agaciaaa Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 [quote name='psiulka'][I]Było tu już nie jedno zdjęcie Sylwii :loveu:[/I][/quote] ale ja nie widziałam. a jakoś tak nie mam ochoty przekopywać sie przez 560 stron :evil_lol: Quote
psiulka Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 [I]Obecnie 561 ;) Sylverusie może jakieś zdjęcia? :mad:[/I] Quote
Guffi Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Mam taką samą lub bardzo podobną bluzkę:lol: Cześć:multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Czyżby Sylwia znów uciekła bez pożegnania? Quote
psiulka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 [I]Ech Sylwia Sylwia, co z Ciebie wyrosło :shake:[/I] Quote
g_o_n_i_a Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Syylaaaa - gdzie Ty być? :placz: [quote name='psiulka'][I]Ech Sylwia Sylwia, co z Ciebie wyrosło :shake:[/I][/quote] Uch nabrałam pewne obawy, co do mojej przyszlosci... Skoro Babcia Syla taka jest to co bedzie z wnuczkiem goniastym? :diabloti: :evil_lol: Quote
psiulka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Syylaaaa - gdzie Ty być? :placz: Uch nabrałam pewne obawy, co do mojej przyszlosci... Skoro Babcia Syla taka jest to co bedzie z wnuczkiem goniastym? :diabloti: :evil_lol:[/quote] [I]No i trzeba wziąć pod uwagę jak się zachowuje mama Goniastej, pokazując palcem na fotografa :evil_lol: [/I] Quote
Koma Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Pusto i pusto... :sadCyber: [B]:: Figa :: [/B], gdzie jesteś? Quote
:: FiGa :: Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 [quote name='Marta_Ares'] Figulec pieknie skacze:loveu: :loveu: na agility z nia:evil_lol::evil_lol:[/quote]Niestety Figa i agility to marzenia ;) Ona jest bardzo lękliwa, nie ma szans :shake: [quote name='agaciaaa']Słabo Cie widać :) a ja Ciebie tu jeszcze nie widziałam, więc nie za dużo! Jeszcze prosze![/quote]Buhahah :diabloti: Kocham Was i dlatego nie chcę waszej smierci :eviltong: Agaciu, słonce życie Ci nie mile? Chcesz nas opuścic w tak młodym wieku? :eviltong: [quote name='agaciaaa']ale ja nie widziałam. a jakoś tak nie mam ochoty przekopywać sie przez 560 stron :evil_lol:[/quote]To jak juz naprawdę masz akie samobójcze mysli to podpowiem że ok 15 moich fotek jest w tym temacie w poście nr [URL="http://img337.imageshack.us/img337/2253/dscf5888ak2.jpg"]4761[/URL] :eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='Helga_psiaki']fotki nowe chcemy:)[/quote]Jakies pewnie będą ;) Quote
:: FiGa :: Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 [quote name='Guffi']Mam taką samą lub bardzo podobną bluzkę:lol: Cześć:multi:[/quote]Zrób zdjęcie :cool3: Powiem Ci czy jest taka sama :eviltong: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Czyżby Sylwia znów uciekła bez pożegnania?[/quote]A czy ja kiedykolwiek uciekłam bez pożegnania? :lol: [quote name='g_o_n_i_a']Syylaaaa - gdzie Ty być? :placz: Uch nabrałam pewne obawy, co do mojej przyszlosci... Skoro Babcia Syla taka jest to co bedzie z wnuczkiem goniastym? :diabloti: :evil_lol:[/quote]Ja być daleko od nudnego Grodziska i sie wakacjować :cool3: I wpadać na dogo sporadycznie, do wazniejszych galerii :cool3: Co do babuni to ona nie jes zwykłą osobą, to taki specjalny gatunek i nie oczekuj od niej normalności :eviltong: [QUOTE] [quote name='Rinuś'][I][B]co tu tak cicho ?[/B][/I][/quote][quote name='Koma']Pusto i pusto... :sadCyber: [B]:: Figa :: [/B], gdzie jesteś?[/quote][quote name='Tina.Sara']ekhm, haaaaalo? :placz:[/quote][quote name='Czarna_Owieczka']Co tu tak pusto? Gdzie jesteście? :([/quote][quote name='agaciaaa']halo, haaaloooooo!! ziemia do figi!!![/quote][quote name='Marta_Ares']Sylwia wroc do nas!!!!!!!!!!!![/quote][/QUOTE]Dziewczyny!!!! Nie było mnie jedynie 4 dni przecież :lol: Quote
KaRa_ Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [url]http://img459.imageshack.us/img459/5028/obraz517nu2.jpg[/url] Jaka piekna Figa:loveu:dawno nie ogladalam jej zdjec a to przez obowiazki brak mi czasu na nadrabianie zaleglosci:shake: Quote
:: FiGa :: Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 [quote name='KaRa_TC'][URL]http://img459.imageshack.us/img459/5028/obraz517nu2.jpg[/URL] Jaka piekna Figa:loveu:dawno nie ogladalam jej zdjec a to przez obowiazki brak mi czasu na nadrabianie zaleglosci:shake:[/quote]Nie szkodzi ;) Jednak miło nam że nas odwiedziłaś :multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='":: FiGa ::"']A czy ja kiedykolwiek uciekłam bez pożegnania? :lol:[/QUOTE] Eee... zawsze? :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Eee... zawsze? :cool3:[/quote]:siara: :scared: Quote
agaciaaa Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Buhahah :diabloti: Kocham Was i dlatego nie chcę waszej smierci :eviltong: Agaciu, słonce życie Ci nie mile? Chcesz nas opuścic w tak młodym wieku? :eviltong: To jak juz naprawdę masz akie samobójcze mysli to podpowiem że ok 15 moich fotek jest w tym temacie w poście nr [URL="http://img337.imageshack.us/img337/2253/dscf5888ak2.jpg"]4761[/URL] :eviltong::eviltong::eviltong: Jakies pewnie będą ;)[/quote] Figa żyyyyyjeeee!!!!! :multi: Czeeeeść! Ja już stara jestem :razz: zresztą śmierć w tym wypadku na pewno mi nie grozi! jejku, to ja lece pędem szukać! i to już! ;) [quote name=':: FiGa ::'] Dziewczyny!!!! Nie było mnie jedynie 4 dni przecież :lol:[/quote] Jedynie? AŻ!!! Widzisz jak wszyscy tęsknili?! Quote
Recommended Posts