lilk_a Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 [B]datarła wpłata od[/B][B] Bjuty na luty ___ 10 zł[/B] dziękuję :loveu: wszystko w drugim poście Quote
lilk_a Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 nie wiem czy się to wszystko uda , ale mój syn jedzie we wtorek w przyszłym tygodniu do Warszawy , prawdopodobnie będzie mógł w drodze powrotnej zahaczyć o Warkę ... namawiać go ? mógłby odwiedzić Samiego ... Quote
jola_li Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 [quote name='lilk_a']nie wiem czy się to wszystko uda , ale mój syn jedzie we wtorek w przyszłym tygodniu do Warszawy , prawdopodobnie będzie mógł w drodze powrotnej zahaczyć o Warkę ... namawiać go ? mógłby odwiedzić Samiego ...[/QUOTE] Nooooooooooooooooooo ;-)!!! Quote
lilk_a Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 (edited) dotarła wpłata jednorazowa od[B] Marty G z Potrkowa Trybunalskiego wysokości 50 zł [/B] dziękujemy pięknie :loveu: [SIZE=3][I][FONT=Georgia][COLOR=red]wszystko rozpisane w:[/COLOR][/FONT][/I][I][FONT=Georgia][B][U][COLOR=red] [/COLOR][/U][/B] [/FONT][/I][URL="http://www.lilka.grabalski.gre.pl/sami2012.xls"][FONT=Georgia][B]Arkusz kalkulacyjny rozliczeń Samiego -klik![/B][/FONT][/URL] [SIZE=2] Piotrek na odbicie na Warke namówiony , choć nie musiałam długo namawiać ;) teraz zapytam jamora czy można odwiedzić Samiego pod wieczór we wtorek :)[/SIZE] [/SIZE] Edited February 2, 2012 by lilk_a Quote
docha Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 [quote name='lilk_a']nie wiem czy się to wszystko uda , ale mój syn jedzie we wtorek w przyszłym tygodniu do Warszawy , prawdopodobnie będzie mógł w drodze powrotnej zahaczyć o Warkę ... namawiać go ? mógłby odwiedzić Samiego ...[/QUOTE] jeżeli byłby skory, jak najbardziej! Quote
anna10025 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 :oops:Ato , po raz kolejny przelałam deklaracje na Twoje konto dla Samiego na luty....Sorki to juz ostatni raz ... zmieniłam numer konta na konto Lilki. Quote
Javena Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 [url]http://www.dogomania.pl/threads/222239-%C5%9ACIERECZKOWO-WALENTYNKOWO-SKARPETKOWO-do-7-.02-12-.?p=18536929#post18536929[/url] [FONT="Arial Black"]Mały bazareczek dla Samusia .Zapraszam.[/FONT] Quote
lilk_a Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 [quote name='docha']jeżeli byłby skory, jak najbardziej![/QUOTE]coś się chyba pozmienia jednak , ale mam nadzieję , że tylko będzie to przesunięcie w czasie , syn miał jechać do Warszawy do firmy Samsung na rozmowę kwalifikacyjną , ale się waha , bo chyba nie bardzo chce zmienić to co ma tu na miejscu ( przeprowadzka itp), więc mógłby też odwiedzić Samsunga w Warce :) zobaczymy , jeśli się jednak zdecyduje , to na pewno skręci do Warki [quote name='anna10025']:oops:Ato , po raz kolejny przelałam deklaracje na Twoje konto dla Samiego na luty....Sorki to juz ostatni raz ... zmieniłam numer konta na konto Lilki.[/QUOTE] jakoś damy radę :) [quote name='Javena'][URL="http://www.dogomania.pl/threads/222239-%C5%9ACIERECZKOWO-WALENTYNKOWO-SKARPETKOWO-do-7-.02-12-.?p=18536929#post18536929"]http://www.dogomania.pl/threads/222239-%C5%9ACIERECZKOWO-WALENTYNKOWO-SKARPETKOWO-do-7-.02-12-.?p=18536929#post18536929[/URL] [FONT=Arial Black]Mały bazareczek dla Samusia .Zapraszam.[/FONT][/QUOTE] dziękujemy :) już tam idę popodnosić :) Quote
docha Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 [quote name='lilk_a']coś się chyba pozmienia jednak , ale mam nadzieję , że tylko będzie to przesunięcie w czasie , syn miał jechać do Warszawy do firmy Samsung na rozmowę kwalifikacyjną , ale się waha , bo chyba nie bardzo chce zmienić to co ma tu na miejscu ( przeprowadzka itp), więc mógłby też odwiedzić Samsunga w Warce :) zobaczymy , jeśli się jednak zdecyduje , to na pewno skręci do Warki[/QUOTE] jeśli będzie jechał i będzie miał czas i ochotę to zajedzie, wieczorem jednak chyba nie ma większego sensu, dzień jest krótki, Sami w budę wlizie jak zwykle i tyle będzie go widział. Quote
lilk_a Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 no zobaczymy :) a jak nie teraz to może na wiosnę :) a może już nie będzie to potrzebne bo Sami dom znajdzie... Quote
ata Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 [quote name='anna10025']:oops:Ato , po raz kolejny przelałam deklaracje na Twoje konto dla Samiego na luty....Sorki to juz ostatni raz ... zmieniłam numer konta na konto Lilki.[/QUOTE] Etam... nie ma sprawy ;) Quote
lilk_a Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 witajcie :) kiedy skończą się mrozy ???? mam już dość!!! :) Quote
jola_li Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 [quote name='lilk_a']witajcie :) kiedy skończą się mrozy ???? mam już dość!!! :)[/QUOTE] Mnie wykończają psychicznie - myślę o tych wszystkich zamarzających biedakach :-(... Quote
Ellig Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Strasznie zimno................nie moge myslec, o tych wszystkich marznacych, glodnych ludziach, zwierzetach.Dzisiaj u mnie w ogrodku kolejka kotow do miski sie ustawila, goraca woda zamarza w 5 minut......................Ptaki , jedza bardzo wolno,sa po nocy bardzo przemarzniete....... Quote
lilk_a Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 (edited) u nas ptaków wogóle nie widać ... nie wiem gdzie są ...choć widać, że jedzą to co im wysypujemy Edited February 3, 2012 by lilk_a Quote
Maryna Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 U mnie sikorki ,głównie ,grasują i jedzą,aż się kurzy.Szczególnie ziarno im smakuje Quote
docha Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 (edited) ja wysypuję na hałdę kompostową resztki kuchenne, w tym chleb i ptaszydła tam się stołują, wszystkie sroki z okolicy zlatują się. Edit. chciałam wam powiedzieć, że do kociej budki, podłożyłam pod kocyk poduszkę elektryczną włączoną na 1 najniższe ustawienie i ona grzeje od wczorajszego dnia. kocica zadowolona, tak ,że nie wychodzi z niej, tylko nie wiem jak długo wytrzyma ta poduszka mimo, że jest starej produkcji jeszcze PRL pamięta. Edited February 3, 2012 by docha Quote
ataK Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 [quote name='Javena'][url]http://www.dogomania.pl/threads/222239-%C5%9ACIERECZKOWO-WALENTYNKOWO-SKARPETKOWO-do-7-.02-12-.?p=18536929#post18536929[/url] [FONT="Arial Black"]Mały bazareczek dla Samusia .Zapraszam.[/FONT][/QUOTE] Idę pozwiedzać... Quote
lilk_a Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 [quote name='docha']ja wysypuję na hałdę kompostową resztki kuchenne, w tym chleb i ptaszydła tam się stołują, wszystkie sroki z okolicy zlatują się. Edit. chciałam wam powiedzieć, że do kociej budki, podłożyłam pod kocyk poduszkę elektryczną włączoną na 1 najniższe ustawienie i ona grzeje od wczorajszego dnia. kocica zadowolona, tak ,że nie wychodzi z niej, tylko nie wiem jak długo wytrzyma ta poduszka mimo, że jest starej produkcji jeszcze PRL pamięta.[/QUOTE] to ma kotka miejscówkę klasy lux :lol: Quote
Recommended Posts