Ellig Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 Zagladam do Tusi z nadzieją na nowe zdjęcia, wciąz robie jej ogloszenia , ale zdjecia się juz opatrzyly,nie wiem czy byly jakies telefony bo wyświetlen jest bardzo duzo. Quote
eossi Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 nie udało mi się wkleić kartki świątecznej wszystkim życzę spokojnych świąt a psiakom ,żeby szybko wspaniałe domki znalazły :) Quote
eossi Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 czy starczyło pieniążków na zabezpieczenie kleszczowe ? Quote
Astaroth Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Tak, Tusi ma już kiltix, dziękuję za pomoc. Spróbuję zrobić jakieś nowe zdjęcia, chociaż teraz Tusia wygląda niezbyt pięknie bo strasznie linieje, co 2-3dni ją wyczesuję ale to robota bez końca. Gdyby ktoś wymyślił jakieś zastosowanie dla psiej sierści to zostałabym milionerką ;) 1 Quote
eossi Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 czas szybko upływa - a Tusia nadal czeka na swój jedyny wymarzony DOM CZY SIĘ DOCZEKA ? Quote
Ellig Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Czy Tusia doczeka się na dom? Nie wiemy czy ktoś dzwoni w sprawie adopcji Tusia, nic nie wiemy. Potrzebne są bieżące informacje o tym co się z sunią dzieje, jak przebiega jej socjalizacja, jakie ćwiczenia wykonuje i z jakim skutkiem. Gdzie była na spacerze, kogo, co spotkała, jak zareagował. Wciąż robimy te same ogłoszenia z tymi samymi zdjęciami. Czy Tusia wogole jest psem do adopcjI? Czy po prostu ma swój swoje życie spędzić w hoteliku, który bardzo lubi? Nie mam więcej pytań. Wystarczą mi moje zmartwienia i to, że mamy wciąż dużo psów pod opieką, które trzeba leczyć, szczepić, kastrowac itd. Quote
Ellig Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Wiadomość z ogłoszenia Tusi: "Dzień Dobry. Jestem zainteresowany tym pieskiem, tylko mam pytanie. Dlaczego chcę pan/pani tego pieska oddać za darmo?" Quote
AgusiaP Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Wiadomość z ogłoszenia Tusi: "Dzień Dobry. Jestem zainteresowany tym pieskiem, tylko mam pytanie. Dlaczego chcę pan/pani tego pieska oddać za darmo?" czemu ludzie nie zadzwonią...znowu źle, że za darmo, czy ktoś sobie znowu żartuje... Quote
Ellig Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 czemu ludzie nie zadzwonią...znowu źle, że za darmo, czy ktoś sobie znowu żartuje... Nie wiadomo czy nie dzwonią, odpisałam: "Witam, ogłoszenie jest grzecznościowe, Tusia to nie jest pies na sprzedaż tylko do adopcji. Dlatego w ogłoszeniach pokazuje się opcja " za darmo". W sprawie Tusi, Prosimy o kontakt z Natalią pod numerem telefonu:500 ... ..." Quote
sleepingbyday Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 oj, było napisac, że to pomyłka i tusia kosztuje tysiaka ;-). Quote
eossi Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/TUSIA-niewielka-czarna-psinka-szuka-domu-id108974.html co za podobieństwo z naszą Tusią Quote
sleepingbyday Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 ja może rzadko piszę, ale czytam, czytam. i kurcze miałam cicha nadzieję, a tu znów nic... Quote
Astaroth Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Doszło 50zł, bardzo dziękuję. Nie wiem czemu z zakładki "Moja zawartość" zniknęły mi wszystkie obserwowane tematy i nie mogę ich znaleźć. Quote
eossi Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Ellig - dzięki za aktualizacje ogłoszeń Tusi :) Quote
Ellig Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Ellig - dzięki za aktualizacje ogłoszeń Tusi :) Nie ma za co, wciąz licze na nowe zdjecia...:) Quote
eossi Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 czas wakacji dla Astaroth - to dużo pracy , szkoda ,że NIKT Tusią się nie interesuje - taka fajna sunieczka i czeka i czeka Quote
Ellig Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 http://olx.pl/oferta/mala-sunia-idealny-psiak-dla-ciebie-CID103-IDb0ja1.html Quote
Astaroth Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Hej. Popsuł mi się laptop. Pisze z komórki, mam nadzieję że to się uda :) Dzwonił pan w sprawie Tusi, nawet mieszka niedaleko, zaprosiłam go żeby ją poznał, miał zadzwonić następnego dnia żeby się umówić, to było tydzień temu więc zakładam że jednak nie jest zainteresowany bo już się nie odezwał. Quote
Recommended Posts