Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wiedźma']A co to za śliczne wyżlę przypatruje się Filusiowi?[/QUOTE]
To jest nasz psi terapeuta Gufcio- on wszystkie psiaki , które do nas przychodzą bierze pod swoje "skrzydełka":evil_lol:

• Replies 764
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Filuś w DT zostanie nauczony miłości do innych zwierzaków.. pytanie czy Twoja Miśka go wpuści do domu i zaakceptuje?? jak jest z innymi psiakami?? agresor czy pacyfista??
ja się bałam czy mój diabeł wpuści sunie do domu (zazdrosny strasznie i rozpieszczony), a on by ją zalizał na śmierć :loveu:- także czasami nie taki diabeł straszny! choć faktycznie daleko Jaworzno :roll:

Posted

Cioteczko byłoby fajnie gdyby Filuś pojechał do ciebie:lol:. Filuś nie goni kotów, nie interesuje się nimi ( za to nasza Petronela-kocica - bardzo ) przecież on waży tyle co właśnie ona i jest mniejszy od niej:evil_lol:. Na piesy nasze nie warczy, piszczy do nich i chce się bawić.Wszystki nasz zwierzyniec " odwiedza " go i nie widzę żeby była w nim choć "cząstka " agresji

Posted

[quote name='blueberrykiss'] Największe obawy mam czy dam sobie radę z dwoma psami i czy Miśka zaakceptuje Filutka...[/QUOTE]
nauczysz się dawać sobie radę :)
my mieliśmy tylko strasznie absorbującą naszą uwagę Hexi, zawsze myślałam, że absolutnie nie damy sobie rady z drugim psem - ale życie nam pokazało, że jak się chce, to da się radę

Posted

Moja Miśka to jest takie cielątko :) Najbardziej lubi spać i jeść i się przytulać. Miśka już miała styczność z innymi pieskami. Jej przyjacielem jest doberman Aris. Razem chodzą na spacerki. Pod blokiem mam jeszcze 3 małe pieski i ze wszystkimi sie Misiak chce bawić a ja się boję że im zrobi krzywdę. Natomiast bardzo się boi obcych ludzi.

Posted

[quote name='blueberrykiss']A i dodam jeszcze że ostatnim psem który we mnie wzbudził takie emocje jak Filuś była właśnie Miśka... Która wylądowała u mnie :)[/QUOTE]

czyli przeznaczenie :-)
masz czas na przemyślenia - Filusia musimy wyleczyć przed adopcją - zobaczyć jak z jego miednicą, nóżką itp.

Posted

To moja Misia na początku.
[IMG]http://img402.imageshack.us/img402/9736/nowa1h.jpg[/IMG]
A to Misiak teraz
[IMG]http://img245.imageshack.us/img245/8454/dsc04086nr.jpg[/IMG]

Takie chodzące cielątko :)