:: FiGa :: Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 Witajcie ;) [quote name='WeronikaM']ale słodka!!!! macie nowego nikona :cool3::cool3:?Tak, kalkulator :evil_lol: [quote name='agaciaaa']Ledwie widać te Twoje kropki na sniegu :lol:Ninja :D :D :D [quote name='magdabroy']Widzę, że Marcelek kocha zimę tak samo jak Tora :loveu:Kocha to momentu az mu sie sopelki na brodzie nie zrobia, bo wtedy jest bardzo niezadowolony :evil_lol: [quote name='Ty$ka']Kropkowate wtapiają się w tło :lol: Maskują się super, pewnie są w siódmym niebie :lol: Boskie foty i boskie psy, jak ja się za Wami stęskniłam :loveu: :loveu: :loveu: Przyznam ze czasami mam problemy z wypatrzeniem kropek. Jak biegaja to oki, gorzej jak stana 20m ode mnie i wachaja jakas kepke trawy... zupelnie ich nie widac ;) [quote name='marta.k9080']wp*****l poczeka bom usatysfakcjonowana:evil_lol: Lubie Ci robic dobrze :loveu: :evil_lol: [quote name='Vilena']Gratuluję śniegu! U nas mróz, śnieg trzyma się mocno podłoża :evil_lol: Sylwia, masz na pewno więcej zdjęć tych cudownych gór, które wstawiałaś na FB, pokaż coś tutaj! :DU nas dzis cielo :watpliwy: Slysze co chwile jak snieg zsuwa sie po dachu i topi :placz: Zobacze czy mam wiecej ale raczej nie. Zdjecia robilam tylko podczas drogi, pozniej to ogarne :diabloti: [quote name='kaasik91']http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/sd_zps7ab0da2a.jpg Piękne zdjęcie pięknych kropek:loveu:Dziekuje :loveu: Znalazlam fotki Marcelka... dziwnie sie czuje patrzac na nie. [FONT=lucida grande]Moje pierwsze spotkanie z Marcelkiem '09[/FONT] Quote
Ty$ka Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 O rany, faktycznie niefajne fotki, chwytają za serducho. Dobrze, że trafił na Ciebie w swoim życiu :) Quote
Guest wolfheart Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name=':: FiGa ::']Lubie Ci robic dobrze :loveu: :evil_lol: [/QUOTE] :diabloti: Marcelek ju nigdy nie będzie taki jak na tych fotkach,bo ma Ciebie:p Quote
kalyna Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Ty dodałaś zdjęcia i ja ich nie widziałam? aż dziwne :evil_lol: ahh te Twoje fotki :loveu::loveu::loveu: A Marcel jak nie Marcel wygląda na tym zdjęciu.. Quote
Ana :) Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/DRA_3111_zps591cbe8b.jpg już Ci kiedyś napisałam, że jestem w nim zakochana :loveu: Quote
Vilena Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Ojejku Marcelek jaki biedaczek! Nie widziałam tych fotek nigdy wcześniej,a teraz? Bez porównania! Szczęśliwy :loveu: Quote
junoo Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Jaki on tam był smutny :( Dobrze, że ma teraz Ciebie, Figę i wspaniałe życie :* Quote
agrazka Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 psie ślepia zawsze mówią prawdę, teraz już są wesołe :) Quote
kamilka91 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Ojejku, Marcelek... Baaaardzo się zmienił będąc u Ciebie ;) A przynajmniej wizualnie... Widać, że teraz jest mu o niebo lepiej. :) Quote
:: FiGa :: Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 Czesc Kochani :) Ciagle nie moge sie zebrac zeby napisac w nazej galerii, brakuje mi czasu. Mam dla was fotki.... duuuzo fotek, ale tez nie bylo kiedy je poprzerabiac :oops: Za chwile powalcze z photobucketem i wrzuce jakies :) Quote
angineuuka Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 to szybko bo chcę iść spać :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 Nie dowierzam... :sweetCyb: Mialam dzis akutalizacje chrome'a i photobucket smiga mi bez zastrzezen :loveu: Na poczatek zdjecia z gor... a wlasciwie drogi do ;) W München ani grama sniegu w tamtych dniach... im blizej, tym bylo go wiecej ;) To miasteczko zawsze jest taaaak zaniezone, ze ciezko przejechac :loveu: W czapeczce mikolaja bylo baardzo cieplutko :) Quote
:: FiGa :: Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 [quote name='Angi']to szybko bo chcę iść spać :evil_lol: Jutro tez jest dzien :evil_lol: Droga do Austrii ;) Na moim ulubionym stoku... niestety mialam stalke :( Quote
:: FiGa :: Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 Moja oczojebna deska :evil_lol: Cos, przez co chcialam ZAMORDOWAC swojego przyjaciela :( Ogolilam tez TZtam, mialam pierwszy raz maszynke w rekach, nie bylo zle :evil_lol: I wiecej fotek z drogi do Austrii ;) Garmisch Partenkirchen :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 Uwielbiam takie drogi :loveu: I miasteczko Lermoos ;) Wiecej fotek jutro - psich ;) Albo jeszcze dzis jesli sie uporam w miare szybko ze strona i bede miec sily na zmniejszanie ich :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 A oto i one... Zdjecia laciatych moich :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 Oto co sie dzieje na okolicznych pagorkach kiedy tylko sypnie troche sniegiem :D Quote
Guest wolfheart Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 wszystkie zdjęcia są cuudowne :p http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/_DSC1359_zpscfaf9c9e.jpg ale jak zawsze najcudniejsze są te kropeckowe:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts