Coffee&Nera Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Figgg mam prośbe- dalabys mi duzą fote czabiego tą pierwszą xD A dokladniej tą: Quote
Cambel&Megi Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Ale śliczne foty :loveu: http://img477.imageshack.us/img477/1200/obraz357nw4.jpg http://img236.imageshack.us/img236/2264/obraz336cq2.jpg Sylwia, mam prośbę, ja też bym chciałą tą fotę Czaba w powiększeniu :cool3: Powracamy z Nerą do naszego fetyszu! tzn wywoływanie fot Figi / teraz Czabiego i do ramek :D Foty Rudej? Pewnie ! :cool3: Quote
Coffee&Nera Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Ja juz Figową z tamtego lata mam w ramce xD Pokaze ci xD Teraz Czabi i Jack'iego bede tonami wywolywac xD Boze chyba mi niestarczy na fotografa nieźle na Nerze zarobią xD Quote
:: FiGa :: Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Dziewczyny problem jest w tym że - to są orginalne formaty tych zdjęć :evil_lol: Nie zauważyłam że robiłam takie małe pirdółki które sie w wiekszości porozmazywały :lol: Quote
Coffee&Nera Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Nieuwierze ci zeby mi mial ktoś doplacic xD Figa nieudawaj xD Quote
:: FiGa :: Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='Nerul']Nieuwierze ci zeby mi mial ktoś doplacic xD Figa nieudawaj xD Alez nikt nie kaze Ci wierzyc :evil_lol::evil_lol: Ja piszę jak jest :p Quote
Cambel&Megi Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 JEEEEJ FIGA ! KOCHAM RUDĄ! :calus: Jaka ona kochana, i jakie fajne miny robi :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Dalmatynkaa Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Rozjaśniłam troche fotke Sylwiulca, bo na tamtej nie było nic widać :diabloti: :eviltong: To naprawdę Ty :-o Ps. A coś Ty se tak nogawke podwinęła ?:hmmmm: Quote
Coffee&Nera Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Figowa jest taka jak zawsze tylko inną mine szczelila xD Co do kota- te fotki nadają sie na pocztóki xD Quote
:: FiGa :: Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='Dalmatynkaa']Rozjaśniłam troche fotke Sylwiulca, bo na tamtej nie było nic widać :diabloti: :eviltong: To naprawdę Ty :-o Ps. A coś Ty se tak nogawke podwinęła ?:hmmmm:Wstrętna, wredna, parszywa... :mad: No nie mówcie że niepodobna jestem :evil_lol::evil_lol: A nogawkę podwinęłam bo było mokro, po deszczu, była niedziela, a my wybrałysmy się w pola :diabloti: OBŁOCONĄ drogą :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Nerul napisał(a):Figowa jest taka jak zawsze tylko inną mine szczelila xD Co do kota- te fotki nadają sie na pocztóki xDA tym znowu z tymi pocztówkami odwala :evil_lol::evil_lol: Quote
Dalmatynkaa Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Aha rozumiem, jedna nogawka jest na niedziele, dlatego jej nie brudzisz, a druga jest używana w dni powszednie :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Chyba kazdy zna tą akcje z "lekko" obloconą drogą co potem okazuje sie totalnym bagnem ze sie buta gubi xD Quote
:: FiGa :: Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Dalmatynkaa napisał(a):Aha rozumiem, jedna nogawka jest na niedziele, dlatego jej nie brudzisz, a druga jest używana w dni powszednie :evil_lol:Rozwinęła mi się :mad::mad: Jadzikowa zdrajca jeden zrobiła mi tez zdjęcie jak je poprawiam [cholerne cały czas się rozwijały :angryy:] i później podczas oglądania zdjęć na kompie niespodziewka - SYLA na zdjęciach :crazyeye: z głupimi minami bo jakby inaczej :evil_lol::evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Dzisiejszy Miskowy i lece na rolki ;) Quote
g_o_n_i_a Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Hej! Ale nagadałyście... :mad: [quote name=':: FiGa ::'] Hah myslisz że byłabym w stanie zapomnieć Wiadomo - slepa jestes Kotuszek obiadał się mleczkiem. A właściwie to obiadał sie tu nie pasuje - on tylko maczał w nim pyszczek :lol: Za mlekiem Rudzik nie przepada :shake: No ja mysle, ze nie zapomnialabys! :roflt: Czy kazdy musi wiedziec, ze jestem slepa? :placz: A kotuszkowi mleczko nie szkodzi? Cóz, nie chcę podpaść Ilonie, więc nie będe pisać że ja Cie che :diabloti: [a Gonia to .... :crazyeye: wypatroszyłaby mnie w piątek] Padam.. :roflt: :roflt: [quote name=':: FiGa ::'] Jaaa Msiioooooooooooooooooo :loveu: A Kibiś jaki fruwający! :cool3: [quote name=':: FiGa ::'] W rzeszowie bedę za kilka dni :diabloti: A co do innej wizyty :razz: To juz tylko ja i Gonia wiemy kiedy, co i jak I lepiej żeby tak zostało :diabloti: [prawda wnusiu? Konspiracja :cool3: [quote name='Cambel']MMm Ty jędzo! Z Gosią się umawiasz a z nami nie ! Wrr.. :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No co, to moja Babunia :loveu: [quote name=':: FiGa ::'] Hah a my sie z Gonią naradzałysmy czy przyjąć dwa dzieciaki, a w międzyczasie wyłyśmy ze smiechu, no i jak juz w koncu doszłysmy do porozumienia to się dowiedziałyśmy że rezygnujecie No wlasnie, my sie zdecydowalysmy, a tu takie cos - dzieciaki... [quote name=':: FiGa ::'] Zgadnijcie czyja to łapka.. a raczej ejj odcisk Kfatek Piękne!!!!!!! :multi: :multi: [quote name=':: FiGa ::'] Jaka słodziutka :loveu: :loveu: Quote
psiulka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Jak to możliwe, że dopiero co było tu 498 stron?? o.O Quote
Cambel&Megi Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='psiulka']Jak to możliwe, że dopiero co było tu 498 stron?? o.O Hm? Chyba coś Ci się pomyliło :lol: Jeszcze trochę do 498... Quote
psiulka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Nic mi się nie pomyliło. Widziałam i dlatego napisałam, że już niedługo dobijemy do 500... To nie możliwe... Quote
:: FiGa :: Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='g_o_n_i_a'] Ale nagadałyście... No nie? :shake: Wariatki :shake: [quote name='g_o_n_i_a'] No ja mysle, ze nie zapomnialabys! :roflt: Czy kazdy musi wiedziec, ze jestem slepa? A kotuszkowi mleczko nie szkodzi? Hahahah :roflt: A czy to tajemnica jakaś? :evil_lol: Mleczko mu nie szkodzi bo praktycznie go nie pije :evil_lol: [quote name='g_o_n_i_a'] Padam.. :roflt: A czy nie byłoby tak? Mimo wszystko nie chcę jeszcze opuszczać tego świata :cool3: [quote name='g_o_n_i_a'] Msiioooooooooooooooooo :loveu: A Kibiś jaki fruwający! Aj no nie udawaj :eviltong: Widziałaś lepsze :roflt: Lewitował, tzn JA go lewitowałam :evil_lol: [tak tak, ten pedałek :eviltong:] [quote name='g_o_n_i_a'] Konspiracja :roflt: Weź Ty nie przyznawaj sie publicznie :evil_lol: [quote name='g_o_n_i_a'] No co, to moja Babunia :loveu: :crazyeye::crazyeye: ANI SŁOWA O TEJ EKSCENTRYCZNEJ BABIE! :scared: [quote name='g_o_n_i_a'] No wlasnie, my sie zdecydowalysmy, a tu takie cos - dzieciaki...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::siara: [quote name='g_o_n_i_a'] Piękne!!!!!!! :multi:A nikt nie zgadnie czyja to łapka była? :cool3: [quote name='Nerul']Znikam- bede potem paaa :*Pa :cool3: [quote name='psiulka']Jak to możliwe, że dopiero co było tu 498 stron?? o.OHahah :roflt: [quote name='psiulka']Nic mi się nie pomyliło. Widziałam i dlatego napisałam, że już niedługo dobijemy do 500... To nie możliwe...Ilonko, a różowe słoniki też były? :roflt: [mnie dziś krowy.. tzn słonie wstrętne nie odwiedziły, więc chyba poszły do Ciebie :placz::placz:] Quote
g_o_n_i_a Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 :: FiGa :: napisał(a): A czy to tajemnica jakaś? :evil_lol: A nie? Teraz beda sie z goni smiac! :nonono2: :: FiGa :: napisał(a): A czy nie byłoby tak? Mimo wszystko nie chcę jeszcze opuszczać tego świata :cool3: :mdleje:Co zlego to nie ja... :roflt: :roflt: :: FiGa :: napisał(a): Aj no nie udawaj :eviltong: Widziałaś lepsze :roflt: Ale na kazdym jest TEN Mis :eviltong: :: FiGa :: napisał(a): Lewitował, tzn JA go lewitowałam :evil_lol: [tak tak, ten pedałek :eviltong:] Pedałka? :knuje: Aa... Hahahahahhh:boom: :: FiGa :: napisał(a): :roflt: Weź Ty nie przyznawaj sie publicznie :evil_lol: Wydalo sie... :: FiGa :: napisał(a): :evil_lol::evil_lol::evil_lol::siara: :roflt::roflt::roflt: Masz cos to TEJ BABKI? :shake: Quote
:: FiGa :: Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):A nie? Teraz beda sie z goni smiac! :nonono2: Niech tylko spróbują :x [:roflt:] g_o_n_i_a napisał(a): :mdleje:Co zlego to nie ja... :roflt: :roflt: Ja się Ciebe boję.. :placz::placz: g_o_n_i_a napisał(a): Ale na kazdym jest TEN Mis :eviltong: Hahah :lol: g_o_n_i_a napisał(a): Pedałka? :knuje: Aa... Hahahahahhh:boom: Wstrętna krowa :evil_lol: g_o_n_i_a napisał(a): Wydalo sie...Za długi jęzor masz :shake: g_o_n_i_a napisał(a)::roflt::roflt::roflt:I ona mi pisze że wariatka jestem :diabloti: Odezwała się ta co ma wszystko z głową OK :diabloti: g_o_n_i_a napisał(a): Masz cos to TEJ BABKI? :shake::crazyeye: Nie mam! Ja babcie kocham! :lol: Swoją drogą - każą miłowanemu o. Rydzykowi przeprosić na antenie panią prezydentową :shake: Oszaleli!! Quote
Recommended Posts