Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Awit napisał(a):
No to sobie poczytałam.
I nie będę komentowała bo nie wiem co i jak.
Najważniejsze by działać dla dobra psa.

Myślę, że trzeba najpierw rozładować gęstą atmosferę, a potem spokojnie o psiaku porozmawiać...;)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Waldek napisał(a):
no wreszcie wsparcie faceta , pomóż bo z tymi ciotkami nie da się ..żałuję że nie urodziłem się gejem ;-)

Myslisz, ze gej mialby latwiej ;) ?

Czesc Adam :lol:

Posted

[quote name='Waldek']Ubocze , o tym pisałem już parę stron wcześniej , na baby to diabeł nie pomoże
Juz to slyszalam jak zostalam wydelegowana ;) do wypytywania o te 3 pieski z Powsina, taaaa...

Posted

waldek, ubocze itd - czy wiecie, jak ja sie od wczoraj, a zwłaszcza dziś czuję? jak abrakadabra sie czuje? trzęsie nas z powodu psa, którego odłowiłyśmy z ulkicy,m który dzięki renacie i w sumie nam też nie umarł, bo był na dobrej drodze, dzień dwa i do piachu. jzwiązne jesteśmy z nim i jego dobro leży nam na sercu. jutro miałyśmy wieźć mieszka do super dt, pod samym naszym nosem.
nie wiem, co u kogo tam na łączach mniędzy dziewczynami nie pykło,ale efekt dotknął psa, natomiast wy zachowujecie się, jakbysmy sie pokłóciły o nic w sumie ważnego. i w końcu mamy umilknąć. i przestać robić kurnik.
dziękuję za zrozumienie...

Posted

Jestem po rozmowie, bardzo rzeczowej zreszta, z Abrakadabra. I bardzo dziękuję Jej za te rozmowę.
Ponieważ dla Mieszka został zaoferowany DT domowy-dogomaniacki (SBD doskonale o tym wiesz, ale nawet nie odpowiedzialaś na tę propozycję - nie wiem dlaczego) Kuba pojedzie do Halinowa.

O dalszych losach Kuby bede informowac na wątku.

Necia - machanie ogonem to wielki sukces. Ja nie widzialam Kuby jeszcze w takiej akcji

Posted

nie, nie pozdrawiasz, kpisz. literki nic nie znaczą.

EOOT.

już mnie nie wwkurrzaj rescal. odpowiedziałam jak tylko przeczytałam!!! 15 minut po dostaniu go, w pracy, a ty dostałaś pw z infromacją o tym dt 5 minut po mnie!!!!

a z beataczl jestem w stałym kontakcie, dlatego tak się dopytuję tu o twoją decyzję, primadonno! z beatą ustaliłam, zę poczekamy, czy zdecydujesz nie obrazać się i nie unosić honorem i nie mącić nam spraw z dt halinowskim.

osobo, "która nic nie wiedziała o tym, ze dt jest innego psa" - jak myślisz, wolę wydawac kasę mieszka na transport na drugi koniec polski, skoro może, mimo moich, abrakadabry (odsyłam do postów, sprawdź, kto pierwszy napisał, żeby kuba jechał do halinowa!
!) i innych namawiań na dt w halinowie nie oddasz psa!!!

to jest granda i skandal, nie dogadałyście miedzy sobą faktów, oberwał po tyłku nasz pies, wycyckałyście nas w białych rękawiczkacch i teraz my kombinujemy?????
roibisz ze mnie kombinatorkę, nie majac wglądu w moje pw i ustalenia z osobami trzecimi!!

ale wy jesteście niewinne i każda źle usłyszała.

to my robimy inne psy w konia.

Posted

sleepingbyday, rozumiem Was bardzo i chwała, że uratowałyście psiaka...
Nie chodzi o to, żeby kogokolwiek uciszać...
Raczej o to, żeby emocje, nawet uzasadnione, nie doprowadziły do usztywnienia stanowisk, bo najbardziej straci na tym psiak...
Po prostu chodzi o policzenie do dziesięciu, a potem już spokojną, rzeczową rozmowę z udziałem wszystkich, której celem nadrzędnym będzie dobro uratowanego przez Was psiaka...
To wielka prośba również do rescal. Przecież wszystkim nam na psiaku bardzo zależy, więc cele są zbieżne, a się kłócimy...

Posted

sleepingbyday napisał(a):
nie, nie pozdrawiasz, kpisz. literki nic nie znaczą

kuriozum, przyznaj sie nie lubisz facetów :eviltong:

teraz sobie zakpiłem , mój znajomy jest dobrym psychiatrą, mogę polecić , niedrogo za seans...

Posted

obraczus87 napisał(a):
Super, czyli kasa jest potrzebna.

RESCAL kto ma zbierac kase na psa?? W poniedzialek na moje konto wplynie wplata od IVV. Musze wiedziec gdzie ja przekierowac.

ja mogę co miesiąc dorzucić worek suchej karmy .....

Posted

rescal napisał(a):
Mysle, ze juz na konto Fundacji Viva, jeszcze upewnie sie u Pani Renaty, ale chyba tak to mialo byc.

Dobrze, to jak bedziesz wiedziala na jakie konto, napisz mi PW. Nie chce aby mi umknęla taka informacja.

Posted

nikt z was nie przeczyta od poczatku tej sprawy, ale po pierwszej wścieklicy byłam spokojna, natomiast teraz, skoro oskarża się mnie o kombinowanie, o nie odpowiadanie na pw osobom trzecim - wkurzenie wróciło.

wiem już jak wygląda sytuacja, i tyle mojego, bo ze ostatecznie wyjdzie na to, ze ja mącę i kłamię i niepotrzebnie się unoszę, to już inna sprawa.

Posted

już mnie nie wwkurrzaj rescal. odpowiedziałam jak tylko przeczytałam!!! 15 minut po dostaniu go, w pracy, a ty dostałaś pw z infromacją o tym dt 5 minut po mnie!!!!

a z beataczl jestem w stałym kontakcie, dlatego tak się dopytuję tu o twoją decyzję, primadonno! z beatą ustaliłam, zę poczekamy, czy zdecydujesz nie obrazać się i nie unosić honorem i nie mącić nam spraw z dt halinowskim.

osobo, "która nic nie wiedziała o tym, ze dt jest innego psa" - jak myślisz, wolę wydawac kasę mieszka na transport na drugi koniec polski, skoro może, mimo moich, abrakadabry (odsyłam do postów, sprawdź, kto pierwszy napisał, żeby kuba jechał do halinowa!
!) i innych namawiań na dt w halinowie nie oddasz psa!!!

to jest granda i skandal, nie dogadałyście miedzy sobą faktów, oberwał po tyłku nasz pies, wycyckałyście nas w białych rękawiczkacch i teraz my kombinujemy?????
roibisz ze mnie kombinatorkę, nie majac wglądu w moje pw i ustalenia z osobami trzecimi!!

ale wy jesteście niewinne i każda źle usłyszała.

to my robimy inne psy w konia.

KTÓRY KONKRETNIE FRAGMENT ZGŁASZASZ DO MODERACJI?

Posted

Waldek napisał(a):
ja mogę co miesiąc dorzucić worek suchej karmy .....

A to juz prosze konsultuj z osoba decyzyjna w sprawie psa. Nie wiem czy On je sucha karme, czy może jesc.. nie wypowiadam sie.

Posted

Calość.

dlaczego po prostu nie napisalas ze jest ten DT z dogo dla Mieszka i ustalacie. ja dostalam PW z info, ze nie odzywasz sie w tej sprawie, wiec przekazalam ją do Abrakadabra. bylo to PW z ok. 16.00 (odebralam je niedawno) - ok., jesli odpowiedzialas to super, szkoda ze przez to ze nie piszesz o tym znow są nieporozumienia.

Zreszta nie oczekije odpowiedzi, bo znow bedzie to przesieknieta niepotrzebnymi emocjami wypowiedź, niewiele wnosząca do sprawy.

Posted

najbardziej zal ze te wszystkie klutnie sa na watku niewinnego Kubusia ktory jest niczemu winny i nawet niewie co sie dzieje:(:( przeciez tu kazdemu chodzi o dobro psa to po co te klutnie<placze>

Posted

[quote name='obraczus87']A to juz prosze konsultuj z osoba decyzyjna w sprawie psa. Nie wiem czy On je sucha karme, czy może jesc.. nie wypowiadam sie.
na razie jest na mokrym jedzeniu, ale tak na stale to bedzie troche za drogo, wiec pomyslalysmy zeby mu moze zalewac troche woda karmę. jest tez taka sucha karma Kebers (cos takiego), ktora jest wasnie do zalewania wodą, i podobno psy za nia przepadają:)
dzieki Waldek!

edit:
taka http://www.koebers.pl/karmy.html
w animalii nie ma, nie wiem czy nie bedzie to jakas super droga karma