Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tytułem zakończenia bazarku chińskiego przelewam 'zyski' na konto Dony i Gandzi - po połowie, czyli 75 zł dla każdej z dziewczyn.
Koelka, potwierdź proszę, jak pieniążki wpłyną.
Kajusza, można będzie zaktualizować budżety suczek :)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sundayrose napisał(a):
Tytułem zakończenia bazarku chińskiego przelewam 'zyski' na konto Dony i Gandzi - po połowie, czyli 75 zł dla każdej z dziewczyn.
Koelka, potwierdź proszę, jak pieniążki wpłyną.
Kajusza, można będzie zaktualizować budżety suczek :)

super :-) Dziekuję bardzo :-)

Posted

Super:) Pieniądze są już na koncie.
Melduję też, że zapłaciłam dziś za hotel Donki z małym opóźnieniem ze względu na mój wyjazd, za co przepraszam.
Miało być z cytatem do sundayrose, że wpłynęły pieniążki z bazarku chińskiego.

Posted

pędzelopka napisał(a):
To teraz kombinuj nowy bazarek tylko bez opcji Kup Teraz :evil_lol:

kombinuje, kombinuje ..... już mam plana na dwa kolejne ;-) Ale już dla ludzia a nie psowatych :-)

Posted

koelka napisał(a):
Super:) Pieniądze są już na koncie.
Melduję też, że zapłaciłam dziś za hotel Donki z małym opóźnieniem ze względu na mój wyjazd, za co przepraszam.
Miało być z cytatem do sundayrose, że wpłynęły pieniążki z bazarku chińskiego.

Ela, dzięki za info. To ja jeszcze prześlę moja deklarację 146zł dla Donki, żebym już wszystko miała z głowy :)

EDIT: muszę zapytać Kajuszy o tę deklarację jeszcze :)

Posted

sundayrose napisał(a):
Ela, dzięki za info. To ja jeszcze prześlę moja deklarację 146zł dla Donki, żebym już wszystko miała z głowy :)

EDIT: muszę zapytać Kajuszy o tę deklarację jeszcze :)

z tej deklaracji (146zł) zapłaciłaś w listopadzie za chipowanie i odrobaczanie (70zł), czyli zostało jeszcze 76zł na rzecz Donki :-)

Posted

Kajusza napisał(a):
z tej deklaracji (146zł) zapłaciłaś w listopadzie za chipowanie i odrobaczanie (70zł), czyli zostało jeszcze 76zł na rzecz Donki :-)

Wszystko jasne :) Dzięks za wyjaśnienie! Przelew poszedł już do koelki...

Posted

małe podsumowanie:

1. na dzień 31.12.2011r. stan konta Donki wynosi 1285,54zł

2. od 01 lutego mamy jedynie 110zł deklaracji stałych :-(

3. czyli na ten moment mamy na opłacenie jej pobytu do 28 marca 2012r. ......

Posted

czikusiowa napisał(a):
to od lutego ja zadeklaruję 10 zł miesięcznie ... niewiele ale zawsze coś dla Donki
telefonów brak ? :shake:

i wgl przydałyby się jakieś zdjęcia Donki i relacje :p

Dzieki Kasia :-) każde 10zł jest cenne dla niej ..... telefonów zero :-(

Posted

Czy jest szansa na zrobienie Donie ładnych zdjęć, najlepiej lustrzanką czy innym dobrym sprzętem ?
Wzięłabym się za jej ogłaszanie ale bez na prawdę dobrych zdjęć nie ma co...

Posted

Kana napisał(a):
Czy jest szansa na zrobienie Donie ładnych zdjęć, najlepiej lustrzanką czy innym dobrym sprzętem ?
Wzięłabym się za jej ogłaszanie ale bez na prawdę dobrych zdjęć nie ma co...

zgadza się .... ale chyba Sandra nie ma aparatu żeby zrobić coś lepszego .... może coś ze starych zdjęć wybierzesz?

Posted

Kajusza napisał(a):
zgadza się .... ale chyba Sandra nie ma aparatu żeby zrobić coś lepszego .... może coś ze starych zdjęć wybierzesz?

no ze zdjęciami jest problem
przydałoby się żeby ktoś podjechał i zrobił fotaski ... tylko kto :hmmmm:

Posted

fioneczka napisał(a):
no ze zdjęciami jest problem
przydałoby się żeby ktoś podjechał i zrobił fotaski ... tylko kto :hmmmm:

ten Robert z Katowic zobowiązał się w styczniu pojechać ...

Posted

Kurcze uwierz że wybieram i wybieram... i za cholerę nie mogę wybrać nic sensownego z aktualniejszych.
Ja jestem wybredna co do zdjęć.. serio :D Ale uwierz że dzięki najlepszym i najpiękniejszym zdjęciom udaje mi się znaleźć domy nawet moim najtrudniejszym tymczasom :)
Jak Robert ma zrobić zwykłą cyfrówką to nie wiem czy jest sens... Trzeba ogarnąć kogoś z lustrzanką.
Nawet nie psiowego. Na pewno każdy z was ma takiego znajomego co posiada lustrzankę ale np nie pomaga psom, a poproszony o przysługę pomoże.

W trakcie oczekiwań na zdjęcia zapytam czy Dona ma jakiś tekst ala wyciskacz łez?

Posted

Kana ja też wiem, że dobra fotka to 80% sukcesu adopcyjnego ..... ale niepojade do Zabrza pofocić Donkę :-( Robert ma dobry aparat ... ale cierpi na brak czasu i nie ma samochodu i stąd trudność, żeby pojechać do Donki. A nikogo innego ze Śląska nie znam :-(

Co do tekstu to były dwa - jeden mój, stary i drugi - nowszy fioneczki. Na 1szej stronie jej ten fioneczki .. a mój chyba rozpłynął się w nicości (ale jeszcze sprawdzę na moim kompie czy nie mam go zapisanego).

Posted

U Doneczki wszystko oki :) Od połowy grudnia poprawiła się w zachowaniu :multi: tzn. nie niszczy :multi:
Przepraszam Was za nie możliwość zrobienia ładnych zdjęć, ale ja taka nie kumata z lustrzanki jestem. :shake:
Ja lustrzankę mam ale za cholere się na niej nie znam :oops:
Nawet na auto mi zdjęcia nie wychodzą :( Niektórzy mówią, że obiektyw mam sobie kupić, a ja na to wszystko odkładam go do szafki i robię telefonem :/

Potwierdzam wpływ 300,00 zł za hotel (w związku z nadpłatą z miesiąca poprzedniego) dnia 03.01.2012 r.
Ostatnią wpłatę na jedzenie tj. 110 zł dostałam 06.12.2011 r.

Posted

Ela a potwierdzisz, że wpłynęło 120zł dla Donki z bazarku foto :-) tak dla porządku ;-)

Był mail w prawie Donki .... na razie Pani nie odpisała i nie odesłała ankiety ....