_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::'][COLOR=Red]No nie udawaj że się tym przejmujesz :evil_lol:[/COLOR] [/quote] [COLOR=Red]dobra :D [COLOR=Yellow][SIZE=1]fo**** sie do woli :diabloti:[/SIZE][/COLOR][/COLOR] Quote
Marta_Ares Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Za daleko :-([/quote] zawsze mozna dojechac pociagiem:eviltong: tak jak ja to robie:evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Wesoło mi :p [/quote] Już myslalam, ze sie cieszysz, ze bede miala co do 4 robić w przyszla sobote. :evil_lol: [quote name='_ChiQuiTa_']tchórze ja bym se chciała pocytać :D [/quote] Jakbym go nie usunęła, to bym Ci dała... Ale to byl taki etap w moim zyciu, ze lepiej do tego wracac. :shake: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Marta_Ares']zawsze mozna dojechac pociagiem:eviltong: tak jak ja to robie:evil_lol:[/quote] ja też bym sie zabrała ale nie z Tiną na takie spotkania bo ona by dupą telepała i chciała by być cały czas na rękach :shake: [quote name='Gosia']Jakbym go nie usunęła, to bym Ci dała... Ale to byl taki etap w moim zyciu, ze lepiej do tego wracac. :shake:[/QUOTE] no to ok. ja tez miałam takie okresy ze lepiej nie pamietac Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Zgadzam sie :evil_lol: A ja by pojechala, ale za mała jestem :p Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'] a jeszcze za dużo rzeczy sie dowiecie i bedziecie mi zarzucac ze pijak i cpun jestem :diabloti::diabloti:[/quote]To to my już wiemy:diabloti: [quote name='_ChiQuiTa_'][COLOR=Red]dobra :D [COLOR=Yellow][SIZE=1]fo**** sie do woli :diabloti:[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/quote]:mad: [quote name='Marta_Ares']zawsze mozna dojechac pociagiem:eviltong: tak jak ja to robie:evil_lol:[/quote]Ty 18 masz to cwaniakujesz :diabloti: [quote name='g_o_n_i_a']Już myslalam, ze sie cieszysz, ze bede miala co do 4 robić w przyszla sobote. :evil_lol: [/quote]A ja nic nie obiecywałam, jeszcze moge miec inne plany :eviltong: [quote name='_ChiQuiTa_']ja też bym sie zabrała ale nie z Tiną na takie spotkania bo ona by dupą telepała i chciała by być cały czas na rękach :shake:[/quote]Figowa tak samo, tylko by gapiła kiedy wracać będziemy :mad: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 ja tez bym pojechała ale Tinucha nie jest towarzyska... :( Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] A ja nic nie obiecywałam, jeszcze moge miec inne plany :eviltong: [/quote] A prosze bardzo. Z Toba sie nie umawialam, wiec co? :razz: Pewnie znowu sie przykleisz, a jak. :shake: :evil_lol: A ja mam odziwo towarzyskiego psa, gorzej ze mną. :shake: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::'][COLOR=Red]To to my już wiemy:diabloti:[/COLOR] :mad: [COLOR=Orange] Ty 18 masz to cwaniakujesz :diabloti:[/COLOR] [COLOR=DarkOrchid] Figowa tak samo, tylko by gapiła kiedy wracać będziemy [/COLOR]:mad:[/quote] [COLOR=Red]a my slałam ze nie :-( [COLOR=Black]a tą pałą nie machaj bo krzywde sobie zrobisz :eviltong: [COLOR=Orange]cwaniara :x [COLOR=DarkOrchid]Hheheh ale sie zgrały :diabloti:[/COLOR] [/COLOR] [/COLOR] [/COLOR] Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='g_o_n_i_a'] A ja mam odziwo towarzyskiego psa, gorzej ze mną. :shake:[/quote] A ja jestem towarzyska a moj pies nie.... moze się zamienimy?? Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']A ja jestem towarzyska a moj pies nie.... moze się zamienimy??[/quote] Nie zamieniam sie moim Skarbem!! :shake: Za nic w świecie. :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']A prosze bardzo. Z Toba sie nie umawialam, wiec co? :razz: Pewnie znowu sie przykleisz, a jak. :shake: :evil_lol: A ja mam odziwo towarzyskiego psa, gorzej ze mną. :shake:[/quote]Ja się przykleję? :angryy: A u mnie jest tak że ani pies ani pancia towarzyscy nie są :evil_lol::evil_lol: [quote name='evaxon']czesc Figowe stworki:p[/quote]Cześć Tigierkki :p Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] A u mnie jest tak że ani pies ani pancia towarzyscy nie są :evil_lol::evil_lol: [/quote] noo napewno :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Do zobaczyska :) Odiwedzajcie nas co jakis czas coby galeria nie upadła :lol: Papa :bye: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Ja się przykleję? :angryy: [/quote] Nooo, tak jak wczoraj. :evil_lol: Cześć :bye: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Przynoszę cos dla mojego Misia... Kawałek nieba, w ktore uwielbiam gapic. :loveu: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images21.fotosik.pl/26/e042fbb91ac7cfc2.jpg[/IMG][/URL] Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Ale cudne...... uwielbiam zachody słońca :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 No co jest dopiero pisałam posta i juz go nie ma... znowu to samo ?? Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [SIZE=3]Gosiu[/SIZE] :crazyeye::crazyeye::multi::multi::multi::multi: To zdjęcie jest piekne :loveu::loveu::loveu: Jak mogłas w ogóle pomyśleć że mi sie nie spodoba, nie ma takiej opcji :loveu::loveu::loveu: [SIZE=7][COLOR=Purple][COLOR=Blue]Bardzo bardzo dziękuję[/COLOR][COLOR=Blue]![/COLOR][/COLOR][/SIZE] :loveu::loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Zaczyna się własnie mecz o bezcenne trzy punkty, czyli Barcelona – Athletic.. Ajj nie mogę sie napatrzeć na to zdjęcie :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::'][SIZE=3]Gosiu[/SIZE] :crazyeye::crazyeye::multi::multi::multi::multi: To zdjęcie jest piekne :loveu::loveu::loveu: Jak mogłas w ogóle pomyśleć że mi sie nie spodoba, nie ma takiej opcji :loveu::loveu::loveu: [SIZE=7][COLOR=purple][COLOR=blue]Bardzo bardzo dziękuję[/COLOR][COLOR=blue]![/COLOR][/COLOR][/SIZE] :loveu::loveu::loveu:[/quote] Łiiii... :oops: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Łiiii... :oops:[/quote]:buzi: Po pierwszej połowie jest 3:0 dla BARCY :multi: Pierwsza samobójcza :evil_lol:, druga strzelił UWAGA Xavi [od niego Czabik ma imie:razz:], trzecią Eto'o :multi::multi: Quote
Recommended Posts