Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i spotkałam dzisiaj Bosusia na przystanku :loveu: Mój kochany... Tak się we mnie wtulił, że az mi się jakoś przykro zrobiło, jak musiałam go zostawić....

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Juz dawno ;) Bosek ma się naprawdę super, ale jednak ciężko jest mu przestawić się po tylu latach w schronisku... Mam nadzieje, że wszystko bedzie dobrze :p Bosek był bardzo zżyty z nami i może dlatego nie jest mu tak łatwo się przyzwyczaic, jak było np. w przypadku Pluta.... W każdym bądź razie trzymam bardzo mocno kciuki za jego nowe, lepsze zycie :cool3:

Posted

słabiutko je, chociaż już lepiej... i widac po nim, że jest jakis inny :roll: A jeszcze jak ostatnio tak się do mnie przytulił na tym przystanku, ehhhh :roll: Ale ma sie naprawdę swietnie, myslę, że to kwestia czas i wszystko bedzie OK. ;)

Posted

To na pewno kwestia czasu!

Zobaczycie, za pół roku to Was nie będzie poznawał :loveu:
To jest już starszy piesek więc dla niego wszystkie nowe sytuacje są bardziej stresujące niż dla malucha ;)

• 5 weeks later...
Posted

Ostatnio nie miałam zadnych wiesci, mogła bym się przejśc do sklepu gdzie pracuja Dorota, a razem z nią Bosek ;) ale chyba jeszcze boję się spotkania z nim :roll:

• 1 month later...
  • 2 months later...
  • 2 months later...
Posted

[quote name='Mysia_']Często go widuję jak idzie ze swoją Panią do pracy, ale zazwyczaj ja jadę tramwajem :roll:[/quote]

Mamy dziwne wrażenie, że juz to kiedys czytaliśmy... :evil_lol:

A kim jest teraz Bosek z zawodu??? :evil_lol:

• 3 months later...
  • 9 months later...