What May NN Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 za transport zapłaciłam 300zł - mam nadzieję, że cioteczki nie mają nic przeciwko, że Filuś zafundował transport koledze Kaukazowi???? który żadnych pieniążków nie miał na koncie :-( Filusiowi pozostało 115,5zł - chciałabym te pieniążki poświecić na wyciągnięcie następnej biedy ze schronu, ale.. muszę pomyśleć jak! no chyba, że ciotki mają jakiś inny pomysł?? Quote
.blueberry. Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Ja oczywiście nie mam nic przeciwko :) jeszcze są pieniążki z bazarku dla Filusia. Przekażemy je na psiaki u KB i BB. Quote
KateBono Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Cioteczko WMNN z Filusiowego konta jest jeszcze 106 zŁ. Dzisiaj przeleję pieniążki na twoje konto. Quote
ania z poznania Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [url]http://img440.imageshack.us/img440/5517/hpim0036.jpg[/url] [url]http://img716.imageshack.us/img716/8537/hpim0037.jpg[/url] Pysio zadowolone, uśmiechnięte, widać, że dobrze się chłopak czuje :) Quote
What May NN Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 a dziś Filuś jak?? nocka spokojna, a humorki nadal dopisują?? Quote
.blueberry. Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 nocka spokojna :) dzieci przespały grzecznie całą noc. Filutek nawet zaczął poszczekiwać jak ktoś po klatce chodzi. Pilnuje domku. Do Misi chyba dotarło, że maluch zostaje u nas i zaczyna go sobie ustawiać. A Filuś i tak ją kocha. Zmieniłam mu smycz na automatyczną i teraz grzecznie czeka, żeby go zapiąć i ładnie robi siku na polu. Quote
KateBono Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Cieszę się , że Filuś tak się zadomowi:multi::multi::multi:ł, a Misia niech chłopaka ustawia na, dobre mu to wyjdzie:evil_lol: Quote
.blueberry. Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 no dzisiaj rano mnie obudził skuteczniej niż budzik :D jak byliśmy na spacerku to facetowi z tłumika coś wystrzeliło i Filuś zaczął zwiewać do domku z podwiniętym ogonem... jak weszliśmy to go przytuliłam, ucałowałam i powiedziałam że się nie musi bać a na dokładkę Miśka bo polizała po głowie więc był cały ześliniony :D Quote
.blueberry. Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Wróciłam dzisiaj do domu. Z lekkim niepokojem otwieram drzwi. Wchodzę.... A tam Filuś na Misiowym posłanku obgryza szczotkę toaletową a Misia na łóżku gryzie Filusiową zabawkę. Więc chyba hierarchia już ustalona :D Quote
KateBono Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Super!!!! Dobrze ,że tylko szczotkę od kibla a nie co innego:evil_lol: Bałam się ,że Filuś podczas twojej nieobecności nabroi więcej - u nas nie zostawał sam, zawsze ktoś był w domu, ale o tym zapomniałam powiedzieć:oops: Quote
.blueberry. Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Misia jest nauczona zostawania sama więc chyba wziął z niej przykład i był bardzo grzeczny :) kochany okruszek chodzi cały czas i się cieszy. Na spacerku zrobi szybko siku i do domku. A przysmaczki zakopuje gdzie się tylko da. Dzisiaj znalazłam w pralce i w zasłonie ślicznie zakopane [IMG]http://www.dogomania.pl/threads/194678-Filutek-malutki-psiak-po-wypadku-w-DS-u-bluberrykiss-)/images/smilies/evil_lol.gif[/IMG] Quote
What May NN Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 faajnie czytać takie wieści :-) Quote
.blueberry. Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 A teraz uwaga uwaga. Coś na co wszyscy czekają. Pełna harmonia... [IMG]http://img577.imageshack.us/img577/3047/hpim0020.jpg[/IMG] Quote
What May NN Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 Mała glisda :-) superasna fotka! Misia z zaciekawieniem spogląda na braciszka ;-) ps. wiecie dziś się dowiedziałam, że Kropek (mały biały piesek, który przyjechał do schronu z Filusiem) też jest po wypadku - ma już domek i jego nowi właściciele zabrali go do weta bo kulał. łapka to stare złamanie i okazało sie także, że ma połamane zębole z jednej strony - uderzenie było z boku! oba psiaki były więc po wypadku - dziwne,co?? Quote
.blueberry. Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 No bardzo powiedziałabym... Ale całe szczęście, że psinka znalazła domek. Quote
What May NN Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 tak! cieszę się, że Filuś uśmiechnięty i jego kumpel też już nie marznie w schronie :-) ale masz kochaną Misię wiesz blue?? i taka puchata :-) Filuś ma się do kogo przytulać !! Quote
.blueberry. Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Też się bardzo cieszę, że psiaki żyją ze sobą w zgodzie :) Filuś dzisiaj testował wytrzymałość Miśki. Ciągnął ją za ogon, łapał za uszka i zapraszał do zabawy tak jak Gufcia u KB. Skończyło się właśnie tym co widać na zdjęciu. Odpoczynkiem na kanapie. Na spacerku też chcą brykać :) Quote
What May NN Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 a Misia ile ma lat?? tak z ciekawości pytam, co wygląda na młodą psinkę.. Quote
.blueberry. Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Weterynarz określił ją na 3 lata. Ale podejrzewam, że ma troszke mniej :) Quote
Ajula Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 ale się Filutkowi trafił fajny dom a jego nowe życie zaczęło się dzięki Anecie, która zabrała go ze schroniska Quote
.blueberry. Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Bardzo :) spali z Miską na jednym posłaniu. Na polu też już odważniej chodzi. A czy on u Was zawsze robił siku tylko raz? Quote
KateBono Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Filuś jak "wylatywał":evil_lol: na spacer to siku było raz no i raz albo dwa była koopa.Jak się załatwił to trochę jeszce " polatał " i pędem leciał do domu ( ale on chodził bez smyczki ) Jak z Misią śpi na jednym posłaniu to się "zadomawia":lol: ( z Gufciem też razem spali przytuleni do siebie ) Quote
.blueberry. Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 No dokładnie tak robi skubaniec mały :D Wracam Ci ja dzisiaj do domu patrzę i oczom nie wierzę. Filuś stoi na ławie i wyjada z miseczki krakersiki. Co drugi zrzucał na ziemię a tam czekała Miśka żeby się pożywić. Pancia piesków nie karmi i muszą biedne sobie radzić same :D Jak Flip i Flap wyglądali :D Quote
Recommended Posts