Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w okolicach Kielc obok mojego domu oszczeniła się bezdomna suczka. Miała 5 szczeniaków 1 psa i 4 suczki. Udało mi się wydać 3 psiaki. Niestety 2 z nich nadal nie mają domu. Mają czarne pyszczki i są rude. Mają już miesiąc będą to małe pieski. Nie wiem co mam robić zwłaszcza, że nadchodzi zima dokarmiam je ale nie wiem co zrobić z suczką i jej szczeniakami. Myślałam żeby wysterylizować tą dużą suczkę bo jeśli będzie miała kolejne małe pieski to nie wiem co zrobię a nie mogę przejść obok czegoś takiego obojętnie. Jeśli byłby ktoś zainteresowany pieskami proszę pisać. Proszę także o rady jak mogła bym im pomóc.

Posted

hej został mi już tylko jeden piesek wraz z dorosłą suką. Mieszkają niedaleko mojego domu pod metalowymi konstrukcjami. Chciałam nawet tą dorosłą sukę wysterylizować może wtedy prędzej znalazła by dom. Ta miejscowość w której są pieski to Niestachów pod Kielcami.

Posted

Tak właśnie robię wraz z taką panią umieszczamy ogłoszenia wraz ze zdjęciami piesków. Okazało się dziś że są dwie suczki jedna po prostu bardzo boi się ludzi i jak mnie tylko widziała to do mnie nie wychodziła.

Posted

Kurczę to takiej nie będzie łatwo znaleźć domek. Bazywkn jeśli nie znajdziesz suni domku prosto z ulicy to będziesz mogła ja wziąść na dom tymczasowy do siebie...chociaż są 2, może jakaś sąsiadka. Tu na dogo nie znajdziesz raczej domu, bo wszyscy dogomaniacy zapsieni ale zawsze możesz liczyć na jakieś rady. Pytałaś się w gminie czy jest możliwość sterylizacji tej suni/suń?

Posted

tak bardzo ufna bardzo lubi ludzi zwłaszcza dzieci zrobiłam zdjęcia jest nie mal na każdej stronie z adopcjami jest nawet jeden odzew ktoś na dniach ma po jedną suczkę przyjechać

Posted

A dobry wieczór bazylwkn.Witamy na DOGO:Rose:Co to spac nie możemy?:razz: Jutro prześlę ewelince na maile zdjęcia psiaków, bo ja nie umiem na dogo wklejać niestety. To może w wolnej chwili wklei,żeby inni mogli zobaczyć te cudeńka.Miejmy nadzieję,że będzie odzew na ogłoszenia.:roll: