Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

Posted

Jak dobrze widzieć te kochane mordki :bluepaw: :p :cool1: :cool3: :lol: :loveu::multi:;):razz::smilecol::smilecol::laola::laola::bluepaw:Ale chcę więceej :diabloti: :angryy: :angryy: :angryy:

Pozdrawiamy
[COLOR=sienna]Ala i Chrupek[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]:Dog_run:[/COLOR]

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B][COLOR=red]ojjtak Sylwus czekamy i impreze rozkrecamy:)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]:smilecol: :knajpa: :pepsi: :laola: :laola: :cunao: :sabber: :cunao: :cunao: :drink1:[/COLOR][/B]

Posted

O kule ale mam zaleglosci :P Hehe 7 stron przeczytalem :D Fotki jak zawsze fajne ;) Teraz mam nadzieje na biezaco bede:P A zaraz w galeri Zuzy fotki dodam bo aparat cyfrowy draplem :P pzdr

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Witaj [B]wig[/B] :multi:

I witajcie wszyscy :multi:

Do domu wróciłam przed chwilką :lol:[/quote]
[B][COLOR=red]ojj to pozno....no ale licze na foteczki i jakies ciekawe histroje:)[/COLOR][/B]

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Kochani nie macie pojęcia jak mi się nic nie chce :lol:[/quote]
[B][COLOR=red]zawsze tak piszesz jak ci o fotki prosimy:mad: :mad: :mad: :eviltong: :eviltong:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='wiq']dzien dobry!
mam nadzieje, ze dzis bedzie lepszy;)[/quote]
Witaj [B]wiq[/B] ;)
Czy będzie lepszy to nie wiem :shake: W ogóle cos mi się ostatnio dzieje i na wszystkich warczę :placz: Z tatą się pokłóciłam, z mamą nie gadam już 2 tyg :(
No cóż, trzeba patrzeć w przyszłość, staram się spozierać na wszystko optymistycznie, ale nie wiem jak skoro wszystko wokół mnie dobija :placz:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Witaj [B]wiq[/B] ;)
Czy będzie lepszy to nie wiem :shake: W ogóle cos mi się ostatnio dzieje i na wszystkich warczę :placz: Z tatą się pokłóciłam, z mamą nie gadam już 2 tyg :(
No cóż, trzeba patrzeć w przyszłość, staram się spozierać na wszystko optymistycznie, ale nie wiem jak skoro wszystko wokół mnie dobija :placz:[/quote]

Witam...
No już spokojnie kochaniutka nie denerwuj się tak... mnie też wszystko dobija, ale mam na szcęście jeszcze was na dogo... będzie dobrze zobaczysz...:calus: :calus: :calus:

PS. Weicie co, najbardziej mnie śmieszy kiedy przybita pociesza przybitą...:D