basza95 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Tak było. Całkiem fajne zajęcia. Dzięki temu Basza lepiej się rusza w kłusie :) Dzisiaj mi tak pięknie biegła na spacerze - cudo. Quote
kasia8579 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 To trzeba mieć ringówke i wgl na obozie? Bo ja nigdy nie byłam na wystawie i nie wiem jak to wyglądaxD a wgl. takie coś mnie nie kręci ;) Quote
Laura:) Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 [URL="http://www.dogomania.pl/threads/2103-Obóz-z-psem-)-organizowany-przez-quot-Wandrus-quot/members/113605-westie_justa"][B][COLOR=#4444ff]westie_justa[/COLOR][/B][/URL] kagańec najlepiej kup szmaciany :D one sa dobre dla małych ras moja tez ma :) Ja mojej wezme obroże zaciskową i skorzaną , wydłurzana smycz , krótką i ringówkę :D Quote
Casablanca Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 [quote name='basza95']Dzisiaj przyjechała od dziadków. Od jutra będę ją strzyc. Módl się żeby wyszło dobrze. :D[/QUOTE] Módlmy się módlmy, bo pani Viva będzie :D [quote name='Eta_carinae']Jasne, moje zdjęcia są niepodpisane i ogólnodostępne ;) Kto chce, niech kopiuje. [/QUOTE] Dziękuję :loveu: [quote name='Kasia&Mela']Tak, oczywiście ;) Częstujcie się :-)[/QUOTE] Dziękuję :loveu: [quote name='basza95']Tak było. Całkiem fajne zajęcia. Dzięki temu Basza lepiej się rusza w kłusie :) Dzisiaj mi tak pięknie biegła na spacerze - cudo.[/QUOTE] To dobrze, że ładnie biega :lol: Zobaczymy czy się skusi na paróweczki i będzie ze mną szła. Bo jak sobie klapnie na środku i się nie ruszy to będzie zabawnie :evil_lol: [quote name='kasia8579']To trzeba mieć ringówke i wgl na obozie? Bo ja nigdy nie byłam na wystawie i nie wiem jak to wyglądaxD a wgl. takie coś mnie nie kręci ;)[/QUOTE] Nie trzeba mieć ringówki ;) Wystarczy swykła smycz, albo obroża. Ja zapomniałam ringówki dla Blanki to ze sznurka zrobiłam jej :roll: Quote
basza95 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Na pewno nie klapnie na środku. Gorzej jednak gdyby biegła jak krowa a nie jak pies :) Szkoda że nie pokusiłam się na ring w Sopocie. Może się uda na Miastko namówić rodziców. W ogóle chcę częściej bywać z nią na wystawach,i przy okazji może jej się polepszy jeszcze ten chód. Quote
kamila lakusiowa Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='kasia8579']Moje też mają szmaciane kagańce :)[/QUOTE] A mój ma Fizjologiczny:) Quote
Casablanca Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='basza95']Na pewno nie klapnie na środku. Gorzej jednak gdyby biegła jak krowa a nie jak pies :) Szkoda że nie pokusiłam się na ring w Sopocie. Może się uda na Miastko namówić rodziców. W ogóle chcę częściej bywać z nią na wystawach,i przy okazji może jej się polepszy jeszcze ten chód.[/QUOTE] No cóż, to nie będzie Młody Prezenter, tylko Młody Pasterz :D Napewno pójdzie ładnie, bo Basz z Iraku jest mądry ;) Jakbyście pojechali do Miastka, to się spotkamy. To namawiaj rodziców :) Quote
Laura:) Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Co młody pasterz ?? A nie młody prezenterr :D Quote
Casablanca Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Laura:)']Co młody pasterz ?? A nie młody prezenterr :D[/QUOTE] Jak Basza będzie szła jak krowa (idę z nią w konkurencji młody prezenter) to ja będę pasterz, nie handler :D Quote
basza95 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 chyba że jakiś border ją zagoni lub ew. Blanca :D Quote
Casablanca Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='basza95']chyba że jakiś border ją zagoni lub ew. Blanca :D[/QUOTE] Tsa, napewno wygram :D Basza goniąca Blankę, za nimi border colie zaganiający i ja zbierająca się z podłogi :D Quote
kamila lakusiowa Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Casablanca']Tsa, napewno wygram :D Basza goniąca Blankę, za nimi border colie zaganiający i ja zbierająca się z podłogi :D[/QUOTE] Hahaha, to będzie widok :) Quote
Casablanca Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Wy się będziecie śmiać, a ja będę własne kości nastawiać, jak po mnie taka gromadka przebiegnie :D Quote
kamila lakusiowa Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Casablanca']Wy się będziecie śmiać, a ja będę własne kości nastawiać, jak po mnie taka gromadka przebiegnie :D[/QUOTE] Może nie będzie tak źle, pielęgniarka na miejscu :) Zapraszam na obozowe forum www. ozozzpsem. mojeforum. net Quote
Isles Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Zazdroszczę tym co byli/są na obozie w tym roku ;x miałam w planach dołączyć do tych z OZP5 ale za późno dałam znać. Może w przyszłym roku się wybiorę i zabiorę ze sobą Agate od Soffi Fii :D Quote
Isles Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 dobry pomysl z tym forum o OZP. jak mod sie dobierze do tego tematu i tak zrobi tu porzadek i pousuwa wiekszosc postow. tu chca tylko opinii o OZP a nie o przygotowaniach i calej reszcie. Quote
Isles Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 obozzpsem . mojeforum . net literowke ktos zrobil ;) Quote
Eta_carinae Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [QUOTE]Wy się będziecie śmiać, a ja będę własne kości nastawiać, jak po mnie taka gromadka przebiegnie :-D[/QUOTE] I ja wszystko uwieczniająca na zdjęciach ;) Zobaczysz, opublikuję na FB xd Quote
Recommended Posts