Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli wszystko dobrze poszło to już ciachnięta. Jutro odbieram ją z lecznicy. Dziś byli ludzie i chyba się na nią zdecydują. Młodzi, obeznani w temacie, znalezli w necie wiele ogłoszeń jastrzębskich psów. Widać że im zależy. Wahali się między nią a suczką husky, spacerowali z każdą i jednak bardziej spodobała im się ona. No więc niuńka nam się bedzie goiła, a oni sobie jeszcze sprawę dokładnie przemyślą i się zdzwonimy.

Posted

Będę wiedzieć dopiero po święcie. Odbierałam ją od żony naszego weta, więc o finansach nie rozmawiałyśmy. Wróci p. Bartek to się zapytam.
Niunia po sterylce czuje się świetnie. Dziś znowu byli państwo. Myślę że można powiedzieć iż domek pewny na 99%. Będą ją jeszcze odwiedzać, a zabiorą około 10 listopada, bo są świeżo po przeprowadzce i jeszcze nie urządzeni. Maleńka się do tego czasu nam zagoi. To młodzi ludzie, w domu z rodzicami został ON-ek, a oni nie potrafią żyć bez psa. Jedyne co mnie martwi to to, że oboje pracują i pies będzie sam w domu kilka godzin. Nie wiem jak ona to zniesie, postaram sie im zasugerować kilka rozwiazań. Zobaczymy.

Posted

Saba już w domku. Czekam z niecierpliwościa na pierwsze informacje. Mam nadzieję że pozytywne.
Sabcia wskoczyła do auta i umościła się na tylnym siedzeniu jakby nic innego w życiu nie robiła. Kochana suńka, oby im sie powiodło.

Posted

Tytuł można zmienić. Pan dzwonił że to złoto nie pies. Nawet zostaje sama w domu jak wychodzą i nie rozrabia. Prosiłam żeby to sprawdzili zanim zaczną ją zostawiać w domu na kilka godzin. Cudny pies, ale i państwo świadomi i przygotowani na różne niespodzianki.

Posted

Dziś przez przypadek spotkałam się z Sabą i p. Kamilem. Saba - Dora ma się świetnie, wybrzydza w jedzonku, mało szczeka i jest bardzo posłuszna. Ideał nie pies. W piątek będzie miała ściągane szwy po sterylce.

Posted

To sie psince udało.:lol:Cudna jest. A zreszta nawet jakby była piekna inaczej, to tez zasługuje na kochający dom.
Biedne te wszystkie zwierzaki, ich los w rekach ludzi, a ludzie rózni:shake:
No ale wazne ,ze tu happy end...