Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

[quote name='CaneSs']a jak się jedzie z 2 psami to jest jakoś drożej? :)[/QUOTE]
oczywiście, że tak!! Za każdego następnego ćwiczącego psiaka dopłacasz 180zł ( chyba ) nie chcę oszukać więc zaraz sprawdzę i napiszę.

Posted

[quote name='Elliothooded358']Dobra już edytowane. Jakby co to na stronie[SIZE=4][B] 241 [/B][/SIZE]są podani uczestnicy z psami dla tych którzy nie wiedzą :razz:

Estowa szkoda że nie możesz jechać na OZP2. Pamiętam jak kiedyś miałyśmy plany aby razem pojechać na takie coś ; ) I nadal pamiętam Este jako małego szczyla xd

I nie wiem dlaczego ktoś tak zjechał żarcie. Całkowicie się z tym nie zgadzam! A co do ilości : Jak było za mało to się po stołach chodziło ! :lol:

I jeszcze jedno. O ile się nie mylę to OZP2 trafi na Dni Rynu!:evil_lol:
Wesołe miasteczko, jakies tam wystepy itd.[/QUOTE]
Bosko to może się wybierzemy!!??

Posted

[quote name='Rudawa']Wiecie co może nam się trochę offtop robi ale trudno. Chciałam spytać o wasz wiek. I o wiek psiaków z OZP2 ;)[/QUOTE]

Wiek uczestników (nie wszystkich) masz podane na str. 241
A mój haszczak ma 6,5 roku ; )

Posted

[quote name='Rudawa']oczywiście, że tak!! Za każdego następnego ćwiczącego psiaka dopłacasz 180zł ( chyba ) nie chcę oszukać więc zaraz sprawdzę i napiszę.[/QUOTE]
a to 180 nie tak dużo w sumie . . .

Posted

Rudawa w tamtym roku poszliśmy z panią kto chciał ; ) Tylko wtedy była pani Gosia. Nie wiem jak z panią Karoliną. Ale myślę że się zgodzi ; )
A jak ty masz zamiar ćwiczyć z 2 psami? Dwa od razu będziesz brała? Czy na zmianę? (Na jedne zajęcia tego, na drugie tego)

Posted

[quote name='Elliothooded358']Rudawa w tamtym roku poszliśmy z panią kto chciał ; ) Tylko wtedy była pani Gosia. Nie wiem jak z panią Karoliną. Ale myślę że się zgodzi ; )
A jak ty masz zamiar ćwiczyć z 2 psami? Dwa od razu będziesz brała? Czy na zmianę? (Na jedne zajęcia tego, na drugie tego)[/QUOTE]
Mam o tyle łatwiej, że jedna sunia będzie w grupie zaawansowanej a druga w początkującej ;)
PS: Gdyby to był taki problem to bym się nie zdecydowała na to żeby zabrać dwie psiczki.

Posted

Ja mam tylko nadzieję że mój pies znowu będzie aniołkiem w stosunku do psów i nie będzie zamulać. Ale rozruszam babsko ! ; ) Jeszcze będzie mi chodzić przy nodze :diabloti: (w tamtym roku chodziła ZA :lol:)

A jak z waszymi psami? Mają jakieś odchyły do innych psów?
Mój niekoniecznie lubi bawić się z małymi. Taka dama z niej że nie lubi jak mały pies skacze obok niej :roll: Ale to nie problem. Po prostu ignoruje.

Posted

Moja Corgi jest mało towarzyska w stosunku do innych psów za to kocha ludzi. A Ryża ( aussie ) jest otwartą, żywiołową, energiczną, młodą sunią (kocha ludzi, lubi psy ). Bardzo ale to bardzo szybko po pierwszym spotkaniu z psiakiem potrafi się z nim bawić jakby go znała od lat.

Posted

[quote name='CaneSs']nie wiem czemu, ale większość myśli, że mam sunie xD Capri aż tak dziewczynkę przypomina? :D
Tak Biut z Afganem. <3[/QUOTE]

Capri przecież z wyglądu chłopak cały! co wy gadacie :D Ja zaraz sie zgłaszam.
Tak, ja z Afganem, nie obchodzi mnie kto to preferuje, ważne że tego psa kocham ;)

Posted

[quote name='Ola164']No to co, że 6 minut :P Moja się położyła przed huśtawką i leżała sobie tak ponad minutę.... A na posłuszeństwie mi zwiała do domku :P[/QUOTE]
Haha, mi Chapsiowate też tylko wypatrywało okazji, żeby zwiać z agility xD
Mam tylko nadzieję, że w tym roku będzie chłodniej i pochmurniej niż w zeszłym, bo mój pies może tego nie wytrzymać psychicznie :D

Posted

[quote name='Elliothooded358']Dobra już edytowane. Jakby co to na stronie[SIZE=4][B] 241 [/B][/SIZE]są podani uczestnicy z psami dla tych którzy nie wiedzą :razz:

Estowa szkoda że nie możesz jechać na OZP2. Pamiętam jak kiedyś miałyśmy plany aby razem pojechać na takie coś ; ) I nadal pamiętam Este jako małego szczyla xd

I nie wiem dlaczego ktoś tak zjechał żarcie. Całkowicie się z tym nie zgadzam! A co do ilości : Jak było za mało to się po stołach chodziło ! :lol:

I jeszcze jedno. O ile się nie mylę to OZP2 trafi na Dni Rynu!:evil_lol:
Wesołe miasteczko, jakies tam wystepy itd.[/QUOTE]

Ekhem... jeszcze my na 4. Ja 14 lat mój pies ON 8 miechów

Posted

[quote name='Merenwen']Haha, mi Chapsiowate też tylko wypatrywało okazji, żeby zwiać z agility xD
Mam tylko nadzieję, że w tym roku będzie chłodniej i pochmurniej niż w zeszłym, bo mój pies może tego nie wytrzymać psychicznie :D[/QUOTE]
a idziecie na początkujący czy zaawansowany w tym roku?

Posted

[quote name='Biutka']A ja tam ludzi nie znam w ogóle :D
Haha. Ktoś bierze ze sobą kamerkę? ;)[/QUOTE]
Ja bede mieć w cyfrówce :P chyba, że mój plan wypali i do obozu będe miała już wymarzoną lustrzankę. :D
Biut! a ty Lustro masz brać! :D
i kamerke też! :D będą jajca xD

Posted

O, fajnie, że będą dni Rynu ;pp Pójdziemy, zobaczycie ;) Ja namówię p. Karolinę :P Moja Daisy ogółem psów się boi, więc ja za wczasu apeluję do uczestników OZP2- nie puszczajcie psów do Daisy ;) Chyba, że sama będzie zachęcać do zabawy. Bo zbyt długo z nią pracuję, żeby znowu coś zwalić. A będzie ktoś do Mikołajek jechać?

Posted

A no właśnie mój ukochany temat. Czy ktoś z was zajmuje się fotografią??
[QUOTE]Ja bede mieć w cyfrówce :P chyba, że mój plan wypali i do obozu będe miała już wymarzoną lustrzankę. [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_biggrin.gif[/IMG][/QUOTE]
Ja też na swoją czekam. Zależy jak z psimi dziećmi pójdzie. Jak będzie kasa będzie aparat.

Posted

[quote name='Rudawa']A no właśnie mój ukochany temat. Czy ktoś z was zajmuje się fotografią??

Ja też na swoją czekam. Zależy jak z psimi dziećmi pójdzie. Jak będzie kasa będzie aparat.[/QUOTE]
a jaki chcesz aparat? :D
bo ja strasznie Nikon'a D90 bym chciała ale to drogie cacko :D
więc może Nikon D3000 :D

Posted

Wyczuwam w tobie "swego". Mamy podobny gust. Z tym, że DROGIE to pojęcie względne ;)
No i ja mam na zakup aparatu max 3000zł więc całkiem sporo. Tylko, że szczeniaczki urodzą się 24-26 czerwiec więc do domku będą mogły odjeżdżać pod koniec sierpnia, więc dopiero na obóz w przyszłym roku zabiorę to cudo <hahaha>

Posted

bosz . jak wy tu nadajecie :loveu:
Czlowiek nawet spokojnie do kina nie może wyjść :shake::shake::shake:
A może ja bym znowu pojechała na 2 turnusy ? :evil_lol::evil_lol:
Wtedy bym była na OZP1 i OZP4 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ale jeszcze porozmawiam z mamą . ; ]

Posted

[quote name='Rudawa']Wyczuwam w tobie "swego". Mamy podobny gust. Z tym, że DROGIE to pojęcie względne ;)
No i ja mam na zakup aparatu max 3000zł więc całkiem sporo. Tylko, że szczeniaczki urodzą się 24-26 czerwiec więc do domku będą mogły odjeżdżać pod koniec sierpnia, więc dopiero na obóz w przyszłym roku zabiorę to cudo <hahaha>[/QUOTE]
Jej jak miło xD
Nie no ja aż tylu to chyba nie mam :D nie wiem, ale może bym kupiła D90 ale samo body bo obiektywy to ja mam. :D :D :D