lilk_a Posted January 5, 2016 Author Posted January 5, 2016 z tego co wiem wszystko jest ok , zginął Hektor , wpadł pod samochód ( jeszcze w tamtym roku) , wydostał się za jakimś psem z podwórka, z Zapem wszystko ok , chłopaki dają radę Quote
lilk_a Posted May 7, 2017 Author Posted May 7, 2017 u Zapa wszystko w najlepszym porządku ma nowych przyjaciół Cesara, owczarka niemieckiego Batrek adoptował niedawno , zaraz po Cezarze pojawiła się również adoptowana jamnikowata sunia , cała trójka ma się dobrze :) Quote
Lida Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 O, jaka niespodzianka. Fajnie, że u Zapa wszystko dobrze. Pamiętam jego historię. Niech sobie dalej żyje szcześliwie w tej fajnej psioludzkiej rodzinie. Quote
lilk_a Posted July 12, 2018 Author Posted July 12, 2018 nie wiem jak często tu będę ale musze to napisać , Zap ma może trzy miesiące żeby znaleźć nowy dom Jak utworzymy wydarzenie na fb wstawię link tu nieczęsto bywam Quote
mdk8 Posted July 12, 2018 Posted July 12, 2018 4 minuty temu, lilk_a napisał: nie wiem jak często tu będę ale musze to napisać , Zap ma może trzy miesiące żeby znaleźć nowy dom Jak utworzymy wydarzenie na fb wstawię link tu nieczęsto bywam no nie wierzę !!! Co się stało ? Quote
lilk_a Posted July 13, 2018 Author Posted July 13, 2018 napisze ogólnie , sytuacja życiowa , na wątku jest właściciel Zapa , powinien sam napisać Quote
lilk_a Posted July 15, 2018 Author Posted July 15, 2018 mamy dla Zapa miejsce u Magdy, tam gdzie był przed adopcją 600 zł plus karma jest jeszcze trochę czasu , podobno do trzech miesięcy napisze , chodzi o eksmisję z zajmowanego domu , a tam gdzie przeprowadza się właściciel psy są nie do przyjęcia bo są jeszcze dwa psy ... adoptowany Cesar i mała ruda sunia Quote
Lida Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 Ojej, jaka smutna ta wiadomość. Człowiek już się cieszy, że pies ma dom, mijają lata, a tu po raz kolejny życie pisze jakiś niefajny scenariusz... Mam nadzieję, że dla Zapa nie będzie to jaka trauma. Magda (o ile to ta o której myślę) jest bardzo fajna, więc na pewno Zap będzie miał u niej dobrze. Tylko te opłaty takie wysokie :-( Quote
Tyśka) Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 A nie ma szans na nic tańszego? ale też sprawdzonego? w jakim woj. przebywa Zap? Quote
mdk8 Posted July 16, 2018 Posted July 16, 2018 cena kosmiczna. Trudno zebrać deklaracje na 200,- a tu 600 + karma - nierealne. Niestety jestem chyba jakaś nie z tego świata bo ja bym w życiu nie oddała swoich zwierzaków a szukałabym miejsca gdzie psy są mile widziane. No ale to tylko moje zdanie. Tylko zwierząt żal :( Ile Zap ma teraz lat ? Bo chyba to już starszy pies ? Quote
lilk_a Posted July 17, 2018 Author Posted July 17, 2018 17 godzin temu, mdk8 napisał: cena kosmiczna. Trudno zebrać deklaracje na 200,- a tu 600 + karma - nierealne. Niestety jestem chyba jakaś nie z tego świata bo ja bym w życiu nie oddała swoich zwierzaków a szukałabym miejsca gdzie psy są mile widziane. No ale to tylko moje zdanie. Tylko zwierząt żal :( Ile Zap ma teraz lat ? Bo chyba to już starszy pies ? Zap ma teraz około 9 lat co do faktu oddania zwierząt nie będę się wypowiadać bo musiałabym zacząć używać wulgaryzmów , mnie to się w głowie nie chce pomieścić zrobię wszystko co w mojej mocy żeby udało się go umieścić w bezpiecznym miejscu, jeśli się nie uda , trudno , Zap trafi do schroniska nie wiem czy właściciel Zapa coś robi w tym kierunku żeby poszukać nowego domu swoim psom , informację o tym że Zap znowu będzie bezdomny otrzymałam od Anety, na razie tego nie ogarniam Quote
mdk8 Posted July 17, 2018 Posted July 17, 2018 3 godziny temu, lilk_a napisał: zrobię wszystko co w mojej mocy żeby udało się go umieścić w bezpiecznym miejscu, jeśli się nie uda , trudno , Zap trafi do schroniska Nie damy mu trafić do schroniska . Dobrze by było wiedzieć jak u niego z psychiką . Jak zachowanie do nowo poznawanych osób i psów. Quote
lilk_a Posted July 17, 2018 Author Posted July 17, 2018 6 godzin temu, mdk8 napisał: Nie damy mu trafić do schroniska . Dobrze by było wiedzieć jak u niego z psychiką . Jak zachowanie do nowo poznawanych osób i psów. tego nie wiem , nawet nie wiem czy naprawdę był w domu czy na zewnątrz , nic nie wiem , kontakt z właścicielem od pewnego czasu żaden , bardziej Aneta miała z nim kontakt Quote
mdk8 Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 18 godzin temu, lilk_a napisał: tego nie wiem , nawet nie wiem czy naprawdę był w domu czy na zewnątrz , nic nie wiem , kontakt z właścicielem od pewnego czasu żaden , bardziej Aneta miała z nim kontakt a dasz radę się dowiedzieć ? Łatwiej będzie szukać dla niego odpowiedniego miejsca. Quote
lilk_a Posted July 27, 2018 Author Posted July 27, 2018 wydarzenie na fb https://www.facebook.com/events/1979762118965461/permalink/1985660535042286/?notif_t=event_mall_comment¬if_id=1532719465633248 Quote
lilk_a Posted August 21, 2018 Author Posted August 21, 2018 utworzyłam grupę dla Samiego na fb , zapisujcie się , prosimy o pomoc , nic się nie dzieje , nikt nie chce pomóc ...trzy psy i widmo schroniska Quote
bakusiowa Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 Trzeba powysyłać zaproszenia do ludzi. Wątek widzą tylko Ci którzy mają włączone obserwowanie. Z tych ośmiu osób dwie są na dogo. Czyli prawie nikt nie ma pojęcia, że coś się dzieje. Quote
lilk_a Posted February 27, 2020 Author Posted February 27, 2020 okazało się że sytuacja się wyjaśniła , i wszystko skończyło się dobrze Zap dalej u Bartka :) 1 Quote
mdk8 Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 2 minuty temu, lilk_a napisał: okazało się że sytuacja się wyjaśniła , i wszystko skończyło się dobrze Zap dalej u Bartka :) Bardzo się cieszę . Bo niedawno myślałam o nich :) 1 Quote
lilk_a Posted February 27, 2020 Author Posted February 27, 2020 leżące na kanapie to trzy dziewczyny ;) Zapa od lewej Daisy , Mel i Sparta Quote
mdk8 Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 Przed chwilą, lilk_a napisał: leżące na kanapie to trzy dziewczyny ;) Zapa od lewej Daisy , Mel i Sparta Ustawił się chłopak :) Cudowna gromadka :) 1 Quote
Lida Posted March 1, 2020 Posted March 1, 2020 Dobre wiadomości. Oj jak ja na nie czekałam. Ciesze się bardzo Quote
Recommended Posts