kalyna Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Nie wiem jak tak ludzie mogą myśleć.. wyjeżdżają i psa do schronu..już nie jest członkiem rodziny :shake: no to załapałaś się na polskie śniegi :lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 [quote name='kalyna']Nie wiem jak tak ludzie mogą myśleć.. wyjeżdżają i psa do schronu..już nie jest członkiem rodziny :shake:[/QUOTE] to jest oburzające...:angryy: hello Kropcie kochane:p Quote
:: FiGa :: Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 Najlepsze jest to ze ja chcialam go zabrac ze soba do Katowic. Nie pozwolil mi jego "wlasciciel"... i nie obchodzi go co bedzie pozniej :( Z Niemiec wyjechalam... 15°, rowerek z kropkami przez kilka ostatnich dni :diabloti: A PL przywitala mnie deszczem, zimnem i... spadl w koncu snieg, miasta sparalizowane... zeby bylo ciekawiej podkarpacie dostalo po tylku najbardziej, najwieksze sniegi spadly z czw na pt, kiedy tez mialam wracac autobusem do Katowic... Zamiast jechac 4h30min jechalam prawie 7h :loveu: Rzeszow prawie nieprzejezdny, tiry stojace pod prawie kazda wieksza goreczka, nie podolaly... ulice zablokowane... uuuuch. Wrocilam i znow mam 15° i rowerkujemy sie z kropkami ;) A przed chwila wykapalam oba pocfory, brudaski jeszcze na jesien kapane byly, w domu maly sajgon :evil_lol: Quote
baster i lusi Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Figuś cały czas myślę o tej bidzie.Mam nadzieję że choć jakiś tymczas się znajdzie,Ja ze względu na Basterka nie mogę go przygarnąć bo by go zjadł (on nie toleruje innych psów). Quote
:: FiGa :: Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 [quote name='baster i lusi']Figuś cały czas myślę o tej bidzie.Mam nadzieję że choć jakiś tymczas się znajdzie,Ja ze względu na Basterka nie mogę go przygarnąć bo by go zjadł (on nie toleruje innych psów).[/QUOTE] Wiem Kochana o Twoich psiakach, nie chce Cie obarczac DT dla niego... boje sie co bedzie po 5 kwietnia... zdobede nr telefonow do sasiadow i poprosze by go dokarmiali, moze cos sie znajdzie w koncu, bo psiaczek jest naprawde sliczny. [video=youtube;jO_gyj3qPSI]http://www.youtube.com/watch?v=jO_gyj3qPSI&feature=youtu.be[/video] Quote
junoo Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Zimowe minki Marcela są genialne :D uwielbiam to Twoje piecho :D Małe w potrzebie słodkie :* Oby znalazł dobry domek. Quote
Ptysiak Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Cześć Kropeczki :loveu: Sylwiu napisałam do Ciebie na FB wiadomość i niecierpliwie czekam na Twoją odpowiedź :) Quote
:: FiGa :: Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 Czesc Justynko :loveu: Marcelus upierdliwiec wlasnie siedzi obok na podlodze i wydaje z siebie przeciagle dzwieki "jestem taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaki biedny, glaskaj" :evil_lol: Z czasem nauczylam sie je ignorowac, inaczej nic innego bym nie robila :evil_lol: [quote name='Ptysiak']Cześć Kropeczki :loveu: Sylwiu napisałam do Ciebie na FB wiadomość i niecierpliwie czekam na Twoją odpowiedź :)[/QUOTE] Padlam wczoraj, wybacz :oops: Zasnelam zanim lebek dotknal poduszki :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 [quote name=':: FiGa ::']Padlam wczoraj, wybacz :oops: Zasnelam zanim lebek dotknal poduszki :evil_lol:[/QUOTE] Po tym co dziś mi napisałaś... WYBACZAM!!! :loveu::evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 [quote name='Ptysiak']Po tym co dziś mi napisałaś... WYBACZAM!!! :loveu::evil_lol:[/QUOTE] Pomnik Ci postawie Kobieto, tyle stresu o tego wypierdka.... ufff, juz za mna to :lol: Sunia... w ciazy, porzucona w rowie... [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/241537-Przera%C5%BCona-ci%C4%99%C5%BCarna-sunia-porzucona-w-rowie%21%21%21-Pom%C3%B3%C5%BCmy-jej-dojecha%C4%87-do-DT%21%21[/url] Nie mam sil :( Quote
:: FiGa :: Posted March 30, 2013 Author Posted March 30, 2013 [SIZE=4][B][I][COLOR=#000080]Wszystkim, którzy odwiedzają nasza galerie życzymy Zdrowych i Wesołych Świat Wielkanocnych :)[/COLOR] [/I][/B][/SIZE] [IMG]http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/Easter-Rabbit-1920x1080_zpse78e3c84.jpg[/IMG] Quote
Ty$ka Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 ooo.. nowy avek :lol: Dziękujemy i nawzajem :loveu: A przede wszystkim ciepłych i rodzinnych świąt :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted March 30, 2013 Author Posted March 30, 2013 Nowy nowy, pomyslalam ze to takie niefajne z mojej strony ze mam tylko Marcelka na nim... nie koffam swojej drugiej psinki :shake: Dziekujemy :loveu: Quote
Vilena Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Hej hej Ciocia :buzi: jaka u Was pogoda? Tutaj zima na całego!!! :D :D :D Quote
Ty$ka Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 A ja nie potwierdzam :P Przedwiośnie nieśmiało u nas wkracza :D Quote
angineuuka Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 u nas też nieśmiało wkroczyła, ale śnieg przeszkodził w dalszych jej planach xD Quote
Ty$ka Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Śnieg ją zawstydził hehe :lol: U nas na razie, odpukać nie :PPP Quote
:: FiGa :: Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 Pamiętacie te mordkę? :loveu: Psiaczek ma od wczoraj nowy domek :multi: Ale jaki! :diabloti: Az trudno uwierzyc :evil_lol: [IMG]http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/362bfc3c-f8d9-4eb9-8b8c-f7b24123633a_zps3dbacda9.jpg[/IMG] Quote
kalyna Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='magdabroy']A ja wiem jaki :loveu::eviltong:[/QUOTE] noo to się chwalcie.. bo ja jak zwykle nic nie wiem :obrazic: choć mam jeden typ :eviltong: Quote
Recommended Posts