Yakubbo Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name=':: FiGa ::'][COLOR=Blue][B]Witamy[/B][/COLOR] :multi: :multi: :multi:[/QUOTE] Hejka :) Nowe fotki jakies beda?? :D Quote
Ola&Kora Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote=:: FiGa ::;][COLOR=blue][B]Witamy[/B][/COLOR] :multi: :multi: :multi:[/quote] Heloł!!! Co tam słychać u Figi i Czabiego? ;) Quote
:: FiGa :: Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 [quote name='Yakubbo']Hejka :) Nowe fotki jakies beda?? :D[/quote] A nie będzie :evil_lol: Dopadł mnie leń :evil_lol: Quote
Alynkaaa Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Sylwuniu Ty nie dobry leniuszku tak nas zaniedbac.....obowiazki wzywaja....:eviltong: Quote
nathaniel Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Czabi jest bardzo przystojny, on już u was zostanie??? :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 [FONT=Book Antiqua][SIZE=6][COLOR=Blue]Witamy :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='nathaniel']Czabi jest bardzo przystojny, on już u was zostanie??? :loveu:[/quote] Tak :multi: Quote
:: FiGa :: Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 [quote name='Alynkaaa']Sylwuniu Ty nie dobry leniuszku tak nas zaniedbac.....obowiazki wzywaja....:eviltong:[/quote]Dziś postaram się cos napstrykać :p Quote
Juszes Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='Yakubbo'][IMG]http://images1.fotosik.pl/233/458a530c81819dfc.jpg[/IMG] Czy mi sie zdaje czy Czabi jest tej samej wielkosci co Figa?? Z poprzednich zdjec wydawalo mi sie ze to nie duzy piesek :P [IMG]http://images3.fotosik.pl/224/43b074ab466295b2.jpg[/IMG] Ijeeee jaka modelka :D A reszta oczywiscie rownie piekna :) Narqa ;)[/quote] Ślicznosci :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 [quote name='Ola&Kora']Heloł!!! Co tam słychać u Figi i Czabiego? ;)[/quote] U Figi - po staremu U Czaba - Byliśmy wczoraj u weta. Leczymy nóżke, kulenia niestety nie wyeliminujemy zupełnie :shake: Co najwyżej do 50-70%. Czyli Czabek juz zawsze będzie naszą kochana kaleką :placz: Quote
:: FiGa :: Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 [B]Juszes[/B] dziękujemy :multi: Quote
Alynkaaa Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Dziś postaram się cos napstrykać :p[/quote] no to czekam z niecierpliwosciaa na laciata panne i przystojnego kawalera Czabiego:) ps. z kad pomysl na jego imie??bo jest dosc oryginalne:)<bynajmneij ja nie slyszalam nigdy takiego:)> Quote
:: FiGa :: Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 [quote name='Alynkaaa']no to czekam z niecierpliwosciaa na laciata panne i przystojnego kawalera Czabiego:) ps. z kad pomysl na jego imie??bo jest dosc oryginalne:)<bynajmneij ja nie slyszalam nigdy takiego:)>[/quote] Piłkaż Chelsea, tylko że pisze się Xabie ;) Quote
Yakubbo Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Piłkaż Chelsea, tylko że pisze się Xabie ;)[/QUOTE] i to sie czyta Czabi? mnie sie wydalawalo ze Szawi czy jakos tak :P ale mecze szpakowski komentuje a on czytac angielskich (obcojezycznych ;] ) imion nie umie :P Quote
:: FiGa :: Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 [quote name='Yakubbo']i to sie czyta Czabi? mnie sie wydalawalo ze Szawi czy jakos tak :P ale mecze szpakowski komentuje a on czytac angielskich (obcojezycznych ;] ) imion nie umie :P[/QUOTE]Czytał Czabi :mad: No trudno juz tak zostanie :lol: Yakubbo interesujesz sie piłką nożną?? :multi: Wiesz może kiedy będzie drugi mecz Barca vs. Chelsea?? Miał być za dwa tyg, czyli idziś??? BO ja pytam sie wszystkich i nie wiedzą, a TV dawno nie oglądałam :shake: Quote
Alynkaaa Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 oo prosze lasencjie siepilka nozna interesuja...nie wiedzialam nawet:) mnie neistety ten sporty nie pociaga:eviltong: a ten Czabi <pilarz> to pzrytojny jakis??bo jakprzystojny to moze i mnie zainteresuje pilka nozna:):evil_lol: Quote
BBeta Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Przyszłam nadrobić zaległości, bo dawno mnie nie było w Waszej galerii. Widze, że Wam się chyba rodzinka powiększyła ?? Pozdrawiamy :) Quote
Alynkaaa Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Hej Sylwuniu:) ojjj cos czuje beda dzis fajowe zdieca :):cool3: :cool3: Quote
Kasia Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Cześć Sylwia :multi: a pokażesz nam dzisiaj Czabiego i Figusię...;);) Quote
:: FiGa :: Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Ostatnio nawet się nie pożegnałam :( Tak nagle zapadła decyzja o tym że wracam :( Musze nadrobić zaległości w moich ulubionych galeriach :loveu: Cerber, Fidelek, FiGusia, Kaja, Kora, Hakerek, Oskarek,.... - nadchodze :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='Alynkaaa']Hej Sylwuniu:) ojjj cos czuje beda dzis fajowe zdieca :):cool3: :cool3:[/quote]To co czujesz to pewnie nie na zdjecia, zmiana pogody może jaka bedzie :lol: Bo zdjęć żadnych nie mam :lol: No ale dziś jedynie was poodwiedzam :multi: Quote
Alynkaaa Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name=':: FiGa ::']To co czujesz to pewnie nie na zdjecia, zmiana pogody może jaka bedzie :lol: Bo zdjęć żadnych nie mam :lol: No ale dziś jedynie was poodwiedzam :multi:[/quote] [B][COLOR=red]oj bo chodzilo mi o jutro:eviltong: [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]starzeje sie chyba......juz nie te przeczucie.....[/COLOR][/B] Quote
:: FiGa :: Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Ludzie nie wiecie co się u nas dzieje :shake: Dziś jeszcze sobie na komputerze posiedzę, a jutro wsadzę go w pudełko i wyniosę na strych. Oto co dostałam na gg: [QUOTE] W najbliższych dniach jest możliwe że w Grodzisku będzie kontrola oprogramowań komputerowych, będzie prokurator, policja i jakiś informatyk. Wszystkie nieoryginalne płyty najlepiej schować gdzies po za domem a na komputerze zainstalować sobie system na licencji GNU zyli "Linux" jest to darmowe oprogramowanie na które nie jest wymagana licencja. Za posiadanie nieoryginalnego Windowsa jest kara w wysokości około 1500 - 2000 zł, jedna piosenka mp3 około 2-3 zł, jeden film około 8 - 20 zł, po za tym jeszcze nieoryginalne programy i gry, przykładowo za program AutoCad jest kara w wysokości od kilkunastu do kilkudziesięciu tysięcy złowych. [/QUOTE] Co najlepsze to jest prawda, przetrzepali już kilka pobliskich miejscowości, kary były wysokie :shake: Nie mają się czego maupy czepić :angryy: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Witamy Figunię i czekamy na nowe fotki :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Alynkaaa Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Ludzie nie wiecie co się u nas dzieje :shake: Dziś jeszcze sobie na komputerze posiedzę, a jutro wsadzę go w pudełko i wyniosę na strych. Oto co dostałam na gg: Co najlepsze to jest prawda, przetrzepali już kilka pobliskich miejscowości, kary były wysokie :shake: Nie mają się czego maupy czepić :angryy:[/quote] [B][COLOR=red]tak u nas terz coraz czesciej sie o tym slyszy wiec ja juz chyba od miesiac czy 2 niczego nei sciagam nawet nei ma mjuz zadnego p2p :([/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]troszke to uciazliwe no ale jednak siem boje zeby mi nie wpadli bo mam program <z neta sciagniety nei legalnie off kors> autoKAD [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]poneiwazjestem mechatronikiem i potzrebuje tego programu do robienia rysunkow pod obrabiarki numeryczne.....a slyszalm ze za nielegalan wersje mozna za to zaplacic od 20tys zl:(:angryy: <a oryginalna tez kosztuje w tysiacach wiec sorry nei wszystkich na to satac a to jest bardzo przydatny praogram w szkoleniu sie....>[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........i po co oni to roobia w ogole;/ niech sie zajma tym co sie dzieje w gimnazjach a nie....komputerami pozadnych dziewczynek:eviltong: :eviltong: :eviltong: [/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts