KateBono Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 [quote name='Wiedźma']A co to za śliczne wyżlę przypatruje się Filusiowi?[/QUOTE] To jest nasz psi terapeuta Gufcio- on wszystkie psiaki , które do nas przychodzą bierze pod swoje "skrzydełka":evil_lol: Quote
.blueberry. Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Muszę przyznać że Filutek jakoś wyjątkowo mi zapadł w serce... Quote
rita60 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Jestem,biedna kruszynka:shake:sorry,ale finansowo nie dam rady pomoc,moze jakies ogłoszenia:roll: Quote
.blueberry. Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Cioteczki a Filuś jest teraz w Poznaniu? Quote
KateBono Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 [quote name='blueberrykiss']Cioteczki a Filuś jest teraz w Poznaniu?[/QUOTE] Tak. ................... Quote
.blueberry. Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Nieśmiale narazie informuję, że Filuś ukradł mi serce a w głowie pojawiają się myśli że może mógłby być moim Filusiem... Quote
What May NN Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 nieśmiało ufam, że pójdziesz za głosem serca :-) Quote
.blueberry. Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Mam już jednego psiaka też adoptusia. Największe obawy mam czy dam sobie radę z dwoma psami i czy Miśka zaakceptuje Filutka... Quote
What May NN Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 wszystko można sprawdzić :-) a Miśka duża psica?? bo Filuś to takie małe maleństwo.. Quote
.blueberry. Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Miśka to chow chow. Mam ją w avatarku :) Quote
aniao Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 fajnie by było... Filuś miałby takiego wielkiego obrońcę. a właściwie obrończynię :) Quote
.blueberry. Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Szkoda że to tak daleko bo miałabym większe szanse żeby sprawdzić jak psiaki na siebie zareagują. Quote
What May NN Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 Filuś w DT zostanie nauczony miłości do innych zwierzaków.. pytanie czy Twoja Miśka go wpuści do domu i zaakceptuje?? jak jest z innymi psiakami?? agresor czy pacyfista?? ja się bałam czy mój diabeł wpuści sunie do domu (zazdrosny strasznie i rozpieszczony), a on by ją zalizał na śmierć :loveu:- także czasami nie taki diabeł straszny! choć faktycznie daleko Jaworzno :roll: Quote
KateBono Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Cioteczko byłoby fajnie gdyby Filuś pojechał do ciebie:lol:. Filuś nie goni kotów, nie interesuje się nimi ( za to nasza Petronela-kocica - bardzo ) przecież on waży tyle co właśnie ona i jest mniejszy od niej:evil_lol:. Na piesy nasze nie warczy, piszczy do nich i chce się bawić.Wszystki nasz zwierzyniec " odwiedza " go i nie widzę żeby była w nim choć "cząstka " agresji Quote
Ajula Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 [quote name='blueberrykiss'] Największe obawy mam czy dam sobie radę z dwoma psami i czy Miśka zaakceptuje Filutka...[/QUOTE] nauczysz się dawać sobie radę :) my mieliśmy tylko strasznie absorbującą naszą uwagę Hexi, zawsze myślałam, że absolutnie nie damy sobie rady z drugim psem - ale życie nam pokazało, że jak się chce, to da się radę Quote
.blueberry. Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Moja Miśka to jest takie cielątko :) Najbardziej lubi spać i jeść i się przytulać. Miśka już miała styczność z innymi pieskami. Jej przyjacielem jest doberman Aris. Razem chodzą na spacerki. Pod blokiem mam jeszcze 3 małe pieski i ze wszystkimi sie Misiak chce bawić a ja się boję że im zrobi krzywdę. Natomiast bardzo się boi obcych ludzi. Quote
.blueberry. Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 A i dodam jeszcze że ostatnim psem który we mnie wzbudził takie emocje jak Filuś była właśnie Miśka... Która wylądowała u mnie :) Quote
What May NN Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 [quote name='blueberrykiss']A i dodam jeszcze że ostatnim psem który we mnie wzbudził takie emocje jak Filuś była właśnie Miśka... Która wylądowała u mnie :)[/QUOTE] czyli przeznaczenie :-) masz czas na przemyślenia - Filusia musimy wyleczyć przed adopcją - zobaczyć jak z jego miednicą, nóżką itp. Quote
.blueberry. Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 To ja się pobiję trochę z moimi myślami. A tym czasem gdybyście potrzebowały jakiegoś wsparcia finansowego to proszę do mnie się dobijać drzwiami i oknami :) Quote
What May NN Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 wsparłaś już Filusia! ale gdyby okazała się potrzebna operacja to z całą pewnością będziemy się dobijać!!:-) dzięki.. Quote
ania z poznania Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Maluszek biedny, ile on musiał przejść.... Quote
.blueberry. Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 To moja Misia na początku. [IMG]http://img402.imageshack.us/img402/9736/nowa1h.jpg[/IMG] A to Misiak teraz [IMG]http://img245.imageshack.us/img245/8454/dsc04086nr.jpg[/IMG] Takie chodzące cielątko :) Quote
Recommended Posts