shanti Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Jeśli wszystko dobrze poszło to już ciachnięta. Jutro odbieram ją z lecznicy. Dziś byli ludzie i chyba się na nią zdecydują. Młodzi, obeznani w temacie, znalezli w necie wiele ogłoszeń jastrzębskich psów. Widać że im zależy. Wahali się między nią a suczką husky, spacerowali z każdą i jednak bardziej spodobała im się ona. No więc niuńka nam się bedzie goiła, a oni sobie jeszcze sprawę dokładnie przemyślą i się zdzwonimy. Quote
monika55 Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 To trzymam mocno,żeby sie udało. Quote
figanadrzewna Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 w jakim przedziale finansowym zamknęła się ta sterylka? Pytam orientacyjnie, odnośnie tej drugiej ONeczki którą macie, bo to koszt będzie podobny Quote
shanti Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Będę wiedzieć dopiero po święcie. Odbierałam ją od żony naszego weta, więc o finansach nie rozmawiałyśmy. Wróci p. Bartek to się zapytam. Niunia po sterylce czuje się świetnie. Dziś znowu byli państwo. Myślę że można powiedzieć iż domek pewny na 99%. Będą ją jeszcze odwiedzać, a zabiorą około 10 listopada, bo są świeżo po przeprowadzce i jeszcze nie urządzeni. Maleńka się do tego czasu nam zagoi. To młodzi ludzie, w domu z rodzicami został ON-ek, a oni nie potrafią żyć bez psa. Jedyne co mnie martwi to to, że oboje pracują i pies będzie sam w domu kilka godzin. Nie wiem jak ona to zniesie, postaram sie im zasugerować kilka rozwiazań. Zobaczymy. Quote
alina71 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Ludzie młodzi rozmowni, zwłaszcza ten chłopak. Ciekawe czy wrócą. Quote
shanti Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Od jutra dziewczynka będzie się nazywała Saba i pojedzie do domu. Państwo się sprężyli i chcą ją mieć jak najszybciej. Trzymajcie Cioteczki kciuki. Quote
Dominika 0_0 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 trzymam kciuki i to MOCNO !! :loveu: Quote
monika55 Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Zeby sie udało. Napisz shanti czy ją wzięli. Quote
alina71 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Wzięli. Byłam po kota i dowiedziałam się, że jest już w domu. Quote
shanti Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Saba już w domku. Czekam z niecierpliwościa na pierwsze informacje. Mam nadzieję że pozytywne. Sabcia wskoczyła do auta i umościła się na tylnym siedzeniu jakby nic innego w życiu nie robiła. Kochana suńka, oby im sie powiodło. Quote
monika55 Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Ale Dogo muli. Jak sie ciesze. Poczekam tyćke ze zmianą tytułu. Quote
shanti Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Tytuł można zmienić. Pan dzwonił że to złoto nie pies. Nawet zostaje sama w domu jak wychodzą i nie rozrabia. Prosiłam żeby to sprawdzili zanim zaczną ją zostawiać w domu na kilka godzin. Cudny pies, ale i państwo świadomi i przygotowani na różne niespodzianki. Quote
monika55 Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Sie robi. Tytuł oczywiście. Sama przyjemność. Quote
shanti Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Dziś przez przypadek spotkałam się z Sabą i p. Kamilem. Saba - Dora ma się świetnie, wybrzydza w jedzonku, mało szczeka i jest bardzo posłuszna. Ideał nie pies. W piątek będzie miała ściągane szwy po sterylce. Quote
savahna Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 To sie psince udało.:lol:Cudna jest. A zreszta nawet jakby była piekna inaczej, to tez zasługuje na kochający dom. Biedne te wszystkie zwierzaki, ich los w rekach ludzi, a ludzie rózni:shake: No ale wazne ,ze tu happy end... Quote
Recommended Posts