Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='psiulka'][I]Było tu już nie jedno zdjęcie Sylwii :loveu:[/I][/quote]

ale ja nie widziałam. a jakoś tak nie mam ochoty przekopywać sie przez 560 stron :evil_lol:

Posted

Syylaaaa - gdzie Ty być? :placz:
[quote name='psiulka'][I]Ech Sylwia Sylwia, co z Ciebie wyrosło :shake:[/I][/quote]
Uch nabrałam pewne obawy, co do mojej przyszlosci... Skoro Babcia Syla taka jest to co bedzie z wnuczkiem goniastym? :diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Syylaaaa - gdzie Ty być? :placz:

Uch nabrałam pewne obawy, co do mojej przyszlosci... Skoro Babcia Syla taka jest to co bedzie z wnuczkiem goniastym? :diabloti: :evil_lol:[/quote]

[I]No i trzeba wziąć pod uwagę jak się zachowuje mama Goniastej, pokazując palcem na fotografa :evil_lol: [/I]

Posted

[quote name='Marta_Ares']
Figulec pieknie skacze:loveu: :loveu: na agility z nia:evil_lol::evil_lol:[/quote]Niestety Figa i agility to marzenia ;) Ona jest bardzo lękliwa, nie ma szans :shake:

[quote name='agaciaaa']Słabo Cie widać :) a ja Ciebie tu jeszcze nie widziałam, więc nie za dużo! Jeszcze prosze![/quote]Buhahah :diabloti: Kocham Was i dlatego nie chcę waszej smierci :eviltong: Agaciu, słonce życie Ci nie mile? Chcesz nas opuścic w tak młodym wieku? :eviltong:

[quote name='agaciaaa']ale ja nie widziałam. a jakoś tak nie mam ochoty przekopywać sie przez 560 stron :evil_lol:[/quote]To jak juz naprawdę masz akie samobójcze mysli to podpowiem że ok 15 moich fotek jest w tym temacie w poście nr [URL="http://img337.imageshack.us/img337/2253/dscf5888ak2.jpg"]4761[/URL] :eviltong::eviltong::eviltong:
[quote name='Helga_psiaki']fotki nowe chcemy:)[/quote]Jakies pewnie będą ;)

Posted

[quote name='Guffi']Mam taką samą lub bardzo podobną bluzkę:lol:
Cześć:multi:[/quote]Zrób zdjęcie :cool3: Powiem Ci czy jest taka sama :eviltong:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Czyżby Sylwia znów uciekła bez pożegnania?[/quote]A czy ja kiedykolwiek uciekłam bez pożegnania? :lol:

[quote name='g_o_n_i_a']Syylaaaa - gdzie Ty być? :placz:
Uch nabrałam pewne obawy, co do mojej przyszlosci... Skoro Babcia Syla taka jest to co bedzie z wnuczkiem goniastym? :diabloti: :evil_lol:[/quote]Ja być daleko od nudnego Grodziska i sie wakacjować :cool3: I wpadać na dogo sporadycznie, do wazniejszych galerii :cool3:

Co do babuni to ona nie jes zwykłą osobą, to taki specjalny gatunek i nie oczekuj od niej normalności :eviltong:
[QUOTE] [quote name='Rinuś'][I][B]co tu tak cicho ?[/B][/I][/quote][quote name='Koma']Pusto i pusto... :sadCyber:
[B]:: Figa :: [/B], gdzie jesteś?[/quote][quote name='Tina.Sara']ekhm, haaaaalo? :placz:[/quote][quote name='Czarna_Owieczka']Co tu tak pusto?
Gdzie jesteście?
:([/quote][quote name='agaciaaa']halo, haaaloooooo!! ziemia do figi!!![/quote][quote name='Marta_Ares']Sylwia wroc do nas!!!!!!!!!!!![/quote][/QUOTE]Dziewczyny!!!! Nie było mnie jedynie 4 dni przecież :lol:

Posted

[url]http://img459.imageshack.us/img459/5028/obraz517nu2.jpg[/url]
Jaka piekna Figa:loveu:dawno nie ogladalam jej zdjec a to przez obowiazki brak mi czasu na nadrabianie zaleglosci:shake:

Posted

[quote name='KaRa_TC'][URL]http://img459.imageshack.us/img459/5028/obraz517nu2.jpg[/URL]
Jaka piekna Figa:loveu:dawno nie ogladalam jej zdjec a to przez obowiazki brak mi czasu na nadrabianie zaleglosci:shake:[/quote]Nie szkodzi ;) Jednak miło nam że nas odwiedziłaś :multi:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']
Buhahah :diabloti: Kocham Was i dlatego nie chcę waszej smierci :eviltong: Agaciu, słonce życie Ci nie mile? Chcesz nas opuścic w tak młodym wieku? :eviltong:

To jak juz naprawdę masz akie samobójcze mysli to podpowiem że ok 15 moich fotek jest w tym temacie w poście nr [URL="http://img337.imageshack.us/img337/2253/dscf5888ak2.jpg"]4761[/URL] :eviltong::eviltong::eviltong:
Jakies pewnie będą ;)[/quote]

Figa żyyyyyjeeee!!!!! :multi: Czeeeeść!

Ja już stara jestem :razz: zresztą śmierć w tym wypadku na pewno mi nie grozi!

jejku, to ja lece pędem szukać! i to już! ;)

[quote name=':: FiGa ::']
Dziewczyny!!!! Nie było mnie jedynie 4 dni przecież :lol:[/quote]

Jedynie? AŻ!!! Widzisz jak wszyscy tęsknili?!