Shetanka Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Jak dobrze widzieć te kochane mordki :bluepaw: :p :cool1: :cool3: :lol: :loveu::multi:;):razz::smilecol::smilecol::laola::laola::bluepaw:Ale chcę więceej :diabloti: :angryy: :angryy: :angryy: Pozdrawiamy [COLOR=sienna]Ala i Chrupek[/COLOR] [COLOR=#a0522d]:Dog_run:[/COLOR] Quote
Alynkaaa Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [B][COLOR=red]ojjtak Sylwus czekamy i impreze rozkrecamy:)[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]:smilecol: :knajpa: :pepsi: :laola: :laola: :cunao: :sabber: :cunao: :cunao: :drink1:[/COLOR][/B] Quote
Kasia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 cześć Sylwuś :multi: i dwa łobuzy też ;);) Quote
Yakubbo Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 O kule ale mam zaleglosci :P Hehe 7 stron przeczytalem :D Fotki jak zawsze fajne ;) Teraz mam nadzieje na biezaco bede:P A zaraz w galeri Zuzy fotki dodam bo aparat cyfrowy draplem :P pzdr Quote
:: FiGa :: Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Witaj [B]wig[/B] :multi: I witajcie wszyscy :multi: Do domu wróciłam przed chwilką :lol: Quote
Alynkaaa Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Witaj [B]wig[/B] :multi: I witajcie wszyscy :multi: Do domu wróciłam przed chwilką :lol:[/quote] [B][COLOR=red]ojj to pozno....no ale licze na foteczki i jakies ciekawe histroje:)[/COLOR][/B] Quote
Samturia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 no hej... wiq, to twoje flaty? czy to są laby? Quote
Marta_Ares Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='Samturia']no hej... wiq, to twoje flaty? czy to są laby?[/quote] flaty;) labki nie maja dlugie siersci Quote
wiq Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 tak, flaty:) nie no, flat a lab to prawie jak dog i chichuahua - totalnie sie roznia;) Quote
:: FiGa :: Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Kochani nie macie pojęcia jak mi się nic nie chce :lol: Quote
Alynkaaa Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Kochani nie macie pojęcia jak mi się nic nie chce :lol:[/quote] [B][COLOR=red]zawsze tak piszesz jak ci o fotki prosimy:mad: :mad: :mad: :eviltong: :eviltong:[/COLOR][/B] Quote
Samturia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 wiq, kocham flaty :D:D:D masz moze ich galerie? :D więcej fotek!! więcej fotek!! Quote
wiq Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Kochana, mamy pojecie, bo sami padamy na pysk, ale fotek nie wybaczymy:evil_lol: Samturia, kliknij w moim podpisie w 'czarno-ruda galeria':p Quote
Cerber Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Witam Cie kropkowa dziewczyno... :multi: :multi: :multi: co tam u was słychać... :)????? Quote
:: FiGa :: Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Yo siostra :multi: U nas nic nowego nie słychować, psiaki mają się dobrze, gorzej ze mną :angryy: Quote
:: FiGa :: Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Yakubbo nie masz pojęcia jak bardzo zły. Dobranoc. Quote
wiq Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 dzien dobry! mam nadzieje, ze dzis bedzie lepszy;) Quote
:: FiGa :: Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 [quote name='wiq']dzien dobry! mam nadzieje, ze dzis bedzie lepszy;)[/quote] Witaj [B]wiq[/B] ;) Czy będzie lepszy to nie wiem :shake: W ogóle cos mi się ostatnio dzieje i na wszystkich warczę :placz: Z tatą się pokłóciłam, z mamą nie gadam już 2 tyg :( No cóż, trzeba patrzeć w przyszłość, staram się spozierać na wszystko optymistycznie, ale nie wiem jak skoro wszystko wokół mnie dobija :placz: Quote
Cerber Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Witaj [B]wiq[/B] ;) Czy będzie lepszy to nie wiem :shake: W ogóle cos mi się ostatnio dzieje i na wszystkich warczę :placz: Z tatą się pokłóciłam, z mamą nie gadam już 2 tyg :( No cóż, trzeba patrzeć w przyszłość, staram się spozierać na wszystko optymistycznie, ale nie wiem jak skoro wszystko wokół mnie dobija :placz:[/quote] Witam... No już spokojnie kochaniutka nie denerwuj się tak... mnie też wszystko dobija, ale mam na szcęście jeszcze was na dogo... będzie dobrze zobaczysz...:calus: :calus: :calus: PS. Weicie co, najbardziej mnie śmieszy kiedy przybita pociesza przybitą...:D Quote
Recommended Posts