Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

Goldog kocham Cię normalnie *.*
i właśnie zdałam sobie sprawę, że nie spakowałam majtek -_- ja też zawsze biorę tonę więcej wszystkiego "w razie czego" i się wszyscy nabijają, że w takim wieku to się już chyba do łazienki chodzi :diabloti:

Wytłumacz mi tylko proszę co to: "to do ciapciania" ? ! :eviltong::lol:

Posted

[quote name='Casablanca']Goldog kocham Cię normalnie *.*
i właśnie zdałam sobie sprawę, że nie spakowałam majtek -_- ja też zawsze biorę tonę więcej wszystkiego "w razie czego" i się wszyscy nabijają, że w takim wieku to się już chyba do łazienki chodzi :diabloti:

Wytłumacz mi tylko proszę co to: "to do ciapciania" ? ! :eviltong::lol:[/QUOTE]

No własnie dlatego ma się bekę o "chodzenie do lazienki w tym wieku.." o 2 w nocy z Fantową i Emisiową.. :eviltong:

A to do ciapciania, bo nikt nie ma mikseru i ja mam taki "bełtacz" jakbyśmy chcialy coś zmiksować.. :evil_lol:

Posted (edited)

[quote name='Casablanca']Hejka :) No czas najwyższy się poznać :evil_lol:
Jak masz na imię? Piechol rodowodowy? Mieliście już coś wspólnego z agility?
Drugi piesek jakiej rasy, jak ma na imię? :)
Czyli może być agresywny zamknięty w pokoju?[/QUOTE]

Na imię mam Iza. Pieski obydwa rasowe, druga sunia też ONek, zwie się Wiwa. Z agility nic wspólnego nigdy nie miałam.:eviltong: Una na pewno nie bedzie agresywna, jak już to bedzie latać po pokoju i walić głową w drzwi :roll: A tak wgl. chciałam zapytać, co trzeba zrobić żeby na obóz zabrać 2 psy? Bo w umowie nie ma nic o drugim psie... I ile trzeba dopłacić?

Goldog, co Wy robicie na tym obozie, że macie takie zużycie ciuchów? :crazyeye: Teraz nie wiem co zrobić, bo w porównianiu z twoją listą moja jest taka jakaś ... pusta :-(. No cóż, wygląda na to, że mnie też czeka jeszcze wizyta w sklepie.:evil_lol:

Edited by Ygritte
Posted

[quote name='Ygritte']Na imię mam Iza. Pieski obydwa rasowe, druga sunia też ONek, zwie się Wiwa. Z agility nic wspólnego nigdy nie miałam.:eviltong: Una na pewno nie bedzie agresywna, jak już to bedzie latać po pokoju i walić głową w drzwi :roll: A tak wgl. chciałam zapytać, co trzeba zrobić żeby na obóz zabrać 2 psy? Bo w umowie nie ma nic o drugim psie... I ile trzeba dopłacić?

Goldog, co Wy robicie na tym obozie, że macie takie zużycie ciuchów? :crazyeye: Teraz nie wiem co zrobić, bo w porównianiu z twoją listą moja jest taka jakaś ... pusta :-(. No cóż, wygląda na to, że mnie też czeka jeszcze wizyta w sklepie.:evil_lol:[/QUOTE]

właśnie moja lista w porównaniu do jej jest mega pusta, ale już dziś nadrobiłam w smaczkach :)

Posted (edited)

[quote name='Goldog']Dzięki za infromacje... ale przydałaby się jeszcze nazwa tej strony :evil_lol:[/QUOTE]

Zaraz poszukam i zedytuję.
O ile się nie mylę, to chyba to: [URL="http://www.dogandsport.pl/?q=reklama"]Klikaj Kaśka! :D[/URL]

Edited by patusiove
Posted

Kaaasia, a kto Ci dyktował co wpisać na listę, co? :evil_lol:

[B]Ygritte[/B] - napisz do biura, kilka osób było z dwoma psami i dopłacały jakąś symboliczną kwotę albo wcale.
Pisz do biura, serio, bo jest opcja przyjazdu z dwoma psami ;)

Posted

[quote name='Goldog']No własnie dlatego ma się bekę o "chodzenie do lazienki w tym wieku.." o 2 w nocy z Fantową i Emisiową.. :eviltong:

A to do ciapciania, bo nikt nie ma mikseru i ja mam taki "bełtacz" jakbyśmy chcialy coś zmiksować.. :evil_lol:[/QUOTE]

Hahahaha :lol:
No tak, np. jakieś szejki (przepraszam, że nie wiem jak to się pisze, ale w mcdonaldzie raczej mówię, a nie piszę na kartce :evil_lol:) zmiksować i włożyć do lodówki *.* lodówka na ozp, jak to ładnie brzmi... :loveu:

[quote name='Ygritte']Na imię mam Iza. Pieski obydwa rasowe, druga sunia też ONek, zwie się Wiwa. Z agility nic wspólnego nigdy nie miałam.:eviltong: Una na pewno nie bedzie agresywna, jak już to bedzie latać po pokoju i walić głową w drzwi :roll: A tak wgl. chciałam zapytać, co trzeba zrobić żeby na obóz zabrać 2 psy? Bo w umowie nie ma nic o drugim psie... I ile trzeba dopłacić?

Goldog, co Wy robicie na tym obozie, że macie takie zużycie ciuchów? :crazyeye: Teraz nie wiem co zrobić, bo w porównianiu z twoją listą moja jest taka jakaś ... pusta :-(. No cóż, wygląda na to, że mnie też czeka jeszcze wizyta w sklepie.:evil_lol:[/QUOTE]

Miło Cię poznać :)
Co do drugiego psa to już odpisała ci Fantowa ;) No w sumie musiałabyś się pospieszyć, bo PO JUTRZE OBÓZ!!! <3

Co do zużycia ciuchów...hmm. Ja nie biorę aż tak dużo jak Goldog, bo jadę pociągiem i nie mam gdzie tego pomieścić :eviltong: Spokojnie można zawsze coś wyprać, zszyć lub po prostu chodzić jak burak w ubrudzonych od błota ze spaceru bluzkach :diabloti: Na pewno skarpetek jak najwięcej trzeba wziąć, bo mokro :)

Ja muszę jeszcze szybko kalosze jakieś kupić :shake: nie wiem, gdzie ja teraz na szybkiego znajdę. Smaki dokupione, woreczków na kupy mam multum, nawet w kwiatki :lol: Zapomniałam zamówić derki dla Blanki -_- najwyżej wezmę wrazie co coś z naszych cieplejszych kubraczków.

Posted

Kass, Ty jedziesz na jeden turnus, a Jackowa na dwa, a to też różnica :evil_lol:
A co do kaloszy - ze względu na to, że jadę pociągiem i nie mogę wziąć 7 walizek jak rok temu - zamiast nich biorę klapki :diabloti:
A jak już upierasz się przy kaloszach i na supermega jakości Ci nie zależy, grunt, żeby OZP wytrzymały, to kup w Tesco :eviltong:

Posted

[quote name='Fantowa']Kass, Ty jedziesz na jeden turnus, a Jackowa na dwa, a to też różnica :evil_lol:
A co do kaloszy - ze względu na to, że jadę pociągiem i nie mogę wziąć 7 walizek jak rok temu - zamiast nich biorę klapki :diabloti:
A jak już upierasz się przy kaloszach i na supermega jakości Ci nie zależy, grunt, żeby OZP wytrzymały, to kup w Tesco :eviltong:[/QUOTE]

ja mam z Lidla za 40 zł były chyba XDDDDDDDD

Posted

[quote name='Żelka111']ja mam z Lidla za 40 zł były chyba XDDDDDDDD[/QUOTE]

A to ja wgl nie mam... ale już nie zdobędę pewnie przed 13 lipca.. :loveu:Już się nie mogę doczekaććććć!!!! sialalalal ! :p:p

Patrycja, dzięki, zaraz sobie obejrzę :p

Posted

[quote name='Goldog']A to ja wgl nie mam... ale już nie zdobędę pewnie przed 13 lipca.. :loveu:Już się nie mogę doczekaććććć!!!! sialalalal ! :p:p

Patrycja, dzięki, zaraz sobie obejrzę :p[/QUOTE]

jaaa teeeeeeż ! Kasia jeszcze tylko jutro :)

Posted

[quote name='Żelka111']jaaa teeeeeeż ! Kasia jeszcze tylko jutro :)[/QUOTE]

Dominika, Kasandra, Weronika i wszyscy ozpowicze 2 już jutro ( no przecież zaraz będzie północ ) zaczyna sie OZP2!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::p:p:p

Posted

[quote name='Goldog']Dominika, Kasandra, Weronika i wszyscy ozpowicze 2 już jutro ( no przecież zaraz będzie północ ) zaczyna sie OZP2!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::p:p:p[/QUOTE]

kurde tak wyczekiwałam czwartku :loveu: MAMY CZWARTEK! :-o:loveu:

Posted

[quote name='Żelka111']kurde tak wyczekiwałam czwartku :loveu: MAMY CZWARTEK! :-o:loveu:[/QUOTE]

No ja też wyczkiwałaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmm :p Dziś cały dzień pakowaniaaa... :loveu::loveu: ale najpiew... ŚNIADANKO ;D

Posted

[quote name='Goldog']No ja też wyczkiwałaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmm :p Dziś cały dzień pakowaniaaa... :loveu::loveu: ale najpiew... ŚNIADANKO ;D[/QUOTE]

ja już po śniadanku, teraz śmigam z Lunioszkiem do lasu, potem PAAAAAKOWAAAAANIE :loveu:

Posted

[quote name='Żelka111']ja już po śniadanku, teraz śmigam z Lunioszkiem do lasu, potem PAAAAAKOWAAAAANIE :loveu:[/QUOTE]

No pakowanie, pakowanie... omnomnom :loveu:

Posted

[quote name='Goldog']No pakowanie, pakowanie... omnomnom :loveu:[/QUOTE]

spakowałam się !!!!!! w końcu! nie mogę uwierzyć, że to już jutro :) 24 dni w cudownym Rynie z cudownymi ludźmi, z daleka od tej patologii w moim mieście:loveu: czekałam na to cały roooczek:loveu:

Posted

[quote name='Żelka111']spakowałam się !!!!!! w końcu! nie mogę uwierzyć, że to już jutro :) 24 dni w cudownym Rynie z cudownymi ludźmi, z daleka od tej patologii w moim mieście:loveu: czekałam na to cały roooczek:loveu:[/QUOTE]
Chcę OZP3 z Wami, fajna ekipa się nam szykuje :loveu: 7 cudów świata :evil_lol::lol:

Posted

[quote name='Fantowa']Chcę OZP3 z Wami, fajna ekipa się nam szykuje :loveu: 7 cudów świata :evil_lol::lol:[/QUOTE]

Mwhahahahahah, cudy nadciągają! A ja jestem.... w środku pakowania :oops: będę siedzieć i całą noc się pakować. Jedna torba poszła na 14 puszek Jackieo :evil_lol: Nie zmieścilam juz tych sześciu... :shake: Ale i tak superrrrrr! Jupi ja jej! :p :D :D :p

Posted

[quote name='MakeBelieve']Dopiero teraz się pakujesz? Łoooł. To co to za puszki i czemu aż tyle, że się nie zmieściły?

Ja już większość ogarniam co wziąć <33[/QUOTE]

Ja się zawsze pakuję w ostatni dzień.. <3 wtedy jest ten klimat obozu, pakowania;D

Puszki 800 g więc trochę dużo, a ilość .. uważam, że zje, ty masz yorka, ma "odrobinkę" mniejszą pojemność brzuszka :P