Cavalierkaa Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='slami'] Jeżeli mojej się spodoba to mam nadzieję, że nam po zajęciach pozwolą polatać na torze.... Nie na smyczy bynajmniej.[/QUOTE] nie wiem jak w tym roku ale w poprzednim nie pozwalali ( a przynajmniej tak mówili, że nie wolno ) biegać po torze agi. poza zajęciami. Jednak czasem zdarzało się, że po np. obiedzie widziałam jeszcze kogoś biegającego. Jednak trenerzy nie są za tym, żeby pies biegał po za godzinami treningów. Musi mieć on czas na odpoczynek czy zabawę z nami lub innymi psami. :-) :diabloti: Quote
Ola164 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Po zajęciach można polatać, jest pusto i psy się fajnie bawią. Ale niektórzy nie mają ograniczeń i by latali non-stop. Może niech sami sobie poskaczą przez hopki zamiast psu kazać to im wejdzie do łba, że nie każdy psiak musi mieć ochotę. Nie mówię tu na konkretne osoby, więc proszę bez nerwów, ale taka prawda... Ja wiem to na przykładzie mojej Korki, która raz lata jak rakieta i nie mogę jej dogonić, a raz się kładzie i koniec. I nic jej nie zrobisz, ani siłą, ani sposobem. Czas na próbach miała 0.40 a na zdawaniu 2.40 :P Quote
Biutka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [QUOTE]W takim razie robię listę tych co jadą na OZP 2010: Gdyby ktoś szukał osoby do domku itd. [I][U]OZP1[/U][/I] ( 02.07-13.07 ) : - [B]Abiutka_[/B] (16 lat) z foksterierem - [B]Frotka07[/B] ze sznaucerem miniaturką [U][I]OZP2[/I][/U] ( 14.07-25.07 ) : - [B]Vini.[/B] (14 lat) z yorkiem - [B]Elliothooded358[/B] (16 lat) z husky - [B]Rudawa[/B] - [B]ewka122[/B] (14 lat) z husky - siostra [B]ewka122[/B] (12 lat) z kundelkiem - [B]Kajus_ka[/B] z sheltie [U][I]OZP3[/I][/U] ( 26.07-06.08 ) : - [B]Estowa[/B] (16 lat) z berneńczykiem [U](szuka osoby do domku)[/U] [U][I]OZP4 [/I][/U]( 07.08-18.08 ) : - [B]Merenwen[/B] z kundelkiem - [B]CanesS[/B] z cavailerem [I][U]OZP5[/U][/I] ( 19.08-30.08 ) : - ? Piszcie to dopisze albo edytuje w razie czego [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_wink.gif[/IMG][/QUOTE] JA POPROSZĘ Na OZP4 Biutkę z Chartem Afgańskim :cool3: Quote
slami Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='CaneSs']nie wiem jak w tym roku ale w poprzednim nie pozwalali ( a przynajmniej tak mówili, że nie wolno ) biegać po torze agi. poza zajęciami. Jednak czasem zdarzało się, że po np. obiedzie widziałam jeszcze kogoś biegającego. Jednak trenerzy nie są za tym, żeby pies biegał po za godzinami treningów. Musi mieć on czas na odpoczynek czy zabawę z nami lub innymi psami. :-) :diabloti:[/QUOTE] Taaaa.... zobaczymy nie zamierzam mojej jakoś specjalnie przeciążać. Może czasami jak będzie pusto to trochę poskaczemy. Quote
karola&gacek Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [QUOTE]nie wiem jak w tym roku ale w poprzednim nie pozwalali ( a przynajmniej tak mówili, że nie wolno ) biegać po torze agi. poza zajęciami.[/QUOTE] Ja sobie godzinke przez śniadaniem wstawałam i ćwiczyłam- pusto, cicho, nie za ciepło. Wszystko poszło po mojej myśli i jadę za rok z pinczerkiem mini :cool3: Quote
Estowa Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='Ola164']Estowa - a Shetanka nie jedzie na 3 przypadkowo? Ona mówiła, że jedzie z osobami z forum szkoleniowego... Tak mi się wydaje.[/QUOTE] Jedzie, ale nie będę Jej się do grupy wwalać. Tym bardziej, że jedzie z własną ekipą. Quote
Rudawa Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='CaneSs']Vini pojedź na OZP4! :D[/QUOTE] nie ma mowy Vini jedzie "ze mną" na OZP2 i będziemy razem w domku ( na 80% ) A po za tym zarezerwowała już miejsce ;) Quote
Cavalierkaa Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='Ola164']Ja wiem to na przykładzie mojej Korki, która raz lata jak rakieta i nie mogę jej dogonić, a raz się kładzie i koniec. I nic jej nie zrobisz, ani siłą, ani sposobem.[/QUOTE] Z moją pierdółką jest to samo. :-) Quote
Cavalierkaa Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='karola&gacek']Ja sobie godzinke przez śniadaniem wstawałam i ćwiczyłam- pusto, cicho, nie za ciepło. Wszystko poszło po mojej myśli i jadę za rok z pinczerkiem mini :cool3:[/QUOTE] a w tym roku jedziesz z Gackiem???? :D :D :D ja to rano ledwo wstawałam xD przecież u nas Martyna to tak nawijała w nocy xD ale tak to ja nie chodziłam na agi. bo duże psy były przez większość wolnego czasu, a po scysji z Nerciem nie chciałam już się wpychać. :) więc jak było w miarę pusto to chodziłam na slalom. :D bo to najbliżej domku naszego było xD Quote
Ola164 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [B]CanesS [/B]- mają coś wspólnego. Fajnie, że jedzie dużo małych suczek, bo moja Korka to jest jakiś wybryk natury - lepiej dogaduje się z suczkami niż psami.... Quote
Cavalierkaa Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='Rudawa']nie ma mowy Vini jedzie "ze mną" na OZP2 i będziemy razem w domku ( na 80% ) A po za tym zarezerwowała już miejsce ;)[/QUOTE] no nie no! xD to ty też jedź na OZP4. :P Ja jestem na 1000000000% z Biut! <3 <3 <3 <3 <3 <3 Quote
Cavalierkaa Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='Ola164'][B]CanesS [/B]- mają coś wspólnego. Fajnie, że jedzie dużo małych suczek, bo moja Korka to jest jakiś wybryk natury - lepiej dogaduje się z suczkami niż psami....[/QUOTE] ja mam psa nie suczkę xD :P ale mój psiak każdego lubi ( włącznie z złodziejami i pijanymi kolesiami na nocnych spacerach :P ) wystarczy tylko, że suczka da mu się na prawdę porządnie obwąchać i on już ją kocha! xD :P Quote
Ola164 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 O mamo, mój błąd... Cały czas myślałam, że to sunia.... :oops: A Biutka jedzie z afganem? Zawsze mi się podobały choć sama preferuje parówki i kundle z odzysku. Quote
karola&gacek Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [INDENT] [QUOTE][B]Karola[/B]- a w tym roku nie jedziesz? [/QUOTE] [QUOTE]a w tym roku jedziesz z Gackiem???? [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_biggrin.gif[/IMG] [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_biggrin.gif[/IMG] [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_biggrin.gif[/IMG][/QUOTE]On się nie nadaje :) Na egzaminie tor przebiegł w 6min + :cool3:) i znając moje szczęście znów bym trafila na ONka. [QUOTE]ja to rano ledwo wstawałam xD przecież u nas Martyna to tak nawijała w nocy xD[/QUOTE] No właśnie, to była jedyna pora dnia gdzie i w waszym i Asi i Eweliny domkach było cicho :evil_lol: [/INDENT] Quote
Ola164 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 No to co, że 6 minut :P Moja się położyła przed huśtawką i leżała sobie tak ponad minutę.... A na posłuszeństwie mi zwiała do domku :P Quote
Rudawa Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='CaneSs']no nie no! xD to ty też jedź na OZP4. :P Ja jestem na 1000000000% z Biut! <3 <3 <3 <3 <3 <3[/QUOTE] Ja zarezerwowałam w marcu miejsce na OZP2, więc sorry ale nie ;( Quote
Ola164 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [B]Rudawa[/B] - a z którym jedziesz psem? Ja zmykam z kundlami na spacerek... Quote
Cavalierkaa Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='Ola164']O mamo, mój błąd... Cały czas myślałam, że to sunia.... :oops: A Biutka jedzie z afganem? Zawsze mi się podobały choć sama preferuje parówki i kundle z odzysku.[/QUOTE] nie wiem czemu, ale większość myśli, że mam sunie xD Capri aż tak dziewczynkę przypomina? :D Tak Biut z Afganem. <3 [quote name='karola&gacek'][INDENT] On się nie nadaje :) Na egzaminie tor przebiegł w 6min + :cool3:) i znając moje szczęście znów bym trafila na ONka. No właśnie, to była jedyna pora dnia gdzie i w waszym i Asi i Eweliny domkach było cicho :evil_lol: [/INDENT][/QUOTE] no ale fajny jest! :D i powalił mnie w tej bluzie FBI <hahaha> ślicznie wyglądał! :D Quote
Rudawa Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Wiecie co może nam się trochę offtop robi ale trudno. Chciałam spytać o wasz wiek. I o wiek psiaków z OZP2 ;) Quote
Cavalierkaa Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='Rudawa']Ja zarezerwowałam w marcu miejsce na OZP2, więc sorry ale nie ;([/QUOTE] wow jak wcześnie :P ja dopiero wczoraj xD Quote
Rudawa Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='Ola164'][B]Rudawa[/B] - a z którym jedziesz psem? Ja zmykam z kundlami na spacerek...[/QUOTE] Z aussie i corgi Quote
Rudawa Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='CaneSs']wow jak wcześnie :P ja dopiero wczoraj xD[/QUOTE] nie, nie wiesz mi bardzo zależało na tym obozie więc wiesz, bałam się, że miejsc zabraknie ale o to to się chyba martwić nie muszę :lol: Quote
Cavalierkaa Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='Rudawa']Z aussie i corgi[/QUOTE] a jak się jedzie z 2 psami to jest jakoś drożej? :) Quote
Isles Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Dobra już edytowane. Jakby co to na stronie[SIZE=4][B] 241 [/B][/SIZE]są podani uczestnicy z psami dla tych którzy nie wiedzą :razz: Estowa szkoda że nie możesz jechać na OZP2. Pamiętam jak kiedyś miałyśmy plany aby razem pojechać na takie coś ; ) I nadal pamiętam Este jako małego szczyla xd I nie wiem dlaczego ktoś tak zjechał żarcie. Całkowicie się z tym nie zgadzam! A co do ilości : Jak było za mało to się po stołach chodziło ! :lol: I jeszcze jedno. O ile się nie mylę to OZP2 trafi na Dni Rynu!:evil_lol: Wesołe miasteczko, jakies tam wystepy itd. Quote
Recommended Posts