doddy Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 I dobrze, że Bosek znalazł nowy dom i to nie u tamtego Pana... Tamten Pan mi się bynajmniej nie podobał... Quote
Mysia_ Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Teraz mamy go przynajmniej bliziutko :razz: Przedhwila dostałam sms-a, że Bosio nie chce nic jeść :mad: Może to przez zmiane otoczenia? :roll: Quote
Toska Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Bosek stracil apetyt ? biedaczek , pewnie przez tyle przeżyć ! śliczne zdjęcie to "przystankowe":lol: ciocie Boskowe , jak myślicie -ponawiam pytanie !-brać nową sierotkę pod opiekę już , czy się jeszcze wstrzymać ? a jeśli tak , to kogo ? doradźcie !!! czekam na więcej wiadomości z nowego domu ! Quote
Pianka Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Toska napisał(a): ciocie Boskowe , jak myślicie -ponawiam pytanie !-brać nową sierotkę pod opiekę już , czy się jeszcze wstrzymać ? a jeśli tak , to kogo ? doradźcie !!! ! No pewnie, ze bierz. Wejdz w któryś banner Mysi i gotowe:eviltong: Moze chcesz Usie? Albo Lewiska?:loveu: Quote
Mysia_ Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Toska, myślę, że z teraz czas na Oskarka, jedyny niezaadoptowany wirtulanie z rocznika 2000 :shake: Zaraz napiszę Ci PW ;) Quote
sara_rokitnica Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 no dobra ewentualnie tym razem :P:P:P:P ;) nie no zartuje w sumie fakt Oskarowi nalezy sie pierwszenstwo... tak dlugo jush czeka :( Quote
Toska Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Mysia :lol: , już napisałam do schroniska w sprawie Oskarka , teraz czekam na odpowiedź ! Może się uda ? a czy Oskarek ma gdzieś banerek ? Quote
Mysia_ Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 w jego wątku były banerki, muszę poszukać ;) Quote
Pianka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 No Oscarek to dobry pomysł. Tez biedak długo czeka. Quote
Mysia_ Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 A Tosca przynosi swoim wirtualnym dzieciom szczęście, więc może i Oskarkowi przyniesie :p Quote
Toska Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 :oops: dzięki Mysiu !!! faktycznie już dwójka moich "dzieci" znalazla domki :lol: oby i Oskarkowi się udalo !!! narazie czekam na info ze schronu i idę szukać Oskarkowego banerka ! Quote
Pitty Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Wiadomo , kazdemu moze sie sytuacja skomplikowac , ze jednak nie zdecyduje sie na adopcje psa.Lepiej od razu zrezygnowac niz po np.3 tygodniach psa oddac.Nie mam jednak zadnej wyrozumialosci dla kogos , kto nawet nie jest w stanie poinformowac o swojej decyzji i po prostu wiecej sie nie odzywa. Quote
Mysia_ Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 no własnie.... :shake: Ważne, że Bosus ma domek :p Quote
Sabina02 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Pitty napisał(a):Wiadomo , kazdemu moze sie sytuacja skomplikowac , ze jednak nie zdecyduje sie na adopcje psa.Lepiej od razu zrezygnowac niz po np.3 tygodniach psa oddac.Nie mam jednak zadnej wyrozumialosci dla kogos , kto nawet nie jest w stanie poinformowac o swojej decyzji i po prostu wiecej sie nie odzywa. Dokladnie! Quote
Mysia_ Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Ciekawe co tam u Boska, normalnie zaraz wyslę sms-a, żeby spytać ;) Quote
Mysia_ Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 A ja w2idziałam dzisiaj Boska :cool3: Co prawda z daleka, bo z tramwaju, ale widziałam :p Quote
Mysia_ Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 troche się jeszcze boje spotkania z nim, bede jeszcze musiała odczekać :roll: Bosek już je więcej, oby tak dalej ;) Quote
Recommended Posts