Coffee&Nera Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Figa jaki masz aparat? Chodzi mi o nazwę ;) Bo robi swietne zdjęcia... Quote
g_o_n_i_a Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 On tez odgapia od Figowej!! :evil_lol: (taki kudlaty, ze prawie nie widac pysia otwartego) Quote
:: FiGa :: Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Nie mam, przeciez mowie nooo... :placz: Sama sie schowaj :p Ty od początku wiesz jaka jest POTĘGA BABUNI! :diabloti: Musisz mi pokazac co tam jeszcze nagrałaś na zgredzioche :loveu: :loveu: :multi:WIesz co? Ty się schowaj! Zgredzia :loveu: Jak ja Cię czasami kofam staruszko :loveu::loveu: Nerul napisał(a):Figa jaki masz aparat? Chodzi mi o nazwę ;) Bo robi swietne zdjęcia...:roflt: :roflt: :roflt: g_o_n_i_a napisał(a):On tez odgapia od Figowej!! :evil_lol: (taki kudlaty, ze prawie nie widac pysia otwartego) Cichaj Ty! A pyska to mu trzeba obciąć bo jak je i pije wodę to póxniej brudzi wszystko naokoło :mad: Wlasnie - czy sa jakieś leki by pohamwać... ekhmmm... no ten u psa? Bo mnie Misko chciał zgwałcić ostatnio, za nic go nie mogłam powstrzymać, a z przypieciem go z powrotem do łańcucha miałam spore problemy... :angryy::angryy: Quote
g_o_n_i_a Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name=':: FiGa ::']WIesz co? Ty się schowaj! Zgredzia :loveu: Jak ja Cię czasami kofam staruszko :loveu::loveu: Cichaj Ty! A pyska to mu trzeba obciąć bo jak je i pije wodę to póxniej brudzi wszystko naokoło :mad: Wlasnie - czy sa jakieś leki by pohamwać... ekhmmm... no ten u psa? Bo mnie Misko chciał zgwałcić ostatnio, za nic go nie mogłam powstrzymać, a z przypieciem go z powrotem do łańcucha miałam spore problemy... :angryy::angryy: Nie bede sie chowac :shake: Zgredziocha jest git, co Ty chcesz od niej. :mad: Taki jego urok... :loveu: :loveu: Pewnie coś by się znalazło, zeby to uspokoić.. Albo kastracja - to daje 100% gwarancje :diabloti: ;) [quote name=':: FiGa ::'] Jakie pikne :multi: :multi: Ten pysio roześmiany i te łaputki skrzyżowane!! :loveu: :loveu: Figuuul... :iloveyou: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Mniaaaam, była niemożliwie dobra :loveu::eviltong: Kuś dalej, kuś... :mad: :p Śliczna panna, a jaka roześmiana :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Nie bede sie chowac :shake: Zgredziocha jest git, co Ty chcesz od niej. :mad: Taki jego urok... :loveu: :loveu: Pewnie coś by się znalazło, zeby to uspokoić.. Albo kastracja - to daje 100% gwarancje :diabloti: ;) Jakie pikne :multi: :multi: Ten pysio roześmiany i te łaputki skrzyżowane!! :loveu: :loveu: Figuuul... :iloveyou:Ta zgredzia jest git, do momentu aż sama nie usuwa z siebie plików :mad: Co też zrobiła z wczorajszymi filmami :placz: Został jeden :mad::angryy: Urok JS to jest... :loveu::loveu: Tylko kto mi przyjmie psa który ŚMIERDZI i rzuca się na wszystko do kastracji? :diabloti: Dziekujemy :loveu: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Kuś dalej, kuś... :mad: :p Śliczna panna, a jaka roześmiana :loveu:Łaaaa uwielbiam truskawki :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Wczoraj na spacerze zastrzymała mnie moja sasiadka i pyta się "Za ile kupiliscie swojego psa", na co ja jej niepamietam, a ona "O widzisz a ja kupiłam sobie swojego z 150zł". Nie dowiedziałam się co to za rasa, sama powiem że nie jestem pewna co to jak tego psa zobaczyłam :lol: A jak Wy myślicie? :lol: Strasznie rozmazane :roll: Quote
g_o_n_i_a Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Ta zgredzia jest git, do momentu aż sama nie usuwa z siebie plików :mad: Co też zrobiła z wczorajszymi filmami :placz: Został jeden :mad::angryy: Urok JS to jest... :loveu::loveu: Tylko kto mi przyjmie psa który ŚMIERDZI i rzuca się na wszystko do kastracji? :diabloti: Dziekujemy :loveu: Hah, lol, bowska kom. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :oops: :oops: Nooo... Pani Sochacka? :biggrina: Quote
wiq Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 http://img515.imageshack.us/img515/4796/obraz247km3.jpg ponoć eleganckim damom nie wypada zakładać nogi na nogę:evil_lol: co do pieska - myślę, że sąsiadka kupiła sobie ślicznego kundelka:loveu:;) Quote
g_o_n_i_a Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Łaa jaki śliczny :loveu: Ktoś ubił interes :shake: [quote name=':: FiGa ::'] Czab tez odgapia od Figowej!! :evil_lol: :evil_lol: Ale miłosć :loveu: :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Hah, lol, bowska kom. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :oops: :oops: Nooo... Pani Sochacka? :biggrina:Bardzo bowska :mad::mad: :crazyeye: :roflt: :roflt: :roflt: [quote name='wiq']http://img515.imageshack.us/img515/4796/obraz247km3.jpg ponoć eleganckim damom nie wypada zakładać nogi na nogę:evil_lol: co do pieska - myślę, że sąsiadka kupiła sobie ślicznego kundelka:loveu:;)Też myslałam na pierwszy rzut oka że to kundel, a ta mi wyskakuje że go kupiła :roll: jej sun chwalił się wsżedzie że kupią sobie husky :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Łaa jaki śliczny :loveu: Ktoś ubił interes :shake: Czab tez odgapia od Figowej!! :evil_lol: :evil_lol: Ale miłosć :loveu: :cool3:Sliczny to owszem :loveu: Ale bardzo bojaźliwe stworzonko z niego :shake: Idiotów nie brakuje :evil_lol::evil_lol: Wszyscy od niej odgapiają :mad: Quote
Cambel&Megi Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Witam :cool3: Przejrzałam galerię Gosi, Ilony, teraz chyba zabiorę się za Twoją Sylwia :cool: xD Quote
g_o_n_i_a Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Sliczny to owszem :loveu: Ale bardzo bojaźliwe stworzonko z niego :shake: Idiotów nie brakuje :evil_lol::evil_lol: Wszyscy od niej odgapiają :mad: Nie dziwię się, ze bojaźliwe.:shake: Pewnie pochodzi z jakiegoś nieciekawego źródła... Fakt, troche są naiwni... :roll: Wiesz co? Powinnaś napisac - wszystkie prawa zastrzeżone :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Cambel napisał(a):Witam :cool3: Przejrzałam galerię Gosi, Ilony, teraz chyba zabiorę się za Twoją Sylwia :cool: xDMiło nam :lol: g_o_n_i_a napisał(a):Nie dziwię się, ze bojaźliwe.:shake: Pewnie pochodzi z jakiegoś nieciekawego źródła... Fakt, troche są naiwni... :roll: Wiesz co? Powinnaś napisac - wszystkie prawa zastrzeżone :evil_lol:Troszeczkę :diabloti: I karać każdego kto odgapi grzywną :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Dziś jest u nas braciszek Rudej :loveu: Jutro zawożę go do domku:loveu: , Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Czabuś nareszcie :loveu: To jak walka psów wygląda :p I gdzie był wtedy TOZ?! :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 To było na tyle dziś :bye: DObranoc :sleep: Quote
BBeta Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Kociaki są przecudne :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: I te błękitne oczka :loveu: Dobranoc :calus: Quote
Cambel&Megi Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Łaa Figul jakie macie widoczki :loveu: http://img490.imageshack.us/img490/8745/obraz318ig0.jpg Jakie one kochane kluchy :loveu: Śliczniaste fotencje :cool3: branoc :bye: Quote
Recommended Posts