Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 764
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='aniao']naprawdę super wieści!! :)[/QUOTE]

Kate właśnie przelałam kase za następny miesiąc Filusia..
Jak się patrzy na Filusia małego naszego to serce rośnie :-) dzięki Kate i Bea oczywiście - czarodziejki nasze :-)

Posted

[quote name='blueberrykiss']A że tak nieskromnie zapytam kiedy można Filuszka zabierać? :roll:[/QUOTE]

to zależy od terminu kastracji..
jeszcze wizyta przedadopcyjna i już :multi:
na moje oko - za 2 tygodnie :loveu:

Posted

Nasz wet będzie w poniedziałek ( dzwoniłam ) i wtedy umówię Filusia na kastrację. Musimy jeszcze go zaszczepić p/wściekliżnie.
Zdjęcia są ale "wampirek"BB :evil_lol:odsypia nocki ( pisze w nocy ogłoszenia ) i nie wiem kiedy wklei.
Filuś cały szczęśliwy:lol: , nie przebywa stale w klatce , hasa z Gufciem, domaga się pieszczot, chodzące moje "sreberko";), ćwiczymy jak pan doktor kazał, po troszku bo szybko go to nudzi.

Posted

[quote name='blueberrykiss']To będę miała prezent na Mikołaja :) próbuję załatwić żebym mogła sama po Filuszka przyjechać...[/QUOTE]

Przyjeżdżaj cioteczko po Filusia zapraszamy.
Cieszę się, że znalazł domek ( za bardzo się do niego przyzwyczaiłam i będzzie trudnooooo się z nim rozstać ale jak go nie można było pokochać? :lol:)
Ja to sobie na Gwiazdkę i urodziny w zeszłym roku zrobiłam prezent w postaci Gufcia:evil_lol:

Posted

[quote name='blueberrykiss']A tak z ciekawości jak te ćwiczenia wyglądają? :)[/QUOTE]

co najmniej dziwnie ;)
"dociskanie" tyłeczka do ziemi na stojąco na tyle na ile Filuś nie stawia oporu i "naciąganie" tylnej łapki :razz:

Posted

[quote name='blueberrykiss']A tak z ciekawości jak te ćwiczenia wyglądają? :)[/QUOTE]

Jak przyjedziesz to pokażemy, to nic skomplikowanego, nie umiem tego napisać :oops:. Może WMNN będzie mogła to fachowo opisać bo była ze mną i widziała.

Posted

[quote name='KateBono']
Ja to sobie na Gwiazdkę i urodziny w zeszłym roku zrobiłam prezent w postaci Gufcia:evil_lol:[/QUOTE]
ten prezent zrobiłaś Kasiu nie tylko sobie, ale i nam :loveu:

Posted

Już od rana cieszę się że Filuś jest zdrów. Wiekie dzięki dziewczyny za tak super Dt. Filuś u Was wyzdrowiał i stał się szczęśliym psem. I do tego ma już dobry domek u Blueberrykiss.

Szkoda mi Giganta, bo się właśnie dowiedziałam że odszedł na zawsze. Żal takiego psa. Mam nadzieję, że zwyrodnialec poniesie odpowiedzialność prawną za swój czyn. I tak w tym pomaganiu już jest nie da rady cieszyć sie na maxa.

Posted

Miśka w odwiedzinach miała już kilka małych bąbli i na początku zerkała z zainteresowaniem co to tutaj robi. Później kładła sie na podłodze żeby poobserwować. A kończyło się tym, że jak pańcia głaskała małego stwora to Miśka przynosiła swoje zabawki żeby stwór się bawił z nią a nie z pańcią :)

Posted

[quote name='blueberrykiss'] Miśka przynosiła swoje zabawki żeby stwór się bawił z nią a nie z pańcią :)[/QUOTE]
ona już na zdjęciach wygląda bardzo dobrotliwie
to musi być kochana psinka :)