Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie wiem czy się to wszystko uda , ale mój syn jedzie we wtorek w przyszłym tygodniu do Warszawy , prawdopodobnie będzie mógł w drodze powrotnej zahaczyć o Warkę ... namawiać go ? mógłby odwiedzić Samiego ...

Posted

[quote name='lilk_a']nie wiem czy się to wszystko uda , ale mój syn jedzie we wtorek w przyszłym tygodniu do Warszawy , prawdopodobnie będzie mógł w drodze powrotnej zahaczyć o Warkę ... namawiać go ? mógłby odwiedzić Samiego ...[/QUOTE]
Nooooooooooooooooooo ;-)!!!

Posted (edited)

dotarła wpłata jednorazowa od[B] Marty G z Potrkowa Trybunalskiego wysokości 50 zł [/B]
dziękujemy pięknie :loveu:
[SIZE=3][I][FONT=Georgia][COLOR=red]wszystko rozpisane w:[/COLOR][/FONT][/I][I][FONT=Georgia][B][U][COLOR=red]
[/COLOR][/U][/B] [/FONT][/I][URL="http://www.lilka.grabalski.gre.pl/sami2012.xls"][FONT=Georgia][B]Arkusz kalkulacyjny rozliczeń Samiego -klik![/B][/FONT][/URL]
[SIZE=2]
Piotrek na odbicie na Warke namówiony , choć nie musiałam długo namawiać ;) teraz zapytam jamora czy można odwiedzić Samiego pod wieczór we wtorek :)[/SIZE]
[/SIZE]

Edited by lilk_a
Posted

[quote name='lilk_a']nie wiem czy się to wszystko uda , ale mój syn jedzie we wtorek w przyszłym tygodniu do Warszawy , prawdopodobnie będzie mógł w drodze powrotnej zahaczyć o Warkę ... namawiać go ? mógłby odwiedzić Samiego ...[/QUOTE]
jeżeli byłby skory, jak najbardziej!

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/threads/222239-%C5%9ACIERECZKOWO-WALENTYNKOWO-SKARPETKOWO-do-7-.02-12-.?p=18536929#post18536929[/url]

[FONT="Arial Black"]Mały bazareczek dla Samusia .Zapraszam.[/FONT]

Posted

[quote name='docha']jeżeli byłby skory, jak najbardziej![/QUOTE]coś się chyba pozmienia jednak , ale mam nadzieję , że tylko będzie to przesunięcie w czasie , syn miał jechać do Warszawy do firmy Samsung na rozmowę kwalifikacyjną , ale się waha , bo chyba nie bardzo chce zmienić to co ma tu na miejscu ( przeprowadzka itp), więc mógłby też odwiedzić Samsunga w Warce :) zobaczymy , jeśli się jednak zdecyduje , to na pewno skręci do Warki

[quote name='anna10025']:oops:Ato , po raz kolejny przelałam deklaracje na Twoje konto dla Samiego na luty....Sorki to juz ostatni raz ... zmieniłam numer konta na konto Lilki.[/QUOTE]
jakoś damy radę :)
[quote name='Javena'][URL="http://www.dogomania.pl/threads/222239-%C5%9ACIERECZKOWO-WALENTYNKOWO-SKARPETKOWO-do-7-.02-12-.?p=18536929#post18536929"]http://www.dogomania.pl/threads/222239-%C5%9ACIERECZKOWO-WALENTYNKOWO-SKARPETKOWO-do-7-.02-12-.?p=18536929#post18536929[/URL]

[FONT=Arial Black]Mały bazareczek dla Samusia .Zapraszam.[/FONT][/QUOTE]
dziękujemy :) już tam idę popodnosić :)

Posted

[quote name='lilk_a']coś się chyba pozmienia jednak , ale mam nadzieję , że tylko będzie to przesunięcie w czasie , syn miał jechać do Warszawy do firmy Samsung na rozmowę kwalifikacyjną , ale się waha , bo chyba nie bardzo chce zmienić to co ma tu na miejscu ( przeprowadzka itp), więc mógłby też odwiedzić Samsunga w Warce :) zobaczymy , jeśli się jednak zdecyduje , to na pewno skręci do Warki[/QUOTE]
jeśli będzie jechał i będzie miał czas i ochotę to zajedzie, wieczorem jednak chyba nie ma większego sensu, dzień jest krótki, Sami w budę wlizie jak zwykle i tyle będzie go widział.

Posted

[quote name='anna10025']:oops:Ato , po raz kolejny przelałam deklaracje na Twoje konto dla Samiego na luty....Sorki to juz ostatni raz ... zmieniłam numer konta na konto Lilki.[/QUOTE]

Etam... nie ma sprawy ;)

Posted

[quote name='lilk_a']witajcie :)
kiedy skończą się mrozy ???? mam już dość!!! :)[/QUOTE]
Mnie wykończają psychicznie - myślę o tych wszystkich zamarzających biedakach :-(...

Posted

Strasznie zimno................nie moge myslec, o tych wszystkich marznacych, glodnych ludziach, zwierzetach.Dzisiaj u mnie w ogrodku kolejka kotow do miski sie ustawila, goraca woda zamarza w 5 minut......................Ptaki , jedza bardzo wolno,sa po nocy bardzo przemarzniete.......

Posted (edited)

ja wysypuję na hałdę kompostową resztki kuchenne, w tym chleb i ptaszydła tam się stołują, wszystkie sroki z okolicy zlatują się.

Edit. chciałam wam powiedzieć, że do kociej budki, podłożyłam pod kocyk poduszkę elektryczną włączoną na 1 najniższe ustawienie i ona grzeje od wczorajszego dnia. kocica zadowolona, tak ,że nie wychodzi z niej, tylko nie wiem jak długo wytrzyma ta poduszka mimo, że jest starej produkcji jeszcze PRL pamięta.

Edited by docha
Posted

[quote name='Javena'][url]http://www.dogomania.pl/threads/222239-%C5%9ACIERECZKOWO-WALENTYNKOWO-SKARPETKOWO-do-7-.02-12-.?p=18536929#post18536929[/url]

[FONT="Arial Black"]Mały bazareczek dla Samusia .Zapraszam.[/FONT][/QUOTE]

Idę pozwiedzać...

Posted

[quote name='docha']ja wysypuję na hałdę kompostową resztki kuchenne, w tym chleb i ptaszydła tam się stołują, wszystkie sroki z okolicy zlatują się.

Edit. chciałam wam powiedzieć, że do kociej budki, podłożyłam pod kocyk poduszkę elektryczną włączoną na 1 najniższe ustawienie i ona grzeje od wczorajszego dnia. kocica zadowolona, tak ,że nie wychodzi z niej, tylko nie wiem jak długo wytrzyma ta poduszka mimo, że jest starej produkcji jeszcze PRL pamięta.[/QUOTE] to ma kotka miejscówkę klasy lux :lol: