Westiczka Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Jesli chodzi o tą stronę to ją ulepszyli więc nie ma w tym nic dziwnego. A co do telefonu to przecież może byli zajęci lub mieli jakieś komplikacje, więc nie histeryzuj. Bądz optymistycznie nastawona. Quote
Martula_t Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Sory, że to powiem, ale czytając ten temat(te rozmowy) mam ochote powiedziec jedynie hahahah :roll: Quote
marysia-loria Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 dobra tam nie było tematu moge tamto usunąć jak chcecie Quote
piotrs Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 [quote name='marysia-loria']Jakich katalogów?? Moze mi pan wysłać mój e-mail to [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/quote] Katalogi są wydrukowane w formacie A-4 i mają po kilkadziesiąt stron Formularz zamówienia katalogu jst tutaj: [url=http://www.wandrus.com.pl/zamow-katalog]Zamów katalog | Rejsy żeglarskie - Kolonie letnie - Obozy żeglarskie - Wandrus.com.pl[/url] Wystarczy wypełnić i wyślemy pocztą. Pozdrowienia, Piotr Quote
piotrs Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 [quote name='marysia-loria']Nie myślicie ze to dziwne??? o to chodzi czy... odbedzie sie ten obóz ;/ Wiem ze to moze dziwne pytanie ale coraz mniej mi się wydaje ze.. go nie bedzie. Bo po pierwsze patrzyłam dzis na karcie kolonijnej i tam pisze ze trzeba pozostałą kwote wpłacić do 19 maja ;/ a przecierz wpłaca się 21 dni przed obozem czyli albo sie pomylili albo cos ale powinni chyba napisac ze do 29 maja;/ i też raz jak dzwoniłam w kwietniu to nie chcieli mi powiedziec od razu czy już wpłaciłam całą zaliczke i powiedzieli zebym zadzwoniła na kilka dni..... no i wogle ostatnio zmienili strone bo jak wchodzilam na ta starą to jej juz nie ma Napiszcie co o tym myślicie i o wam napisali na karcie uczestnika prosze[/quote] Witam. Żeby sprawdzić czy ktoś wpłacił zaliczkę trzeba by zrobić przegląd wpłat bankowych a to trwa. Dlatego jak ktoś dzwoni w takiej sprawie i chce natychmiast informację, czy wpłata doszła, to nie jesteśmy w stanie udzielić odpowiedzi od razu - w biurze jest ruch, siedzą klienci, dzwonią telefony i po prostu nie ma możliwości rzucić wszystkiego i sprawdzać wpłaty. Robimy to raz w tygodniu. Jeśli na umowie ktoś się pomylił i wpisał zamiast jedynki dwójkę to jest to po prostu zwykły błąd - wiadomo że wpłata ma być dokonana do 3 tygodni przed imprezą i to jest podstawa. Co do strony to cały czas trwa intensywna praca nad jej zmianą. Strona [url=http://www.wandrus.com.pl]Rejsy żeglarskie - Kolonie letnie - Obozy żeglarskie - Wandrus.com.pl[/url] będzie wyglądać mniej więcej tak jak druga nasza strona: [url=http://www.wakacjesmyka.pl]wakacjesmyka.pl | Wakacje dla najmłodszych![/url] Jeszcze te strony nie są na 100% gotowe, ale cały czas nad nimi pracujemy Co do obozu to mogę Cię zapewnić, że się odbędzie.. Z pozdrowieniami, Piotr Salecki Wandrus Quote
Guptasek Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Jeju przecież oczywiste jest to że ten obóz się odbędzie ;] ja w zeszłym roku byłam i wiem że w tym roku będzie jeszcze lepiej niż w poprzednim ; ] Panie Piotrze mam jedno pytanie dotyczące Agility.. Czy przeszkody są oryginalne ? z tego co pamiętam w zeszłym roku oryginalna byłą tylko huśtawka... ;( Quote
mineralna_ Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 [B][SIZE=5]DRODZY UCZESTNICY OBOZU OZP1[/SIZE][/B] [SIZE=2]Otóż chciałabym zadać proste pytanie - czy mogę dołączyć do Was z moim psem? Chciałabym tylko powiedzieć, iż moja suka jest nie tyle co agresywna, jednak nie lubi nachalnego wąchania pod ogonem, oraz boi się większych psów. W obu przypadkach podgryza w nos. Błędy socjalizacji. Tak, tak. Pracuję z nią i do obozu powinno udać mi się wyeliminować większość "złych nawyków". Już robimy postępy. Będzie również miała sterylkę, mimo wszystko liczę się ze zdaniem innych uczestników. I proszę się zdecydować raz, a nie co pięć minut mieć inną decyzję, bo jak wpłacę zaliczkę to już nie będę rezygnować. [/SIZE] Quote
madziulik_13 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Guptasek - z tego co mi Pan Piotr pisał i mówił to wszystkie przeszkody będą wymieniane i będzie nowy teren :D A i na który Ty turnus jedziesz bo zapomniałam ? ;) Panie Piotrze wciąż czekam na odpowiedź mailową :) Quote
piotrs Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='madziulik_13']Guptasek - z tego co mi Pan Piotr pisał i mówił to wszystkie przeszkody będą wymieniane i będzie nowy teren :D A i na który Ty turnus jedziesz bo zapomniałam ? ;) Panie Piotrze wciąż czekam na odpowiedź mailową :)[/quote] Witam, przepraszam jesli nie odpisałem na meila, jeśli można to poproszę o pytanie smsem 501 647 139. Co do przeszkód to w zeszłym roku oryginalne były dwa tunele, kladka, dwie hopki, oponka, paliki do slalomu... moglem przekrecic fachowe nazwy tych przeszkod... Zamowilismy tez nowe przeszkody, czesc bedzie zdublowana. Nowy teren w tym sensie, ze kolo domkow teren bedzie specjalnie ogrodzony dla pieskow. I tam beda ustawione przeszkody. Pzdr, Piotr Quote
blue-eyes Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='piotrs'][COLOR=black][FONT=Verdana]Na obóz często jadą psy które nie ćwiczą we wszystkich zajęciach lub nawet w większości – np. jamniki, bassety, młode szczeniaki.[/FONT][/COLOR][/quote] W jakich ćwiczeniach m.in.? Quote
madziulik_13 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Guptasek - na początek dla psów które nie miały do czynienia z torem to będzie można wykorzystać np. palisadę. Chodź ta nowa powinna być regulowana także myślę że te stare nie będą w ogóle potrzebne. Pani Piotrze czy te przeszkody będą zamawiane u stolarza czy u specjalnej firmy które zajmuje się produkcją przeszkód agility u której przechodzą testy ? Jeżeli u stelaża to należny pamiętać o antypośflizgach na strefach ( kładka,palisada,huśtawka) Quote
Guptasek Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='piotrs']Witam, przepraszam jesli nie odpisałem na meila, jeśli można to poproszę o pytanie smsem 501 647 139. Co do przeszkód to w zeszłym roku oryginalne były dwa tunele, kladka, dwie hopki, oponka, paliki do slalomu... moglem przekrecic fachowe nazwy tych przeszkod... Zamowilismy tez nowe przeszkody, czesc bedzie zdublowana. Nowy teren w tym sensie, ze kolo domkow teren bedzie specjalnie ogrodzony dla pieskow. I tam beda uszkodzone przeszkody. Pzdr, Piotr[/quote] Co ma pan na myśli pisząc uszkodzone ? z nich też będzie można korzystać ? Quote
piotrs Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='Guptasek']Co ma pan na myśli pisząc uszkodzone ? z nich też będzie można korzystać ?[/quote] Tfu, chciałem napisać USTAWIONE Pzdr, Piotr Quote
piotrs Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='madziulik_13']Guptasek - na początek dla psów które nie miały do czynienia z torem to będzie można wykorzystać np. palisadę. Chodź ta nowa powinna być regulowana także myślę że te stare nie będą w ogóle potrzebne. Pani Piotrze czy te przeszkody będą zamawiane u stolarza czy u specjalnej firmy które zajmuje się produkcją przeszkód agility u której przechodzą testy ? Jeżeli u stelaża to należny pamiętać o antypośflizgach na strefach ( kładka,palisada,huśtawka)[/quote] W specjalnej firmie. Pzdr, Piotr Quote
Guptasek Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='madziulik_13']Guptasek - na początek dla psów które nie miały do czynienia z torem to będzie można wykorzystać np. palisadę. Chodź ta nowa powinna być regulowana także myślę że te stare nie będą w ogóle potrzebne. Pani Piotrze czy te przeszkody będą zamawiane u stolarza czy u specjalnej firmy które zajmuje się produkcją przeszkód agility u której przechodzą testy ? Jeżeli u stelaża to należny pamiętać o antypośflizgach na strefach ( kładka,palisada,huśtawka)[/quote] Ja trenuje z psami Agility od dawna... jadę na 1 poziom ze względu na przyjaciółkę.... bo bierze ona mojego psa... Quote
madziulik_13 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Ja agility trenuję od hm pół tora roku ;) Poziom zaawansowania zależy od posłuszeństwa a nie od agility ;) Quote
madziulik_13 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Już miesiąc do obozu ! :multi: :loveu: Klaudia bój się :diabloti: Quote
madziulik_13 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Dzisiaj poszły karty i zapłacony już obóz całkowicie teraz droga przez katorgę - koniec roku szkolnego -.- Quote
marysia-loria Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 u mnie też już prawie wszystko zapłacone ;) Vini masz do sprzedania tą linkę 25 metrową?? bo miałas taka reklame jakby. A moze ma ktoś sprzedać linke 15 lub 20 metrową albo podajcie jakies linki gdzie mozna zamówić Quote
MakeBelieve Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 A mam, a mam! Jak cos to na PW :D Jeeeju, ale Wam zazdroszcze jechac :( Ja w nastepnym roku moze pojade z paroma osobami z innego forum xP(magda wiesz ktore xP) Quote
marysia-loria Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [quote name='Vini.']A mam, a mam! Jak cos to na PW :D Jeeeju, ale Wam zazdroszcze jechac :( Ja w nastepnym roku moze pojade z paroma osobami z innego forum xP(magda wiesz ktore xP)[/QUOTE] Może jestem troche zacofana ale co to te PW ;/ ?? HEHE Quote
MakeBelieve Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 xP Klikasz w mój nick VINI, otwiera ci sie nowa strona, tam powinno byc wyślij prywatną wiadomość czy coś xP PW- prywatna wiadomość wersja angielska: PM- private message Quote
marysia-loria Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 [quote name='Vini.']xP Klikasz w mój nick VINI, otwiera ci sie nowa strona, tam powinno byc wyślij prywatną wiadomość czy coś xP PW- prywatna wiadomość wersja angielska: PM- private message[/QUOTE] heh tak właśnie myślałam ale chaiałm się upewnić ;P Quote
Martula_t Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Jeszcze tylko 25 dni i sie spotakmy :multi::multi:jak przezyje ten tydzień to potem mogę juz tylko mysleć o obozie :lol:Cieszę sie bardzo bo mysle że poznam tam wielu fajnych ludzi ( w realu ) ;) Quote
Recommended Posts