Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

Posted

[quote name=':: FiGa ::'][COLOR=Red]No nie udawaj że się tym przejmujesz :evil_lol:[/COLOR]
[/quote]

[COLOR=Red]dobra :D [COLOR=Yellow][SIZE=1]fo**** sie do woli :diabloti:[/SIZE][/COLOR][/COLOR]

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name=':: FiGa ::']
Wesoło mi :p
[/quote]
Już myslalam, ze sie cieszysz, ze bede miala co do 4 robić w przyszla sobote. :evil_lol:

[quote name='_ChiQuiTa_']tchórze ja bym se chciała pocytać :D
[/quote]
Jakbym go nie usunęła, to bym Ci dała... Ale to byl taki etap w moim zyciu, ze lepiej do tego wracac. :shake:

Posted

[quote name='Marta_Ares']zawsze mozna dojechac pociagiem:eviltong: tak jak ja to robie:evil_lol:[/quote]

ja też bym sie zabrała ale nie z Tiną na takie spotkania bo ona by dupą telepała i chciała by być cały czas na rękach :shake:

[quote name='Gosia']Jakbym go nie usunęła, to bym Ci dała... Ale to byl taki etap w moim zyciu, ze lepiej do tego wracac. :shake:[/QUOTE]

no to ok. ja tez miałam takie okresy ze lepiej nie pamietac

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']
a jeszcze za dużo rzeczy sie dowiecie i bedziecie mi zarzucac ze pijak i cpun jestem :diabloti::diabloti:[/quote]To to my już wiemy:diabloti:

[quote name='_ChiQuiTa_'][COLOR=Red]dobra :D [COLOR=Yellow][SIZE=1]fo**** sie do woli :diabloti:[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/quote]:mad:

[quote name='Marta_Ares']zawsze mozna dojechac pociagiem:eviltong: tak jak ja to robie:evil_lol:[/quote]Ty 18 masz to cwaniakujesz :diabloti:

[quote name='g_o_n_i_a']Już myslalam, ze sie cieszysz, ze bede miala co do 4 robić w przyszla sobote. :evil_lol: [/quote]A ja nic nie obiecywałam, jeszcze moge miec inne plany :eviltong:

[quote name='_ChiQuiTa_']ja też bym sie zabrała ale nie z Tiną na takie spotkania bo ona by dupą telepała i chciała by być cały czas na rękach :shake:[/quote]Figowa tak samo, tylko by gapiła kiedy wracać będziemy :mad:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']
A ja nic nie obiecywałam, jeszcze moge miec inne plany :eviltong:
[/quote]
A prosze bardzo. Z Toba sie nie umawialam, wiec co? :razz: Pewnie znowu sie przykleisz, a jak. :shake: :evil_lol:

A ja mam odziwo towarzyskiego psa, gorzej ze mną. :shake:

Posted

[quote name=':: FiGa ::'][COLOR=Red]To to my już wiemy:diabloti:[/COLOR]

:mad:

[COLOR=Orange] Ty 18 masz to cwaniakujesz :diabloti:[/COLOR]

[COLOR=DarkOrchid] Figowa tak samo, tylko by gapiła kiedy wracać będziemy [/COLOR]:mad:[/quote]

[COLOR=Red]a my slałam ze nie :-(

[COLOR=Black]a tą pałą nie machaj bo krzywde sobie zrobisz :eviltong:

[COLOR=Orange]cwaniara :x

[COLOR=DarkOrchid]Hheheh ale sie zgrały :diabloti:[/COLOR]

[/COLOR]

[/COLOR]

[/COLOR]

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']A prosze bardzo. Z Toba sie nie umawialam, wiec co? :razz: Pewnie znowu sie przykleisz, a jak. :shake: :evil_lol:

A ja mam odziwo towarzyskiego psa, gorzej ze mną. :shake:[/quote]Ja się przykleję? :angryy:

A u mnie jest tak że ani pies ani pancia towarzyscy nie są :evil_lol::evil_lol:

[quote name='evaxon']czesc Figowe stworki:p[/quote]Cześć Tigierkki :p

Posted

[SIZE=3]Gosiu[/SIZE] :crazyeye::crazyeye::multi::multi::multi::multi:
To zdjęcie jest piekne :loveu::loveu::loveu: Jak mogłas w ogóle pomyśleć że mi sie nie spodoba, nie ma takiej opcji :loveu::loveu::loveu:

[SIZE=7][COLOR=Purple][COLOR=Blue]Bardzo bardzo dziękuję[/COLOR][COLOR=Blue]![/COLOR][/COLOR][/SIZE]
:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name=':: FiGa ::'][SIZE=3]Gosiu[/SIZE] :crazyeye::crazyeye::multi::multi::multi::multi:
To zdjęcie jest piekne :loveu::loveu::loveu: Jak mogłas w ogóle pomyśleć że mi sie nie spodoba, nie ma takiej opcji :loveu::loveu::loveu:

[SIZE=7][COLOR=purple][COLOR=blue]Bardzo bardzo dziękuję[/COLOR][COLOR=blue]![/COLOR][/COLOR][/SIZE]
:loveu::loveu::loveu:[/quote]

Łiiii... :oops:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Łiiii... :oops:[/quote]:buzi:

Po pierwszej połowie jest 3:0 dla BARCY :multi: Pierwsza samobójcza :evil_lol:, druga strzelił UWAGA Xavi [od niego Czabik ma imie:razz:], trzecią Eto'o :multi::multi: