Mysia_ Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 No i spotkałam dzisiaj Bosusia na przystanku :loveu: Mój kochany... Tak się we mnie wtulił, że az mi się jakoś przykro zrobiło, jak musiałam go zostawić.... Quote
Mysia_ Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Juz dawno ;) Bosek ma się naprawdę super, ale jednak ciężko jest mu przestawić się po tylu latach w schronisku... Mam nadzieje, że wszystko bedzie dobrze :p Bosek był bardzo zżyty z nami i może dlatego nie jest mu tak łatwo się przyzwyczaic, jak było np. w przypadku Pluta.... W każdym bądź razie trzymam bardzo mocno kciuki za jego nowe, lepsze zycie :cool3: Quote
Pitty Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 A jakie ma trudnosci ? Jest smutny , brak apetytu , zestresowany ? Quote
Pitty Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Tez trzymam kciuki , zeby juz na zawsze zostal w swoim domku. Quote
Mysia_ Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 słabiutko je, chociaż już lepiej... i widac po nim, że jest jakis inny :roll: A jeszcze jak ostatnio tak się do mnie przytulił na tym przystanku, ehhhh :roll: Ale ma sie naprawdę swietnie, myslę, że to kwestia czas i wszystko bedzie OK. ;) Quote
Estera Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 To na pewno kwestia czasu! Zobaczycie, za pół roku to Was nie będzie poznawał :loveu: To jest już starszy piesek więc dla niego wszystkie nowe sytuacje są bardziej stresujące niż dla malucha ;) Quote
Mysia_ Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Ostatnio nie miałam zadnych wiesci, mogła bym się przejśc do sklepu gdzie pracuja Dorota, a razem z nią Bosek ;) ale chyba jeszcze boję się spotkania z nim :roll: Quote
Toska Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Mysia , czy wiesz , co u Boska ? byłaś w odwiedzinach ? Quote
Mysia_ Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 jeszcze nie byłam :roll: Wydaje mi się, że wciaż za wczesnie... Nie wiem czy jestem gotowa..... Ale napewno kiedyś go odwiedzę ;) Quote
Toska Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Mysia :lol: i co z odwiedzinami u Boska ? chyba już nie jest za wcześnie :cool3: jakieś niusy by się przydały -co tam u chłopaka słychać ?? Quote
Mysia_ Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 czasem go widuję :cool3: Jak idzie do pracy z pańcią, tylko zazwyczaj widze go z tramwaju :roll: Quote
Mysia_ Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 w koncu tak długo czekał...... :roll: Quote
Toska Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 czy wiecie , co nowego u Boska ? jak mu się żyje ? Quote
Mysia_ Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Często go widuję jak idzie ze swoją Panią do pracy, ale zazwyczaj ja jadę tramwajem :roll: Quote
Mysia_ Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='Toska']:multi: to on pracuje ze swoją panią ?[/quote] Jego Pani ma sklep w Centrum Zabrza i codziennie Bosek towarzyszy jej w pracy ;) Quote
quasimodo Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Mysia_']Często go widuję jak idzie ze swoją Panią do pracy, ale zazwyczaj ja jadę tramwajem :roll:[/quote] Mamy dziwne wrażenie, że juz to kiedys czytaliśmy... :evil_lol: A kim jest teraz Bosek z zawodu??? :evil_lol: Quote
Toska Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 A kim jest teraz Bosek z zawodu??? :evil_lol:[/quote] handlowiec z niego :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='Toska']A kim jest teraz Bosek z zawodu??? :evil_lol:[/quote] handlowiec z niego :evil_lol:[/quote] może ochroniarzem? :eviltong::evil_lol: Quote
Toska Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Mysiu , wiesz , co u naszego Boska ? mam nadzieję , że wszystko ok !!! Quote
Mysia_ Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 ostatnio nie mam nawet czasu go odwiedzić :-( Quote
Toska Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 czy są jakieś nowe wieści od Boska ? jak mu się żyje ? Quote
Recommended Posts