Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

[quote name='marysia-loria']hehe pewnie ;P Jeszcze tam nie byłam ale jade w tym roku i myśle ze bedzie fajnie ;]

Takie mam pytanko... no bo tam na oficialnej stronie Wandrusa pisze ze jesli przyśle sie do nich zdjęcia z obozu lub rajsu to następny mozna miec za darmo lub ze zniżką. Czy to prawda??? Ktos moze cos takiego robił?[/quote]

Witam. Faktycznie są różne promocje i zniżki.
Wszystkie osoby które przekazały zdjęcia z obozu do wykorzystania otrzymują rabat 100 zł.

Oprócz tego są różne promocje - np. wykupując dowolny obóz można popłynąć na rejs żeglarski turystyczny lub szkoleniowy ze zniżką 50 % w terminie 20 czerwca-03 lipca.

Są też różne konkursy w ramach których można pojechać naprawdę za darmo - w tym roku jeszcze nie były ogłaszane. Na przykład na opowiadanie z obozu - zwycięzca jedzie za darmo, II miejsce otrzymuje rabat 50 % itp. Ale na razie tegoroczne konkursy nie były ogłaszane, jeszcze nie wiem czy będą. Pewnie na stronie gdzieś była informacja z poprzednich lat. Jeśli będzie jakiś konkurs tegoroczny na pewno pojawi się informacja na stronie głównej.
Pozdrawiam świątecznie
Piotr

Posted

[quote name='Westiczka']Miejsca raczej są na wszystkich turnusach. A link to [URL="http://www.zpsemnawakacje.pl"]zpsemnawakacje.pl | z psem na wakacje? Czemu nie?![/URL][/quote]
dzięuje ci bardzo ;);)
może pojadę:eviltong:

Posted

[quote name='marysia-loria']Vini ja zagłosuje i pomoge ;) Pieski beda się cieszyc ;];P

a tak a propo mam pytanko
czy tam moga rodzice przyjeżdzac na ten obóz jak sie już tam będzie?????[/quote]

Pewnie że mogą, nie ma żadnych ograniczeń.
Pozdrowienia, Piotr

Posted

[quote name='Abiutka_']Nie no,.... cieszyłam się że pojadę na obóz, a teraz po przeczytaniu tych wszystkich wypowiedzi to mam już wątpliwości czy dobrze zrobiłam....:hmmmm:[/quote]

dlaczego ???

ja chyba nie pojadę bo za kwotę 1700 moge jechach nad Morze Czarne a po za tym nie chce mieć problemów z moją psinką, która nie przepada za niektórymi większymi od siebie sukami - jak już to sama pojadę, ale jeszcze się zasatnawiam :hmmmm::hmmmm:

Posted

Hej ja mam zamiar jechać na ten obóz tylko kundelka mam ..... Czy sa jakieś wymogi dotyczące rasy ???? I czy wszystkie psy musza trenować agility bo mój nie może skakać bo krótkie nóżki ma .... czy poprostu można przez łatwiejsze tylko z psem przechodzić ?? Któś z was był na nim ???:lol:

Posted

Madziaidragon też pytałam o algity i powiedzieli mi, że nie wszystkie psy muszą na algity biegaćjest to nie obowiązkowe. Obóz jest od 12lat (ja mam 12) więc13 to chyba dobry wiek na obóz. Ja jade na OZP/l 1a czyli pierwszy turnus dla początkujących (20.06.09 - 3.07.09 lub 1.07.09 trzeba jeszcze na stronie zobaczyć) moja przyjaciółka też ma 13 lat i też jedzie na OZP/l 1a.
PZDr:*

Posted

Acha a wiesz może jak przyjmują dzieci z kundelkami bo moja kumpela była na podobnym obozie i wysmiewali sie z niej dlatego mam obawy .... kocham mojego psa ale nie hcce by był inaczej traktowany niż "rasowce" A z kąd jedziesz i czy pociągiem ??

PS. Masz psa z rodowodem ??

Posted

No bez przesady ... :eviltong: Nie ma znaczenia czy to kundelek czy rasowy czy jaki kolwiek inny pies ... Bez obaw nikt nie bedzie się wysmiewał ;)Ja mam 15 lat i z tego co mi wiadomo jedzie pare osób w moim i podobnym do mojego wieku (14,15,16)mlodsi tez jada jak napisala moja poprzedniczka więc spoksik :pJa tez jade na OZP1a... mój pies jest rasowy (nie rodowodowy)

Posted

[quote name='madziaidragon']Hej ja mam zamiar jechać na ten obóz tylko kundelka mam ..... Czy sa jakieś wymogi dotyczące rasy ???? I czy wszystkie psy musza trenować agility bo mój nie może skakać bo krótkie nóżki ma .... czy poprostu można przez łatwiejsze tylko z psem przechodzić ?? Któś z was był na nim ???:lol:[/quote]

Witam. 50 % piesków na obozie to kundelki. Przyjeżdżają bardzo różne pieski - na przykład jamniki, czy bassety dla których większość zajęć na torze agility czy "bieg terenowy" raczej nie jest wskazany. Wtedy oczywiście uczestniczą w takich ćwiczeniach jakie są dostosowane do ich możliwości. Poza tym wszystkie te zajęcia są nieobowiązkowe i nie wszystkie pieski w nich uczestniczą. W ogóle cały program dnia zależy od wielu czynników - np. pogody. Jak jest upał to zajęcia są ograniczane itp.
Jeśli ktoś ma jakieś pytania jestem do dyspozycji.
Pozdrowienia, Piotr

Posted

Dobra mam takie pytanie: co jest takiego fajnego w tych pierwszych turnusach że wszyscy na nie jadą?? Jeszcze nie widziałam żeby ktoś napisał że jedzie np. na trzeci (tak jak ja).
Co one jakieś lepsze czy jak, czy po prostu nie możecie się doczekać?? :shiny:

Posted

[quote name='Abiutka_']Dobra mam takie pytanie: co jest takiego fajnego w tych pierwszych turnusach że wszyscy na nie jadą?? Jeszcze nie widziałam żeby ktoś napisał że jedzie np. na trzeci (tak jak ja).
Co one jakieś lepsze czy jak, czy po prostu nie możecie się doczekać?? :shiny:[/quote]
Ja jadę na OZP II I III(chyba)
nie wiem tak poprostu jeżdżą na te turnusy, a ja miałam 12 lat jak pojechałam na ten obóz rok temu i była z nami taka suczka Kropa którą ja osobiście lubiłam(i miałam ona naprawde ciężkie zycie dopóki nie trafiła do swojej obecnej właścicielki) i nikt się z niej nie wyśmiewał i nikt nie miał nic przeciwko temu że była kundelkiem
nikt nie patrzy na rasę czy ma rodowód itp. na prawdę :lol:

Posted

Hehe no nie wiem czemu tak jeżdza na te pierwsze turnusy hehe. Ja osobiście (i westiczka zreszta też) nie możemy sie doczekać i jedziemy na ten pierwszy :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Mi to tam bez znaczenia alemoja przyjaciółka chaiła jechac na pierwszy bo póżniej gdzies tez miała jechać no to ja nie chce być sama i jadę z nią. Mysle ze dużo osób tez pewnie jedzie na taki turnusy gdzie są jacys znajomi ludzie żeby było raźniej :p:eviltong::eviltong::eviltong::p

Posted

[COLOR=black][FONT=Verdana]Ja jadę na ten tylko i wyłącznie z tego powodu, że nie mogę jechać na żaden inny bo mi nie pasują terminy (jadę jeszcze z rodzicami i na harcerski :loveu:)a 2 tygodnie przed końcem wakacji zwyczajnie chcę spędzić ze znajomymi aaaa poza tym na ten jada fajni ludzie :eviltong:[/FONT][/COLOR]

Posted

A na tym obozie to będą uczyć może jakiś postaw czy czegoś na wystawach??
Wogle będzie tam takie coś dla tych psów co będą jeździć na wystawy??? No bo jak szkolenie to.... raczej powinno byc:cool3:

Posted

madziaidragon ja ma Westa, ale nie jest z rodowodem(Marysia ma rodowodowego labka) Ja jade swoim samochodem,bo jade z Gołdapi,a to jest blisko Rynu i z Gołdapi nie ma pociągówi chyba nigdzie w pobliży, a pozatym mam ok. 40min drogi :) I Idefix będzie się czuł bardziej swojo bo on nigdy nie jeździł dalej niż do babci 5min.
Ja chcę na obóz:multi:
Madziaidragon proszę jedź na OZP/l 1a to się poznamy hihi i zapoznamy nasze "nierodowodowe" pieski:loveu: