:: FiGa :: Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Pijemy za śnieg! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: HA! I tak byłam pierwsza! :evil_lol::mad::mad: No to co :mad::mad: [Ty pijaku!! Byle okazje se znajdzie by po kielicha sięganąć! WYDAŁO SIĘ :evil_lol:] No to ja ci za to ne powiem że jutro jade z mamą na zakupy do Rzeszowa :lol: Ludzie idę spać bo morda mi się nie zamyka od cągłego zieeeeeeewania :lol: :sleep: Dobranoc :sleep: Quote
g_o_n_i_a Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 :: FiGa :: napisał(a): No to ja ci za to ne powiem że jutro jade z mamą na zakupy do Rzeszowa :lol: No proszę, człowiek chce świętować pojawienie się sniegu i dostaje po pysiu. :placz: :placz: :placz: To sobie jedź!!:placz: Branoc :bye: Quote
Kasia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name=':: FiGa ::'] Ludzie!! Ludzie!!! [SIZE=7]Śnieg dotarł do Grodziska :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: do Krapkowic koło Opola też!!! [SIZE=4]to co, pijemy razem? :razz::razz: Quote
Carolcia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 u mnie też jest śnieg:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: (tylko szkoda ,ze sie tak spóźnił :placz: ) Quote
Marta_Ares Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 U mnie byl snieg ale w nocy:-( :-( teraz to juz wszedzie sama woda:angryy: Quote
Mi. Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 a u nas śniegu ani widu ani słychu:shake: Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Ludzie!! Ludzie!!! [SIZE=7]Śnieg dotarł do Grodziska :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: I z czego tak się cieszysz? :mad::mad::mad: Poczekaj jak przyjdzie na Ciebie kolej z odśnieżaniem :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 :: FiGa :: napisał(a):Nie będe sama :multi: A ty czemu nigdzie nie idziesz?? :-o A bo wiesz jakoś tego roku nawet ochoty nie mam. No i nie wiem... może mnie ktoś gdzieś wyciąginie... :roll: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 U mnie też bialusieńko sie zrobiło :multi::multi::multi::multi: a tak w ogóle to dzińdobry :D powiadacie ze we 3 szalejemy na sylwka ? suuuper :) Tylko ja jeszcze nie jestem pewna na 100% bo zawsze moge zmienić plany :) sie zobaczy... Quote
:: FiGa :: Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Czesc wszystkim!! :multi: [quote name='_ChiQuiTa_']A bo wiesz jakoś tego roku nawet ochoty nie mam. No i nie wiem... może mnie ktoś gdzieś wyciąginie... :roll:A mi koleżanki zaproponowały że zrobimy sobie wieczorek filmowy :evil_lol: Lepsze to niż nic ;) Quote
Marta_Ares Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 :: FiGa :: napisał(a): A mi koleżanki zaproponowały że zrobimy sobie wieczorek filmowy :evil_lol: Lepsze to niż nic ;) Moze byc calkiem fajna zabawa:lol: :lol: Quote
:: FiGa :: Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Pysia napisał(a):I z czego tak się cieszysz? :mad::mad::mad: Poczekaj jak przyjdzie na Ciebie kolej z odśnieżaniem :diabloti: Raczej na śnieżyce sie nie zapowiada więc odśnieżania w moim wydaniu tez nie będzie:diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Cześć Sylwunia Gosiu to jest super :multi::multi: Witaj :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 BBeta napisał(a):Hej, naraszcie jesteś :multi: :multi:Cześć BBeta ;) Mieliśmy dziś gości, więc pół dnia byłam na zakupach, a drugie pół robiłam sałatki, placki... echhh jestem padnięta :shake: Przed chwilką sobie pojechali i chwała Bogu :evil_lol: Quote
wiq Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 heja:) gosci nie ma, to fotki beda?..:cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Cześć! :-) Muuszą być fotki :multi: Quote
Tina.Sara Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Witam :cool3: To ja już dzisiaj życzę szczęśliwego Nowego Roku i pijanego sylwestra :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Cześć! :) :) :) A u mnie śnieg topnieje :placz: Quote
:: FiGa :: Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='wiq']heja:) gosci nie ma, to fotki beda?..:cool3:Pewnie jakieś będą. [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć!:) :) :) A u mnie śnieg topnieje :placz:U nas też :placz: A nawet nie zdąrzyliśmy zrobić żadnych sniegowych fotek :shake: Tina.Sara dzięki :multi: Świetna karteczka :multi: fidelek2 cześć :) g_o_n_i_a witamy :multi: Quote
Tina.Sara Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Tina.Sara dzięki :multi: Świetna karteczka :multi: :: FiGa :: Prosze :multi: Dziękuję bardzo :multi: (:cool3:) Quote
Recommended Posts