Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

Tak przy okazji...
Kundelkiem (lub w typie) jest każdy pies, który nie jest po rodowodowych rodzicach z uprawnieniami, czyli z hodowli zarejestrowanej w ZKwP.

Posted

Mój pies jest po rodowodowych rodzicach więc jak tam sobie chcesz może być kundelek :eviltong::p [SIZE=1][SIZE=2]ale to nie istotne rasowy nie rasowy każdy kochany jednakowo[/SIZE] :cool3:[/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]
[SIZE=1]PS a co do tych osób które jada to prawie wszystkie fajne he he he :lol:[/SIZE]

Posted

[quote name='Westiczka']Mam takie pytanie, czy rodzice mogą oglądać jak szkolimy psy np. na algity?
Czy ktoś może wie czy jedzie ktoś w Westem:loveu: na OZP/l 1a?[/quote]

Kochani czytajcie posty. Napisałem nieco wcześniej, że Rodzice mogą Was odwiedzać bez ograniczeń. Kwestia oglądania zajęć, robienia zdjęć w tym czasie a nawet uczestnictwa w zajęciach jest jak najbardziej możliwa - istotna jest kwestia czy obecność rodziców nie rozproszy psa na tyle że nie będzie chciał ćwiczyć. Raz była taka sytuacja, że rodzice przyjechali a pies cały czas piszczał, wyrywał się i szarpał do nich i z zajęć nici - poszli wspólnie na spacer. Z naszej strony żadnych utrudnień nie ma - Rodzice są mile widziani.
Pozdrowienia, Piotr

Posted

Hej ; **

Ja jadę na obóz od 14 lipca (OZP2):multi:

W zeszłym roku byłam na obozie z Kufcią 8 letnim Bokserkiem :loveu:
a teraz jadę z moim 2 psem Cocker spanielem Boryskiem ..
Prawdopodobnie jedzie ze mną przyjaciółka która by Kufcie wzięła:loveu:
Jedzie ktoś na ten sam turnus co ja/my ?:diabloti:

Posted

Ja nie mam pojęcia kto będzie ze mną na turnusie :lol: Dostałam już potwierdzenie, w tym tygodniu tata wpłaci zaliczkę ;) Jedzie ktoś z dgm na OZP/II 4? I w ogóle wie ktoś, ilu osobowe domki? Bo nie wiem kto ze mną wytrzyma :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

możliwe że ja pojadę na OZP 2 i 3(ale jeszcze nie jestem zapisana)
a domki są dwuosobowe ale jeśli pieski się lubią to można we trzy osoby(ja mieszkałam w zeszłym roku w trzy osoby w pokoju) :cool3:

Posted

[quote name='ewka122']możliwe że ja pojadę na OZP 2 i 3(ale jeszcze nie jestem zapisana)
a domki są dwuosobowe ale jeśli pieski się lubią to można we trzy osoby(ja mieszkałam w zeszłym roku w trzy osoby w pokoju) :cool3:[/quote]

Witam serdecznie. Gwoli ścisłości to domki są 5-osobowe, natomiast staramy się tam lokować po dwa pieski+osoby które z nimi przyjeżdżają, wyjątkowo się zdarza że są to trzy pieski w jednym domku - jeśli tego chcą uczestnicy, pieski się "dogadują" i dużo zależy od sytuacji. - np. w zeszłym roku był pies który był agresywny i musiał mieszkać sam w domku ze swoim właścicielem. Więc bywa różnie a kadra musi tak rozlokować pieski i uczestników żeby nie było psich "bójek".
Natomiast więcej osób niż dwie jest w domku zakwaterowanych także wtedy, gdy osoba z psem przyjeżdża z osobą towarzyszącą bez psa.
Pozdrowienia, Piotr

Posted

[quote name='Guptasek']Hej ; **

Ja jadę na obóz od 14 lipca (OZP2):multi:

W zeszłym roku byłam na obozie z Kufcią 8 letnim Bokserkiem :loveu:
a teraz jadę z moim 2 psem Cocker spanielem Boryskiem ..
Prawdopodobnie jedzie ze mną przyjaciółka która by Kufcie wzięła:loveu:
Jedzie ktoś na ten sam turnus co ja/my ?:diabloti:[/quote]
Ja też jadę na ten turnus, fajnie by było spotkać na obozie kogoś z forum :multi:, zwłaszcza że ja jadę sama, a więc może Guptasek pogadamy np. przez gg, jeśli masz.
A takie pierwsze pytanie,ile masz lat?? Bo ja mam 15.

Posted

Haha, to ja będę musiałą być tylko z moim psem w domku bo tylko on ze mną wytrzyma :evil_lol: Nie no żart, ogółem to mój pies raczej się dogaduje, nie lubi tylko dorosłych, większych od niego samców, ale tez nie wszystkich, poza tym będziemy nad tym pracować na szkoleniu, żeby na obóz był już perfect bez żadnych uprzedzeń do innych psów.

Posted

[quote name='Abiutka_']Ja też jadę na ten turnus, fajnie by było spotkać na obozie kogoś z forum :multi:, zwłaszcza że ja jadę sama, a więc może Guptasek pogadamy np. przez gg, jeśli masz.
A takie pierwsze pytanie,ile masz lat?? Bo ja mam 15.[/quote]
Ja mam 14 ;D
a jakiego ty masz psa ?;>

Posted

Ja mam suczkę rasy foksterier szorstkowłosy, ona tam raczej wszystkich lubi, wiec myślę że z twoją psinką też się zakoleguje. Fajnie że jesteśmy w podobnym wieku :loveu:. Może pogadamy przez gg?? Oto mój numer: 8010882