Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

No ja idę (tj. tak się 'zgłosiłam') do zaawansowanych, ale ciekawa jestem jak Chrup się będzie zachowywal :diabloti: na szkoleniu było super, natomiast na spacerach miewa swoje humorki :roll: ale przeważnie obecność innych psów Go mobilizuje :loveu::loveu::loveu: tylko on nie umie aportować, i nie wiem czy to jest wymagane do grupy zaawansowanej (?).

Posted

My też, głównie przywoływanie na spacerach... ale na tym przydziale to pewnie będzie inaczej niż na spacerze, to raczej będzie ok ;) muszę w końcu poćwiczyć z Chrupem zatrzymywanie z marszu, bo narazie tylko na stój umie i to nie za dobrze ;f

Posted

O kurde, to to też będzie? Pooorażka ^^ To co tak w ogóle piesa musi umieć?
Moja Daisy, jeśli wie, że ze mną pracuje to w 98% przypadków przyjdzie na moje zawołanie :) A jeśli nie wie, że pracuje to w ok. 94%

Posted

Nie wiem czy będzie xd. i nie wiem co musi umieć, moje umie;
podstawowe; siad, stój, waruj
chód przy nodze na smyczy i bez smyczy
przywołanie na siad przede mną i na siad przy lewej nodze
'zostań'
dorównywanie mi kroku (tj. zostawiam psa np. na waruj, odchodzę kawałek i mówię 'równaj' a on przybiega i idzie równo ze mną)
zmiana komend 'na odległość'

i chyba tyle ;x

Posted

Vini. przecież w domku możecie razem być.Z tego co wiem podział na grupy zależy od poziomu wiedzy psa - na zajęciach przecież i tak za rękę byście się nie trzymały.Ty będziesz miała o innej porze,Shetanka o innej :eviltong:

Posted

Ee tam, jak moje psisko będzie miało humorki to będziemy w podstawowej :roll: a nawet jeśli to i tak to nie robi róznicy ;D bo oprócz zajęć i tak będzie dużo czasu 8DD' spacerki i tak dalej :loveu:

Posted

Niech Ci bedzie ;p Moze przezyje ;pppp Shetanka, duzo zarcia bierzesz swojego? Bo jak tam faktycznie jest blee to bedzie zle. Chociaz ja wybredna to nie jestem. Bo lubie wszelkie ohydstwa typu kalafiory, szpinaki itp. ;p

Posted

Emm.. no 16 jest w ciekawym stanie ;p
Drzwi sie trochę podrapały :lol:
i kran odpada ;D
Szyba wypadła... zabili dyktą..
ale to nie moja wina .! ;D
U nas nie było podziału na poziomy.
Ale 16 nie jest wcale już taka dobra ;D
PRZEPRASZAM :eviltong:

Posted

[quote name='Vini.']Niech Ci bedzie ;p Moze przezyje ;pppp Shetanka, duzo zarcia bierzesz swojego? Bo jak tam faktycznie jest blee to bedzie zle. Chociaz ja wybredna to nie jestem. Bo lubie wszelkie ohydstwa typu kalafiory, szpinaki itp. ;p[/quote]

ja pewnie całe stado zupek chińskich :evil_lol::evil_lol: nie no pewnie z 5-6 zupek chińskich, kilka kisieli i barszczów czerwonych :evil_lol: najwyżej przywiozę z powrotem, bo ja ogółem jestem wszystkożerna :cool3:

usiłuje wgrać filmik żeby pokazac to co Chrup potrafi ;) ale na podwórku mu 'równaj' wychodzi ospale jakoś O: