Jump to content
Dogomania

2 psy koczujące w lesie, jeden w tragicznym stanie! POTRZEBA DEKLARACJI, PILNIE!

Recommended Posts

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro wpłacę jednorazowo 200 zł na te psiaki, mogę też przesłać antykleszcze na duże psy, tylko proszę o adres. Skoro Rotka pomogła to ja choć odrobinę pomogę Rotce, moja psinka chora więc nie mogę jechać do schroniska, to chociaż tyle.

Posted

Mam tylu podopiecznych w schronisku, że nie wyrabiam się z opieką nad nimi, dlatego dziękuję za zaproszenie ale jestem totalnie zapsiona, będę za to śledzić wątek i już pytam o adres na pw, jutro bym wysłała i pieniążek i antykleszcze.

Posted

a deklaracji nie ma ,my naprawde nie bedziemy mieli je za co utrzymac ,w tym miesiacu po tych wplatach jednorazowych damy jakos rade ale co potem ,
prosze choc malutkie sumki ale co miesiac pppppppppppppplllllllllllllllllllllllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssssssssssssssssss

Posted

DAM 5 ZŁ .10 co drugi miesiac.Wiecej nie jestem wstanie:shake:.Od listopada. ;) Mam nadzieję,ze więcej osób da choć 5 zł? nr konta z pierwszego postu??

Posted

jestem wam wdzieczna bo dzialacie nie tylko wirtualnie /mix rotka z augustowa kolo warki 2 lata temu tez poszedl do was i jak czytam juz jest wds/wplacam poprzez pania ewe z konstancina 1procent od podatk0w w rodzinie na fundacje.przejeje 50 zl ale za tydzien.