak bąki = pilnowałam żeby podjadły głodniaki chyba by szybciej podeszły Quote
mtf zalesie Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 to nastepnie moge we wtorek po 14-tej Quote
JankaBezZiemii Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 dzxięki nieocenionej mtf koty wyłapałyśmy wszystkie trzy :multi: dwa już po sterylce - to były kotki trzeci stwór idzie jutro - nie wiemy nawet jakiej jest płci dzikusek :shake: Quote
mtf zalesie Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 wlascicielka dzialki miala sie odezwac w/s szczepienia Reksia na wscieklizne i cisza - ide od SM w tej sprawie Quote
JankaBezZiemii Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 z przykrością informuję że nie będzie mnie w ten weekend WYJĄTKOWO przepraszam - mogę w tygodniu nadrobić albo wtedy gdy masz urlop dobrze? Quote
mtf zalesie Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 dam im duzo w piatek zeby zostalo na dwa dni Quote
JankaBezZiemii Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 [quote name='mtf zalesie']dam im duzo w piatek zeby zostalo na dwa dni[/QUOTE] jak koty się mają? ten trzeci to też kotka? poproszę znajomych to im coś przez płot może dadzą w niedzielę Quote
mtf zalesie Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 koty lataja, bez zadnych zmian w zachowaniu,czarno bialego glaskam bez problemow jak je- moze mu zrobic ladne zdjecie i wyadoptowac.ma ladne zolte oczy,moze na strone internetowa zdjecie wrzucic,wlascicielka w czasie mojego pobytu sie nie pojawila.. Quote
Marzenuś Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Słuchajcie.... Reksiem się nikt nie interesuje i właścicielka ma w dupie czy on żyje. Czy odkąd zaczęła się akcja z karmieniem chociaz raz się nimi zainteresowała? Nie. Jeśli chodzi o Azora - podobno ona się zrzekła praw do niego. Trzeba się dopytać Jacka, on zna szczegóły. Ja tylko byłam w Andzie go odwiedzić i upewnić się, że to on. W zasadzie to dziedziczy to chyba córka i syn tego Pana co zmarł więc oni oboje powinni się zainteresować. Ale nie robią tego. Quote
mtf zalesie Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 pytalam sie czy ma numer ale powiedzial ze nie ma, ale SM sie zainteresowala brakiem szczepien na wscieklizne u reksia i wg pana z SM wlascicelka miala byc na dzialce w piatek- ja nie zastalam tam nikogo Quote
JankaBezZiemii Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 jutro moi znajomi cos im wrzucą przez płot Quote
mtf zalesie Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 nalozylam duzo jedzenia gdybys nie byla.kot czarno- bialy jest do zlapania i adopcji-moze wstawic go goscinnie na str.augustowa i fb proszac Marzene-planuje docelowo znalezc dobry schron dla reksia gdyby nie mogl zostac tam dluzej ,nie bardzo mnie kreci perspektywa karmienia nastepnych 4 lat Quote
JankaBezZiemii Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 będę jutro rano i w niedzielę wieczorem :) ostatnio ta biało-czarna jadła razem z reksiem z jednej miski jak wyszłam za płot :evil_lol: te buraski pod przyczepą wolały podejdę w tygodniu jakies fotki może zrobię z sensem Quote
Marzenuś Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 Postaram sie wpaść tam z aparatem na zdjęcia o ile koty przyjdą do mnie. Reksio ma kilka dobrych fot, ogłoszenia były i nic. Ja nie wiem czy on w schronie wyżyje. Nie pozwala nikomu do siebie podejść, dla niego to jak wyrok. Zgubiłam klucz. Quote
JankaBezZiemii Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 [quote name='Marzenuś']Postaram sie wpaść tam z aparatem na zdjęcia o ile koty przyjdą do mnie. Reksio ma kilka dobrych fot, ogłoszenia były i nic. Ja nie wiem czy on w schronie wyżyje. Nie pozwala nikomu do siebie podejść, dla niego to jak wyrok. Zgubiłam klucz.[/QUOTE] idę dziś - wezmę aparat coś się postaram zrobić pogoda ładna - jeden kot jest spoko dałoby radę go oswoić te inne pewnie też ale trzebaby złapać i potrzymać w domu a ja nie mam jak .... Quote
mtf zalesie Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 tego czarno- bialego bez problemu biore na rece i nie robi to na nim wrazenia Quote
Recommended Posts