Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nowe zdjęcia wspaniałe - wielkie wielkie dzięki Asraroth !!!

moja propozycja tekstu ogłoszeń może taka

Jej historia jest wzruszająca.
Sunia niegdyś mieszkała w schronisku i tam urodziła 8 szczeniaków, wiedziała co spotka Jej dzieci i patrzyła jak pracownik zabiera szóstkę jej szczeniaczków , Jej serce krwawiło, ale wytrzymała. Dwójkę dzieci karmiła i ukrywała przez około 3 tygodnie. Wtedy pozwoliła im wyjść kiedy już było za późno na ich uśpienie...Dzielna i mądra Tusia Mamusia uratowała je. Dzieci Kreciki znalazły domki !
Tusia trafiła do hoteliku, gdzie [B]od 4 lat czeka[/B] na adopcję. Tusia ma obecnie ok 8 lat. Jest domowym pieskiem. To sunia na kanapę i do kochania. Na smyczy chodzi słabo – ale to do opanowania , szukamy dla niej spokojnego domu z ogródeczkiem. Tusia jest bardzo mądrą, ładną, przyjazną i posłuszną sunią. Jest wysterylizowana i zadbana, posiada aktualną książeczkę zdrowia..
Tusieńka bardzo potrzebuje swojego człowieka, swojego miejsca na ziemi, swojej własnej miseczki i swoich zabawek… dużo wycierpiała… ale dalej ufa człowiekowi i wierzy, że znajdzie w końcu wspaniałych i kochających ludzi.
Suczka przebywa w okolicach Warszawy.

Posted

No to Astaroth musi tylko wybrać, który tekst według Niej lepiej opisuje Tusię;) Ja zaproponowałam tamten ze względu na to, że akurat ten udało mi się znaleźć w starych, robionych przeze mnie dla Tusi, ogłoszeniach.
Astaroth, udało się wysłać maila?

Posted

Zaraz ogarnę te teksty i wyślę wiadomość do psygarnij, jeśli Przytul Psa się zgodzi to oczywiście. Ja mam prośbę czy możecie napisać na fb korabiewic prośbę o wrzucenie na ich tablicę info o Tusi. Jest na ich stronie www więc nie wiem skąd taki opór jak proszę o udostępnienie na fb, może jak inne osoby też będą naciskać to wreszcie się uda.

Posted

dziś 1 lipca - dzień Psa - Tusieńko życzę Ci szybkiego znalezienia DOMKU !!!

a może taki tekst ogłoszenia :
Tusia przebywa w domu tymczasowym gdzie ma super opiekę i warunki. Jednak to tylko dom tymczasowy . Tusieńce marzy się dom prawdziwy , stały - to super sunia.
Tusia ma obecnie ok 8 lat. To sunia na kanapę i do kochania. Na smyczy chodzi słabo – ale to do opanowania , szukamy spokojnego domu z ogródeczkiem. Tusia jest bardzo mądrą, ładną, przyjazną i posłuszną sunią. Jest wysterylizowana i zadbana, posiada aktualną książeczkę zdrowia..

Bardzo byśmy chcieli żebyśmy ktoś zakochał się w naszej suni bo serce boli, że tak wspaniała sunia czeka już 4 lata na DOM.
Suczka przebywa w okolicach Warszawy.

taka wersja skrócona

od dziś - od 01 07 2014 - Tusia ma chyba na koncie zero zł !!!! brak środków na opłaty
i pytanie co dalej ?

Posted

Zrobiłam Tusi, wyróżnione do końca lipca ogloszenie, teraz trzymam kciuki.

[url]http://olx.pl/oferta/tusia-czeka-na-swojego-czlowieka-CID103-ID6m0Nz.html[/url]

Posted

Ellig - na Ciebie zawsze można liczyć :)

może w końcu los uśmiechnie się do Tusieńki - [COLOR=#000000]Bardzo byśmy chcieli żebyśmy ktoś zakochał się w naszej suni bo serce boli, że tak wspaniała sunia czeka już 4 lata na DOM[/COLOR]

Posted

[quote name='Ellig']Statystyka:
Wyświetleń: 49 Tel: 3[/QUOTE]

Niestety, ale rzadko te statystyki przekładają się na rzeczywistość :( Mój Baks, odkąd zaczęłam go ogłaszać, czyli od ponad roku ma ok.20 wyświetleń telefonu na tablicy/olx z wszystkich ogłoszeń, które mu robiłam, a telefonów miałam dokładnie ZERO :(

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='eossi']Tusieńko
takie piękna Twoje zdjęcia - dlaczego nikt Cie nie zauważa ??
oj jak przykro i smutno :([/QUOTE]

piękne lato a Ty Tusieńko nadal czekasz i nic !